hracske PC vs PS3

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: hracske PC vs PS3

Príspevok od používateľa guess.whoo »

presne tak. naco ti si maximalne detaily ked je pribeh onicom, nevies co sa tam deje, hneva ta kamera, reakcie postavy atd. mozes len stat na mieste a sledovat ako sa vlni trava
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Peter_Retep napísal:vsetci sa rozplyvate nad grafikou....to uz vazne len mne ide o hratelnost v prvom rade?
prečo mať iba hrateľnosť, keď môžem mať super hrateľnosť a skvelú grafiku ? (na pc)
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

a v ktorej hre na konzole nemas skvelu grafiku?
alebo musis mat o 4pixely viac a az vtedy je to skvela grafika?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Filipito: Hrateľnosť na PC môže byť niekedy horšia ako na konzolách. Aspoň ja preferujem joysticky a gamepady pred klávesnicou.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to je podla typu hry . ja myslim že fifu,NHL, a teto športy + bitky typu Tekken(naj hra na konzolky :D ) wrestling atd. su proste dobre na konzolky HLAVNE ked pridu kamarati ze zahrate na telke 2 alebo wrestling tušim možu aj 4 naraz , tak to je sranda to si na PC neužiješ

ale :
na konzolkach si neužije RPG(vačšinou hry ktore maju najlepšie deje ) strielačky ( vačšinou hry kde sa najlepšie odreaguješ)
to su premna hry ktore mna bavia a na PC si ich asi užijem skorej

všetko ma svoje :plus: :minus: keby človek mal penazí nazviš tak si kupi PC pre seba a Konzolku ked pridu kamarati :x
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No mne sa úplne všetky hry hrajú lepšie na klávesnici ako na gamepade. Pri akčných strieľačkách nie je o čom, myš s klávesnicou je neoceniteľná, ale rovnako lepšie sa mi hrajú aj športové hry na klávesnici. Síce som mal v ruke iba gamepad z Xboxu360, ale proste mi tie vysunuté čudlíky napravo a naľavo vôbec nepasujú na prsty a neviem to cez ne poriadne ovládať...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Nie sú hrateľnosť a ovládanie dve rozličné veci ? : ) A osobne mne chýba že na konzolách si jednoducho nevychutnám stratégiu..ak nejakú už teda vydajú.
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

s tym suhlasim ze 3Dstrielacky a RPGcka si na konole tak uzit neviem ako na PC

ale zase NHL som na PC musel hravat 2002 lebo novsie boli pre mna nehratelne koli ovladaniu na PS3 som kupil NHL10 a je to parada s gamepadom
a napr Dragon Age mam sice na PS3 ale nejak stale som sa nedostal do toho a podla obrazkov co som videl tak na PC sa to ovlada uplne inak a asi to bude pohodlnejsie

ja dufam ze pride nejake mmorpg na PS3 ktore bude podporovat aj mys a klavesnicu a potom to bude bezchybne
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

P3Bo napísal:Nie sú hrateľnosť a ovládanie dve rozličné veci ? : )
Ja to klasifikujem k hrateľnosti, predsa sa to podpíše na dojme z hry a zážitku.
eshael
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eshael »

P3Bo napísal:Nie sú hrateľnosť a ovládanie dve rozličné veci ? : ) A osobne mne chýba že na konzolách si jednoducho nevychutnám stratégiu..ak nejakú už teda vydajú.
s move sa hraju nove fps uzasne (hral som Time Crisis 4), demo Ruse bolo tiez s move ovela lepsie ako s mysou na pc... viz videa
takto sa hraju nove FPS na PS

a takto zase strategie
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

této dve videjka ma utvrdili len ku tomu ze mysku stále nič nenahradi a ze strategiu ani FPS si na konzolke stále nezahraš tak dobre ako na PC
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Sám som testoval move a hral som aj ruse + nejaké tech demo FPS čo bolo k movu a je to fakt bieda. Ako dá sa na to navyknúť rovnako ako na gamepad, ale je to bieda. Gamepad je dobrý na také hry kde je panáčik a behám s ním a mlátim, ale v žiadnom prípade nie na FPS hardcore. Proste len na FPSky ktoré sú "kinematické" a zážitok z tej FPS nespočíva v skille, ale v príbehu a spracovaní. Osobne by som nechcel hrať Counter Strike, Quake III TA, alebo UT 2k7 na PS3ke ani xboxe.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ale chlapci ... Vazne zacinate byt smiesny.
Co ti brani si k PS3 kupit Klavesnicu a Mys na Bluetooth a hrat si kludne CS.
Nic ... Aha jedine Troll oportunity.

