Trinaste znamenie?
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Trinaste znamenie?
No, dnes som nasiel toto: http://www.diva.sk/clanok/28056/rozkol- ... -znamenie/ ,je to podla vas pravda? Osobne na horoskopy neverim, ale je zaujimave dozvediet sa v 16r. ze som panna 
-
javatar
Hardcore addict
Re: Trinaste znamenie?
to ako na mna uz nebude teraz sediet charakteristika mojho znamenia ale ineho? 
vraj... ale tak kazdy kto ma zazil vie, ze ja rozohodne vaha nebudem, a ani ziaden skorpion, ktoreho poznam...
to máš tak... keď sa ľudia nudia, vymýšlajú hlúposti a takto to potom dopadne 
S horoskopmi je to tak že dajú tam cca 5 udalostí alebo momentov ktoré sa vám stanú v najbližších dňoch tak aby si každý z toho niečo vybral. Môj názor
skuki kto tu rieši horoskopy?
mne to je totálne jedno, horoskopy nesledujem, na tie povery okolo znamení neverím
mne to je totálne jedno, horoskopy nesledujem, na tie povery okolo znamení neverím
-
javatar
Hardcore addict
ja som ich kedysi cital ale "ad acta" - teda som si precital "co sa mi vcera stalo"
niekedy to bola fakt zabava
niekedy to bola fakt zabava
Aj tak ide o nezmysly, tak čo. 
Ty vo svojom príspevku ich riešišFilipito napísal:skuki kto tu rieši horoskopy?![]()
to trináste znamenie je podľa mňa riadna volovina. odjakživa som v znamení býka a aj to na mňa sedí (som tvrdohlavý, cieľavedomí, pohodlný a občas aj sebecký). i keď je teraz to ďalšie znamenie, stále som zostal v znamení býka. trináste znamenie nemá ani zmysel a po pravde ani neviem, čo hadonos je. ak to niekto viete, tak môžte napísať podstatu toho znamenia.
Aj keby si bol v znamení Panny či Raka by to na teba sedelo.Noobsz DJ napísal:to trináste znamenie je podľa mňa riadna volovina. odjakživa som v znamení býka a aj to na mňa sedí (som tvrdohlavý, cieľavedomí, pohodlný a občas aj sebecký). i keď je teraz to ďalšie znamenie, stále som zostal v znamení býka. trináste znamenie nemá ani zmysel a po pravde ani neviem, čo hadonos je. ak to niekto viete, tak môžte napísať podstatu toho znamenia.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...podľa mňa by tam malo byť...veď ho bezdôvodne vyhodili...tak prečo ho tam nedajú?...
http://sk.wikipedia.org/wiki/Zvieratn%C3%ADk
http://sk.wikipedia.org/wiki/Zvieratn%C3%ADk
Táto téma ohladom horoskopov,znamení,temperamentov,partnerských vztahov medzi znameniami, ma zaujima aj ked na internete je ohladom toho docela chaos. Pozrem si niekolko stránok a na kazdej stránke to býva miestami dosť odlišne rozpísané. Tak preto si ja osobne robím svoj vlastný názor na to. Raz mi výjde že som melancholik a živel zem, inokedy že to je melancholik a živel voda, alebo flegmatik a živel, voda alebo zem. Skrátka je v tom guláš. Znamenie som panna, pár dní po levovi a ako sa tak poznám aj mám niektoré vlastnosti Leva ( živel oheň ) Ked aj pribudlo to 13. znamenie Hadonos tak sa tie dni poposúvali a v najnovšom horoskope mi vychádza že som Lev. Partnerská zhoda mi najviac vychádza s ohnivými a zemskými znameniami ako Lev,Baran,Panna,Kozorožec,Býk a občas Skorpion. Ono sa vraví že protiklady sa pritahuju alebo že vrana k vrane sadá ale je to podla mna dost individuálne. Može to fungovať alebo aj nemusí. Bez komunikácie,kompromisu,rešpektu,vernosti atd to nepojde. Tolko moje poznatky k tejto téme. 
Si v prechode?
To je hotové umenie povedať všetko a zároveň nič.Blastbit napísal:Táto téma ohladom horoskopov,znamení,temperamentov,partnerských vztahov medzi znameniami, ma zaujima aj ked na internete je ohladom toho docela chaos. Pozrem si niekolko stránok a na kazdej stránke to býva miestami dosť odlišne rozpísané. Tak preto si ja osobne robím svoj vlastný názor na to. Raz mi výjde že som melancholik a živel zem, inokedy že to je melancholik a živel voda, alebo flegmatik a živel, voda alebo zem. Skrátka je v tom guláš. Znamenie som panna, pár dní po levovi a ako sa tak poznám aj mám niektoré vlastnosti Leva ( živel oheň ) Ked aj pribudlo to 13. znamenie Hadonos tak sa tie dni poposúvali a v najnovšom horoskope mi vychádza že som Lev. Partnerská zhoda mi najviac vychádza s ohnivými a zemskými znameniami ako Lev,Baran,Panna,Kozorožec,Býk a občas Skorpion. Ono sa vraví že protiklady sa pritahuju alebo že vrana k vrane sadá ale je to podla mna dost individuálne. Može to fungovať alebo aj nemusí. Bez komunikácie,kompromisu,rešpektu,vernosti atd to nepojde. Tolko moje poznatky k tejto téme.
Beardie- skoro v prechode, niečo medzi levom a pannou, takže na mna to sedí. Som skorej vážny,kludnejší typ človeka a pri zlej nálade neprijemny, hnevlivý. Nesmejem sa často, a smutný bývam ojedinele. Takze na mna to sedí.
Ephramko- tiež si napísal niečo a zároveň nič a hlavne nie k téme, tak reku napíš svoj nazor na tie znamenia bud tak dobrý
Ephramko- tiež si napísal niečo a zároveň nič a hlavne nie k téme, tak reku napíš svoj nazor na tie znamenia bud tak dobrý
Nepochopil, nevadí
Tak vysvetli aby som pochopil 
Postavenia mesiaca a Saturna pri tvojom pôrode nemaju vplyv na tvoj život