Akadémia finančnej gramotnosti
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Akadémia finančnej gramotnosti
Presne to ma napadlo, uz ma isto penazi plnu vanu, takze lezi niekde na plazi v karibiku. Alebo druha varianta - vsetkych do toho natiahol, nikto sa s nim nebavi a splaca dlhy.
chudak jeho rodina a najblizsi kamarati,lebo tych zatiahne ako prvych 
ma niekto konkretne skusenosti kto tam bol dlhsie? co presne robia v tejto firme?
Ako sa mas naucit si setrit a neminat ako Paris Hilton ta maju naucit rodicia, alebo sama aby si neskoncila na ulici. Ak ta zaujimaju sposoby ako sa delj starat o peniaze ,ako to vlstne funguje a pod ta naucia v skole..popripade VS ekonomicka, manazment a pod...
Alebo dostanes napad a z mudrosti kt vsetci vieme, len ich v rychlosti nevieme pomenovat si zalozis vlastny podnik, napr AFG
A budes im tam vraviet veci kt vsetci vieme, (cest vynimkam a slava padlim)a budes natom inkasovat.
Alebo dostanes napad a z mudrosti kt vsetci vieme, len ich v rychlosti nevieme pomenovat si zalozis vlastny podnik, napr AFG
Velmi nerad sa prihlasujem na taketo fora, ale jak som videl co tu chlapci pisu tak mi z toho prislo do smiechu
. Poprve chlapci nepiste o dacom do coho nevidite a viete ze je to zle podla nazoru niekoho ineho. Zistite si ako ako to chodi na financnom trhu, ako funguju banky a ine bankove subjekty ako poistovne. Cielom AFG nieje zarabat na ludoch ako ste vy alebo ja tu ide o to vzdelat co najviac ludi nech sa vedia postarat o svoje financie a financne zmulvy inych ludi. Ako jeden kolega tu povedal a to ma najviac rozosmialo
ze AFG je to iste ako OVB. NESPRAVNE!!!. Podstata financneho poradcu je navodit ludi na co najbizarnejsie poistky aby platili poriadne palky a dostavaju z toho proviziu. AFG je o tom ze ty im ides vysvetlit ako ta ine banky okradaju (jednoducha matematika) a vysvetlit tandem. TY nedostavas proviziu na tom kolko ty ludia platia. Dostavas body za zmluvu. Podla bodov si plateny. btw. ZIADNA PYRAMIDA ----MLM---- a ked nevies co to je tak citaj vela a nepis bludy na zaklade skusenosti niekoho ineho. Za 50 respektive 68e to za to stoji. Mozem povedat na vlastnej skusenosti ze ma to este vacsiu hodnotu ako 68e.
bla bla bla.. dookola tá istá rozprávka. Jeden sa snaží vyzerať lepšie ako ten druhý, pritom obaja patria do jedného vreca.
btw. aj v OVB sme mali body a podľa bodov som bol platený. Či si to vysvetlíš tak alebo onak, vždy je princíp ten istý.
btw. aj v OVB sme mali body a podľa bodov som bol platený. Či si to vysvetlíš tak alebo onak, vždy je princíp ten istý.
ehm... no dobre ale OVB priamo poistuje. Je to bankovy alebo nebankovy subjekt? a obsahuje investicne poistenie ODP? Aku ma urokovu mieru?A vies aky ma byt pomer zamestnanych a dochodcov v roku 2030?
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2011, 22:35)
Nechcem sa s tebou hadat, ale s tym vrecom nemas pravdu, do vreca nedas bordeľarov a upratovacov
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2011, 22:35)
Nechcem sa s tebou hadat, ale s tym vrecom nemas pravdu, do vreca nedas bordeľarov a upratovacov
Teda ak tomu chapem spravne, plateny by som mal byt za to, ze niekomu dobre poradim, dostanem x bodov?
Odkial idu peniaze na moju vyplatu? Skus to trochu viac rozpisat 
-
Fabo
Hardcore addict
Frco rozdiel je v tom, ze za IZP dostane ofaubak povedzme 110 eur, afgak 110 bodov v hodnote 1 euro 
-
seth82
Darca
Eddy1888: strašne ma vedia dojať takéto príspevky, aké plodíš ty
Zaujímavé je, že to "vzdelanie" ponúka ľuďom každý, od traktoristu po dojiča kráv (pretože človek so solídnym vzdelaním a nejakými schopnosťami si dokáže nájsť normálne zamestnanie), určite majú adekvátne kvality na to, aby niekoho mentorovali. Keďže viem, ako to v týchto organizáciách chodí (moje rodné mestečko v nich bolo jeden čas úplne stratené), tak jednotlivci ako ty ma určite nepresvedčia.