Vsetky COD tak riesim. Zapnem klavesnicu od Logitechu (Ta s tym Touchpadom ... Created for PS3) a Microsoft BT Mouse 5000 a nic mi nebrani hrat horsie ako na PC. Easy Stuff
chlebik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chlebik »

shark NX je niečo take aj na Xbox ?

inač, môžete mi poradit aka Xbox revizia/verzia (nevyznam sa vtom) sa teraz oplati kupiť ?
ja nvm no xbox arcade mi hovorili že sa už neoplati vraj je to už stare,nove premium S ktore sa teraz predávaju sa vraj nedaju flashnuť
potom ale som občas narazil na nejake zephyr,xenon,pro,elite a te vobec nvm kde zaradiť

proste chcel by som kupiť nejaky Xbox ale nvm aky :) najradšej by som kupil ten novy xbox premium s 250GB je za 250€ čo neni moc len ak nato neni flash :( neviete vobec či bude a kedy ? alebo to nitko netuši ?

hlavne by som chcel vedeť ktora verzia sa teraz oplati najviac kupiť / je najvykonnejšia a ma flash
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hracske PC vs PS3

Chlebik, neviem či XBOX360 ma Bluetooth. Ale cez USB by to mohlo ísť.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ale bohužiaľ nejde ;)
klávesnica ti pôjde iba na arcade hrách a pri písaní
totiž je dosť nefér že jeden hrá na gamepade a druhý na drahej klávesnici a myši
eshael
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eshael »

Filipito napísal:ale bohužiaľ nejde ;)
totiž je dosť nefér že jeden hrá na gamepade a druhý na drahej klávesnici a myši
to ze to nie je fer je pravda. ale pravda je aj to, ze niektore klavesnice su prisposobene ako ovladace, cize v hre funguju :/ blbe.
mne obycajna klavesnica chicony funguje napr. s Resistance a FIFA08. S inymi hrami nie.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:ale bohužiaľ nejde ;)
A co mam povedat ked jazdim na Gamepade v Gran Tourismo 5 a chlapik zo slabsim autom ma drti jak fidorku s Thrustmaster T500 RS.

Aj v LFS to je, vsetky hry maju helpre a handicapy.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

no ja neviem, tie odozvy mi pridu nejake velke ako vidno na tych videach..na FPS to podla mna vzdy bude klavesnica+mys, ziadne taketo move a kinect to nenahradia..nikdy..

Shark, tiez som si to myslel...ale na gtarena.cz po zavodeni krasne vidno ze kto pouzival v zavode volant a kto gamepad...samozrejme ti top boli na volatne ale myslim ze jeden skoncil aj na 3.mieste a dalsi na 5...sam dobre isto vies ze kontrolovat plyn sa da krasne aj na PS gamepade, a ak sa kusok vzijes aj s packami, teda minimalne s tou jednou na smer tak vies aj ty dat dobry cas..

v LFS s myskou idu dat fajn casy aj s myskou...uz len koli tomu ze si tam vies krasne regulovat zatacanie, horsie je to s plynom ale i tak...na top hracov s volantom to nema ale zase ze by mi davali dve sekundy na kolo to zase nie.

ja som este skusal akurat dead space na ps3 ale neuspel som velmi...je to pre mna fakt nehratelne, pripada mi to ako nejaky blok pretoze viem ze na klavesnici a myske by som reagoval okamzite ale tu cakam kym sa kurzor presunie...je to take nerealne...ja si myslim ze ked FPS hry tak na PC a netahat ich do konzol
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hm, no zaujimave.... :wink:
Napísať odpoveď