ford mustang

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ford mustang

Príspevok od používateľa Runes »

:-D velke levare tam bola tusim hlavna zakladna skodoviek :-D tam dotoho montovali nitro :-D tam ma naucil kamarat z miestneho skoda gangu gumovat zo 120kou :-D dokonca ten blazon 120 otocil na strechu. Favoritov som videl skor dole pod trnavou Sered a podobne
andrej10011
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa andrej10011 »

Runes napísal::-D velke levare tam bola tusim hlavna zakladna skodoviek :-D tam dotoho montovali nitro :-D tam ma naucil kamarat z miestneho skoda gangu gumovat zo 120kou :-D dokonca ten blazon 120 otocil na strechu. Favoritov som videl skor dole pod trnavou Sered a podobne
no vidis sak ja som zo šuroviec (pre tich co newedia je to medzi trnavou a seredo daj si google map)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

k tvojej otazke ohladne eleanor, to je auto cenne aj v amerike nie to este v europe na svk asi ani neni najblizsie je pravdepodobne v nemecku cize hladaj na nemeckych portaloch. Ale Eleanor neni auto ktoreho by sa clovek snazil zbavit
andrej10011
Amateur
Amateur

Runes napísal:k tvojej otazke ohladne eleanor, to je auto cenne aj v amerike nie to este v europe na svk asi ani neni najblizsie je pravdepodobne v nemecku cize hladaj na nemeckych portaloch. Ale Eleanor neni auto ktoreho by sa clovek snazil zbavit
dobre diki odkazem mu a odkazem mu aj ze nech sa prestane machrovat s favoritom oki
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

andrej10011 napísal: on nema ziadnu lacnu karu oki do teho auta dal 8x viac jako bola jeho cena
8x 100 = 800 ? celé tri dávky na životné minimum ?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

opytaj sa uja, ze kolko do toho chce vrazit :)
andrej10011
Amateur
Amateur

P3Bo napísal:8x 100 = 800 ? celé tri dávky na životné minimum ?
do povedal ze stal 100€ podla mna stal menej (to len on keca ze moc)

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 17:15)
Point napísal:opytaj sa uja, ze kolko do toho chce vrazit :)
opitam ale jak som si pozeral ze kolko stoja pochibujem ze si kupi urcite si len vipil a chcel sa machrovat vet ket natim tak rozmislam keby chce to auto naozaj tak bi ho kupil od znameho ktrori predava lacne(asi ukradnute)auta
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Maki pozri moj prispevok v tejto teme, mozno ho spoznas :D
andrej10011
Amateur
Amateur

Aiden napísal:Maki pozri moj prispevok v tejto teme, mozno ho spoznas :D
poznam ale naco mi to bude ja si chcem zivot uzit a ne bit mudri sak taki si moc neuzivaju lebo neribia hovadini ti si najprv rozmisla ze co idu spravit a potom zistia ze je to nebezbecne takto ja neco spravim napriklad skocim na bicikli neco co som este neskocil a as potom zistim ze je to nebespecne
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

aiden: ved ti za to letela karma... :D presne niekedy vtedy zdrhol, svina jedna.. hadam sa neutopil vo vani :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

andrej10011 napísal: poznam ale naco mi to bude ja si chcem zivot uzit a ne bit mudri sak taki si moc neuzivaju lebo neribia hovadini ti si najprv rozmisla ze co idu spravit a potom zistia ze je to nebezbecne takto ja neco spravim napriklad skocim na bicikli neco co som este neskocil a as potom zistim ze je to nebespecne
tak ty si zijes v akom svete :-D ja som robil bikros cyklotrial jazdil MTB-XC k comu sa cem vratit bo uz mi to chyba a ultimate ma az tak nenaplna, V zivote som mal daka svojim exotickym vykonom 20x zlomene horne koncatiny, ted studujem na VS moj bracho taktiez vyznavac sportov de sa mozes celkom dost lachko dokalicit skoncil VS a ted robi dispecera v atomovke de bol pomer prijatych / neprijaty 1/5000 :-D. Cize rozum a blaznovstva idu ruka v ruke. Praveze som si vsimol cim inteligentnejsi tym viac vyhladava extrem, a inak to ani nejde sak po tyzdni v cislach potrebujes dade vypnut a vuburit
andrej10011
Amateur
Amateur

Runes napísal: tak ty si zijes v akom svete :-D ja som robil bikros cyklotrial jazdil MTB-XC k comu sa cem vratit bo uz mi to chyba a ultimate ma az tak nenaplna, V zivote som mal daka svojim exotickym vykonom 20x zlomene horne koncatiny, ted studujem na VS moj bracho taktiez vyznavac sportov de sa mozes celkom dost lachko dokalicit skoncil VS a ted robi dispecera v atomovke de bol pomer prijatych / neprijaty 1/5000 :-D. Cize rozum a blaznovstva idu ruka v ruke. Praveze som si vsimol cim inteligentnejsi tym viac vyhladava extrem, a inak to ani nejde sak po tyzdni v cislach potrebujes dade vypnut a vuburit
zijem v normalnom svete len to stimm biciklom bol len priklad nic ineho ma nenapadlo
Aiden
Darca
Darca

Maki aa uz som si vsimol, asi ju chodim malo pohonkavat :P

andrej10011
... takto ja neco spravim napriklad skocim na bicikli neco co som este neskocil a as potom zistim ze je to nebespecne
Ty budes zrejme dalsi Karol Norris alebo Stefan Segal ... Ti zvyknu takymto sposobom natacat celovecerne filmy!
andrej10011
Amateur
Amateur

Aiden napísal:Maki aa uz som si vsimol, asi ju chodim malo pohonkavat :P

andrej10011Ty budes zrejme dalsi Karol Norris alebo Stefan Segal ... Ti zvyknu takymto sposobom natacat celovecerne filmy!
no rozmislame o tom ze natocime nejaki ten jackass ale to as v lete
Aiden
Darca
Darca

genialne, pomenujte to ShitHeads a na tuto temu "ford mustard" odkazujte v uvodnych titulkach
andrej10011
Amateur
Amateur

Aiden napísal:genialne, pomenujte to ShitHeads a na tuto temu "ford mustard" odkazujte v uvodnych titulkach
neviem ci tomu budeme davat nazov lebo mi len natocime nejake hovadini a potom to slahneme na FB
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Nezabudnite to natocit nejakou K700i aby ste mali FPS menej ako powerpointova prezentacia
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Nadeo napísal:Nezabudnite to natocit nejakou K700i aby ste mali FPS menej ako powerpointova prezentacia
nesranduj, urcite budu mat najlepsiu 3d kameru z emeriky, sak ujo ma dost penezi
andrej10011
Amateur
Amateur

Nadeo napísal:Nezabudnite to natocit nejakou K700i aby ste mali FPS menej ako powerpointova prezentacia
mi to nebudeme tocit na telefone ale na kamere a nebudeme to robit a ces power point ale na nejakom lepsom programe. prinajhorsom na windows live movie maker

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 17:58)
PAuLi3 napísal:
nesranduj, urcite budu mat najlepsiu 3d kameru z emeriky, sak ujo ma dost penezi
zas tolko nema oki a jak som us spomenul urcite bi nemal ani na ten eleanor takze s neho nerobte takeho bohaca jak sa robi on sam
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

a nezabudnite do toho filmu zakomponovať aj "vytuningovaného" favorita :)
Napísať odpoveď