Ak potrebujem radu o financiách a trhoch, zoženiem si človeka, ktorý má nejaké portfólio, má adekvátne vzdelanie oprávňujúce ho pracovať vo finančnej sfére a určite nepôjdem za rýchlokvaseným "odborníkom a poradcom", ktorý sa po 10-tich prednáškach tvári, že zjedol všetku múdrosť sveta a Warren Buffett je oproti nemu čistým amatérom. AFG je MLM ako sviňa, sranda je, že nás tu všetkých ideš poučovať o opaku, pričom je to tak viditeľné, že to až kričí.
Gratulujem ti ku skvelej, dlhotrvajúcej kariére, určite sa v budúcnosti uplatníš aj inde :3
Ak potrebujem radu o financiách a trhoch, zoženiem si človeka, ktorý má nejaké portfólio, má adekvátne vzdelanie oprávňujúce ho pracovať vo finančnej sfére a určite nepôjdem za rýchlokvaseným "odborníkom a poradcom", ktorý sa po 10-tich prednáškach tvári, že zjedol všetku múdrosť sveta a Warren Buffett je oproti nemu čistým amatérom. AFG je MLM ako sviňa, sranda je, že nás tu všetkých ideš poučovať o opaku, pričom je to tak viditeľné, že to až kričí.
Gratulujem ti ku skvelej, dlhotrvajúcej kariére, určite sa v budúcnosti uplatníš aj inde :3
Preco si na to najdes niekoho kto ma porfolio namiesto cloveka, kt prave skoncil strednu skolu a ma na sebe este oblek zo stuzkovej?seth82 napísal:
-
Andi_Cibula
Addict
Mňa s peniazmi naučili narábať rodičia a moje vlastné skúsenosti a kto si myslí že ho to naučí táto pochybná organizácia, tak ten je veľmi hlúpy.
Ale na hlúposti sa najlepšie zarába.
Ale na hlúposti sa najlepšie zarába.
Je to presne o tom istom. Ty poučuješ mňa, že AFG je niečo iné, ale pritom nemáš žiadne skúsenosti s OVB. To, že tvoj "vedúci" to povedal? Si strašne malá ryba na to, aby si vedel ako to v tej firme funguje. Takisto som bol aj ja zaslepený, keď som pracoval pre OVB. Želám ti skoré vytriezvenie.
A možno budeš jeden z tých, ktorý na tom zarobí. Veľa štastia.
A možno budeš jeden z tých, ktorý na tom zarobí. Veľa štastia.
nnn akademia nefunguje cisto z tych 50e, z provizii, dostavas provizie z axa bank, a myslim ze OVB ti nevie ponuknut IZP s poistnou sumou 0, uz len tym ze je tam ta nula, je to celkom vyhodne na dlhodobe sporenie, OVB toho ponuka asi viac my mame jeden produkt, ked si bol u OVB asi vies co sa deje s peniazmi co tam posielas mesacne ked mas poistnu sumu napr. 10000e, a kto ti vie ponukut vysoky urok s poistnou sumou 0? asi tazko. A seth ked chces byt zamestnany a nechces vidiet okolo 60% svojej vyplaty tak v pohode kazdy si voli iny zivot. s tym poradcom mas pravdu, kludne si ho mozes zohnat, ked spravuje niejake fondy je to dobre len pre teba, my niesme poistovaci, nikomu nestrkame zmluvy do ruk a nenahovarame ich na ziadne pripoistenia, my davame informacie a zalezi to na ludoch ci chcu ak nie tak nie.
-
t0m4s3
Admin
Mozes trosku rozobrat tych 60% vyplaty?
-
seth82
Darca
A ja sa ťa ešte raz spýtam, že prečo by som mal osud svojich financií zverovať do rúk nejakému rýchlokvasenému "odborníkovi", ktorý navštívil zopár prednášok (i.e. Brainwashingov), prečítal si nejakú brožúrku a už je z neho pán finančný poradca, hlavne v prípade, ak môžem ísť za naozajstným odborníkom, ktorý už má nejakú prax, zaplatím mu tú istú sumu a niečo z toho aj budem mať. Takže mi daj jeden jediný dôvod, prečo by som mal ísť za členom AFG, prečo by som mal veriť ľuďom, ktorí spravili z ničoho nič otočku o 180 stupňov vo svojej kariére a zrazu sa stali za pár mesiacov odborníkmi na financie. Očakávam vyčerpávajúcu a hlavne relevantnú odpoveď, ďakujem.Eddy1888 napísal:nnn akademia nefunguje cisto z tych 50e, z provizii, dostavas provizie z axa bank, a myslim ze OVB ti nevie ponuknut IZP s poistnou sumou 0, uz len tym ze je tam ta nula, je to celkom vyhodne na dlhodobe sporenie, OVB toho ponuka asi viac my mame jeden produkt, ked si bol u OVB asi vies co sa deje s peniazmi co tam posielas mesacne ked mas poistnu sumu napr. 10000e, a kto ti vie ponukut vysoky urok s poistnou sumou 0? asi tazko. A seth ked chces byt zamestnany a nechces vidiet okolo 60% svojej vyplaty tak v pohode kazdy si voli iny zivot. s tym poradcom mas pravdu, kludne si ho mozes zohnat, ked spravuje niejake fondy je to dobre len pre teba, my niesme poistovaci, nikomu nestrkame zmluvy do ruk a nenahovarame ich na ziadne pripoistenia, my davame informacie a zalezi to na ludoch ci chcu ak nie tak nie.
