Pride zenska do kostola ze sa potrebuje vyspovedat lebo ma tazky hriech a potrebuje odpustenie. Hlada farara po celom kostole ale jeho nikde. Zastavi pri kostolnikovi ze sa potrebuje vyspovedat. On jej ale povedal ze farar isiel mimo mesto a on spovedat nemoze. Tak po pol hodine prehovarania si kostolnik vezme salu a ide do spovedelnice. "Tak dcera aky hriech ta to tazi?" pyta sa kostolnik. "Fajcila som k*k*t". "Hmm, pockaj tu ja idem zistit ake rozhresenie ti mam dat". Tak kostolnik beha po kostole az stretne maleho ministranta a pyta sa ho: "pocuj nevies co dava farar za fajku?" Ministrant: "neviem co tebe ale mne fidorku"
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Starsi manzelsky par ide autom, ked zraazu narazia na holeho muza pri ceste. Zastavia mu a pytaju sa: "Pane, co sa vam stalo? Nepotrebujete pomoc?!" "Nie iba rohlik" odpoveda muz. "Rohlik??!! Ved ste holy nechcete radsej saty, alebo odviezt domov?" "Ale kdeze" odpoveda muz, "tu v kriku mam zensku co ma taku mastnu p*cu ze potrebujem zajest"
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Na psychiatrii chlapik vravi lekarovi: "Pan doktor trpim utkvelou predstavou ze som KEX". "Hmmmm taky maly, okruhly so solou a razcou?" "Ano, ano presne." "No tak to potom nieste kex, vy ste kreker!"
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dvaja kanibaly obeduju, jeden z nich poznamena: "Fuj, to maso je skazene", druhy sa postavi, vrazi mu dyku do hrude so slovami: "Nikomu nedovolim takto hovorit o mojej matke!!!"