ford mustang
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ford mustang
-
andrej10011
Amateur
no vidis sak ja som zo šuroviec (pre tich co newedia je to medzi trnavou a seredo daj si google map)Runes napísal:velke levare tam bola tusim hlavna zakladna skodoviek
tam dotoho montovali nitro
tam ma naucil kamarat z miestneho skoda gangu gumovat zo 120kou
dokonca ten blazon 120 otocil na strechu. Favoritov som videl skor dole pod trnavou Sered a podobne
-
Runes
Addict
k tvojej otazke ohladne eleanor, to je auto cenne aj v amerike nie to este v europe na svk asi ani neni najblizsie je pravdepodobne v nemecku cize hladaj na nemeckych portaloch. Ale Eleanor neni auto ktoreho by sa clovek snazil zbavit
-
andrej10011
Amateur
dobre diki odkazem mu a odkazem mu aj ze nech sa prestane machrovat s favoritom okiRunes napísal:k tvojej otazke ohladne eleanor, to je auto cenne aj v amerike nie to este v europe na svk asi ani neni najblizsie je pravdepodobne v nemecku cize hladaj na nemeckych portaloch. Ale Eleanor neni auto ktoreho by sa clovek snazil zbavit
-
P3Bo
Guru wannabe
8x 100 = 800 ? celé tri dávky na životné minimum ?andrej10011 napísal: on nema ziadnu lacnu karu oki do teho auta dal 8x viac jako bola jeho cena
-
Point
Professional
opytaj sa uja, ze kolko do toho chce vrazit 
-
andrej10011
Amateur
do povedal ze stal 100€ podla mna stal menej (to len on keca ze moc)P3Bo napísal:8x 100 = 800 ? celé tri dávky na životné minimum ?
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 17:15)
opitam ale jak som si pozeral ze kolko stoja pochibujem ze si kupi urcite si len vipil a chcel sa machrovat vet ket natim tak rozmislam keby chce to auto naozaj tak bi ho kupil od znameho ktrori predava lacne(asi ukradnute)autaPoint napísal:opytaj sa uja, ze kolko do toho chce vrazit
Maki pozri moj prispevok v tejto teme, mozno ho spoznas 
-
andrej10011
Amateur
poznam ale naco mi to bude ja si chcem zivot uzit a ne bit mudri sak taki si moc neuzivaju lebo neribia hovadini ti si najprv rozmisla ze co idu spravit a potom zistia ze je to nebezbecne takto ja neco spravim napriklad skocim na bicikli neco co som este neskocil a as potom zistim ze je to nebespecneAiden napísal:Maki pozri moj prispevok v tejto teme, mozno ho spoznas
aiden: ved ti za to letela karma...
presne niekedy vtedy zdrhol, svina jedna.. hadam sa neutopil vo vani 
-
Runes
Addict
tak ty si zijes v akom sveteandrej10011 napísal: poznam ale naco mi to bude ja si chcem zivot uzit a ne bit mudri sak taki si moc neuzivaju lebo neribia hovadini ti si najprv rozmisla ze co idu spravit a potom zistia ze je to nebezbecne takto ja neco spravim napriklad skocim na bicikli neco co som este neskocil a as potom zistim ze je to nebespecne
-
andrej10011
Amateur
zijem v normalnom svete len to stimm biciklom bol len priklad nic ineho ma nenapadloRunes napísal: tak ty si zijes v akom sveteja som robil bikros cyklotrial jazdil MTB-XC k comu sa cem vratit bo uz mi to chyba a ultimate ma az tak nenaplna, V zivote som mal daka svojim exotickym vykonom 20x zlomene horne koncatiny, ted studujem na VS moj bracho taktiez vyznavac sportov de sa mozes celkom dost lachko dokalicit skoncil VS a ted robi dispecera v atomovke de bol pomer prijatych / neprijaty 1/5000
. Cize rozum a blaznovstva idu ruka v ruke. Praveze som si vsimol cim inteligentnejsi tym viac vyhladava extrem, a inak to ani nejde sak po tyzdni v cislach potrebujes dade vypnut a vuburit
Maki aa uz som si vsimol, asi ju chodim malo pohonkavat
andrej10011
andrej10011
Ty budes zrejme dalsi Karol Norris alebo Stefan Segal ... Ti zvyknu takymto sposobom natacat celovecerne filmy!... takto ja neco spravim napriklad skocim na bicikli neco co som este neskocil a as potom zistim ze je to nebespecne
-
andrej10011
Amateur
no rozmislame o tom ze natocime nejaki ten jackass ale to as v leteAiden napísal:Maki aa uz som si vsimol, asi ju chodim malo pohonkavat![]()
andrej10011Ty budes zrejme dalsi Karol Norris alebo Stefan Segal ... Ti zvyknu takymto sposobom natacat celovecerne filmy!
genialne, pomenujte to ShitHeads a na tuto temu "ford mustard" odkazujte v uvodnych titulkach
-
andrej10011
Amateur
neviem ci tomu budeme davat nazov lebo mi len natocime nejake hovadini a potom to slahneme na FBAiden napísal:genialne, pomenujte to ShitHeads a na tuto temu "ford mustard" odkazujte v uvodnych titulkach
-
Nadeo
Guru wannabe
Nezabudnite to natocit nejakou K700i aby ste mali FPS menej ako powerpointova prezentacia
-
PAuLi3
Darca
nesranduj, urcite budu mat najlepsiu 3d kameru z emeriky, sak ujo ma dost peneziNadeo napísal:Nezabudnite to natocit nejakou K700i aby ste mali FPS menej ako powerpointova prezentacia
-
andrej10011
Amateur
mi to nebudeme tocit na telefone ale na kamere a nebudeme to robit a ces power point ale na nejakom lepsom programe. prinajhorsom na windows live movie makerNadeo napísal:Nezabudnite to natocit nejakou K700i aby ste mali FPS menej ako powerpointova prezentacia
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 17:58)
zas tolko nema oki a jak som us spomenul urcite bi nemal ani na ten eleanor takze s neho nerobte takeho bohaca jak sa robi on samPAuLi3 napísal:
nesranduj, urcite budu mat najlepsiu 3d kameru z emeriky, sak ujo ma dost penezi
-
redliner
King
a nezabudnite do toho filmu zakomponovať aj "vytuningovaného" favorita