Takže pro všechny ještě jednou.
Pán, který se vydává za "akademika", RSDr, řízením strany doktor, chválící se veřejně tím, jak nezákonně zbohatnul podvody na Hrabině mícháním sáčkových džusů a prodávajících je za KIWI džus, následně náklaďáky do Rumunska, neplacením dodavatelům na Hrabinu, prostiticí, neplacením servírkám, daňovými podvody, množstvím exekucí... byl u mně v MLM systému ZFP a dělal jsem mu prezentaci doopravdy hodněkrát, a i tak to nepochopil. Říkali jsme mu "pako" a sám si říká "paco". Poptejte se na daňovém úřadě KE IV, u exekutorů, na vyhledávači www. A ten kontakt s pojišťovnou je s trestně stíhaným podvodníkem z doby nezákonného uzavírání smluv II pilíře, mám soudní precedens. S tou firmou, pokud tam bude jako právník ten podvodník, neuzavírejte doopravdy nic, a nulová pojistka je doopravdy jen psychopatický blábol dotyčného evidentně retardovaného individua.
Pán, který se vydává za "akademika", RSDr, řízením strany doktor, chválící se veřejně tím, jak nezákonně zbohatnul podvody na Hrabině mícháním sáčkových džusů a prodávajících je za KIWI džus, následně náklaďáky do Rumunska, neplacením dodavatelům na Hrabinu, prostiticí, neplacením servírkám, daňovými podvody, množstvím exekucí... byl u mně v MLM systému ZFP a dělal jsem mu prezentaci doopravdy hodněkrát, a i tak to nepochopil. Říkali jsme mu "pako" a sám si říká "paco". Poptejte se na daňovém úřadě KE IV, u exekutorů, na vyhledávači www. A ten kontakt s pojišťovnou je s trestně stíhaným podvodníkem z doby nezákonného uzavírání smluv II pilíře, mám soudní precedens. S tou firmou, pokud tam bude jako právník ten podvodník, neuzavírejte doopravdy nic, a nulová pojistka je doopravdy jen psychopatický blábol dotyčného evidentně retardovaného individua.
-
seth82
Darca
Ak by som to mal napísať "gazdovsky", tak nás nezaujímajú kadejaké spory medzi jednotlivcami a všelijaké súdne prieťahy, ktoré pri efektivite justície u nás na Slovensku budú trvať ešte 10 rokov - myslím, že každý s vyšším IQ si vie domyslieť, že takáto štruktúra nemôže efektívne fungovať a že všetko je založené čisto iba na MLM, pričom samotní pracovníci o financiách, inštitúciách a ich možnostiach nevedia viac ako niekto, kto má za sebou jeden semester ekonomiky. Pokiaľ niekto dokáže dôverovať radám od rýchlokvasených samozvaných "odborníkov", tak to je už iba jeho problém, v minulosti sme tu mali BMG, Horizont a Drukos, dnes tu máme toto, naivita medzi ľuďmi tak skoro nevymizne. Kľudne sa obhadzujte súdmi a obvineniami, MLM bude pokračovať v oblbovaní plebsu a pokiaľ v budúcnosti nejaké rozhodnutie v spomínaných procesoch padne, zodpovední už budú dávno kempovať s miliónmi niekde na Bahamách.
seth82, mne ide o prevenciu, o ochranu tých naivných pred predátormi, pred manipulujúcimi parazitmi, ktorí balamutia všetkých vôkol seba s cieľom okradnúť ich. Krédom dotyčného je rčenie - citujem doslovne "keď je blbej a nechá sa o j e b a ť". Vymožitelnosť práva je síce pofidérna, ale jestvujú aj iné možnosti, a jednou z nich je adresné zverejnenie zločineckých praktík dotyčného aj s potrebnými konkrétnymi dôkazmi. MLM vo financiách je ozaj nevhodnou metódou. Financie sú vysoko špecifícke, potrebujú patričné odborné vzdelanie a mnohoročnú odbornú prax. A predovšetkým aj občanskú bezúhonnosť. Individuá s kriminálnymi praktikami nemajú žiadne miesto nielen v tomto náročnom obore, ale ani medzi ľuďmi kdekoľvek. Iba jedna ustanovizeň je vhodná pre ich existenciu, a to na roky. Paragraf o organizovanej kriminalite.