Louis Vuitton
-
KaptMichal
King
Re: Louis Vuitton
TH? šak to je jeden sveter za 100E v 10tich odtieňoch (btw. Hilfiger má fabriku na Haiti). Je pravda že úplne lacné oblečenie sa sperie, pustí farbu, rozťahá...ale aj v Peeku kupované tričko púšťalo farbu takže je to vždy 50:50.
//
Hej karmista, takže ťažko sa ti s tým stotžňuje že si dal za kus látky toľko peňazí kvoli nášivke, čo?
//
Hej karmista, takže ťažko sa ti s tým stotžňuje že si dal za kus látky toľko peňazí kvoli nášivke, čo?
aspon to ako tak vyzera oproti tomu co som chytil tie rifle v c&a do ruky ako keby naskrobene,vysusene,posipane pieskom.ide o princip ze prachaci si kupia aj 3 xboxy naraz lebo ma tri deti doma a izby maju od seba 10 metrov.napr rumunsky cigan takto minule kupoval xbox pre svoje dve deti.a doplnky taktiez.
-
KaptMichal
King
Ak je pre teba príklad rumunský cigán nech sa páči
(no ofens)
A myslím že sme už lidlbit OT.
A myslím že sme už lidlbit OT.
urcite nie je pre mna prikladom ked ma peniaze a dopraje si.o tom je aj ta kabelka.neviem cim to je ale dizajnovo su tie drahsie veci krajsie ako tie lacnejsie.naoko vyzeraju krajsie ale ucel plnia rovnako ako lacnejsie.plati to aj opacne
Pozrite si tento dokument, ako sa vyrábajú hadry, resp. za akú cenu a hlavne za akých podmienok. My to tu potom nadšene kupujeme a ešte sa ideme pokakať, že to je nejaká značka.
China blue
China blue
chyba je na strane tych co vlastnia fabriky
-
maciatko99
Medium Star
Podľa čoho čo ste tu na tejto a predošlej strane napísali, mám pocit, že niekto si bude tvrdiť aj tak svoje a bude zhadzovať najprestížnejšie svetové módne značky a bude ich prirovnávať k tržnicovým veciam. Dámy a páni, myslím, že pointa znčky LV vám už dávno unikla.
-
KaptMichal
King
Ja ako muz si nepotrebujem kupovat veci u najprestiznejsich znaciek a uz len z principu by som im nedal tie peniaze za tovar, ktory ich nestal ani prd (mozno s vynimkou oblekov a topanok). Ty ako zena to asi vidis inak a mne nema co utekat. Pointa znacky LV a X dalsich je v tom, ze majitelia sa nabalia, ako v kazdom type priemyslu 
Nie som ziadny outsider ani chudak, ktory nema na to si kupit drahsie oblecenie...len aby ste sa v buducnosti zdrzali poznamok
Nie som ziadny outsider ani chudak, ktory nema na to si kupit drahsie oblecenie...len aby ste sa v buducnosti zdrzali poznamok
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
V prvom rade ziadna znacka pointu nema. Kazdemu je jasne, ze je to znacka pre hornych 10.000. A tam to cele zacina, aj konci.maciatko99 napísal:Dámy a páni, myslím, že pointa znčky LV vám už dávno unikla.
p4ra: Nájdeš aj lacnejšie veci, ale kto by si kupoval kľúčenku alebo key holder za 150e však? 
-
hojko
Site Admin
yazoo: Ten, kto na to ma a kto to chce 
-
p4ra
Redeemer
Ten, kto v tom vidi pointu? 
-
Murder_Inc
Star
Ako som si prečítal skoro celú túto tému, tak najviac sa stotožňujem s názorom - niekto si potrpí na značkových hodinkách, niekto na značkových teniskách, niekto na značkových okuliaroch atď. Značka Louis Vuitton vyrába pekné veci, mne osobne sa páčia okuliare a tenisky a keby mám na to, tak si ich kúpim
I keď v poslednej dobe, keď tak kráčam mestom vidím čoraz viac vecí od Louis Vuitton, len škoda, že asi 99% sú fake, najviac ma dostal čiernobiely šál s nápisom VL
hlavne že znaky Louis Vuitton boli ako tak dôveryhodné
A neodpustím si ešte jednu poznámku - Táto značka sa mi zhnusila v dvoch prípadoch:
1. je strašne vela fake-ov na trhu,
2. jeden môj "oblúbený" spevák či čo to je vo veľkom propaguje túto značku, z ktorého mi je celkom na
a ľudia sa po ňom opičia, ale doslova, hlavne mladí chalani, ktorí si dajú na krk šatku LV a opasok LV len aby boli akože LV a isto chodia aj na záchod s okuliarmi LV 
1. je strašne vela fake-ov na trhu,
2. jeden môj "oblúbený" spevák či čo to je vo veľkom propaguje túto značku, z ktorého mi je celkom na
Na to by tie celebrity bolo - propagovať nejakú značku (určite to majú dobre zaplatené). Potom aj takto ovplyvňujú hlúpych mladých ľudí. Ale aby niekto konečne raz propagoval napr. sweatshop free značky, toho sa asi nedočkám.
hughito - To je to iste, ako ked si hlupy Rytmus da na seba siltovku od 50 centa alebo nejake otrasne topanky. Uz to ma polovica mladych rapperov.
presne tak, hlavne v amerike to je bežné 
nečudoval by som sa žeby si Rytmus tie veci aj sám kupoval, myslím že nie je až taká Star aby to mal zaplatené.
Ale k ďalším patrí napr Beckham (neviem či som dobre napisal) a adidas, Snoop Dogg tiež adidas alebo Kanye West, už spomínaný LV
nečudoval by som sa žeby si Rytmus tie veci aj sám kupoval, myslím že nie je až taká Star aby to mal zaplatené.
Ale k ďalším patrí napr Beckham (neviem či som dobre napisal) a adidas, Snoop Dogg tiež adidas alebo Kanye West, už spomínaný LV
-
Murder_Inc
Star
Ja si tiež myslím, že Rytmus si to kupuje sám, to už čo by bolo, aby takého "interpreta" sponzorovala taká značka
Ešte čakám keď všetci začnú nosiť ružové mikiny 
Takéto veci moc neovplyvníte chalani. Každý má svoje vzory či ľudí ktorí ich inšpirujú, motivujú a pod. Je teda logické, že niečo láka aj tých druhých ak to na niekom vidia. Nefunguje to tak len u oblečenia, elektronika je tiež dobrým príkladom. Hlavne Apple či už iPod alebo iPhone, to je veľmi podobný princíp.
kto niekto?modelky aj znami ludia by to propagovali ale oslovil ich niekto?hughito napísal:Na to by tie celebrity bolo - propagovať nejakú značku (určite to majú dobre zaplatené). Potom aj takto ovplyvňujú hlúpych mladých ľudí. Ale aby niekto konečne raz propagoval napr. sweatshop free značky, toho sa asi nedočkám.
Prečo by ich niekto musel oslovovať ?