zabezpecenie auta proti kradezi
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: zabezpecenie auta proti kradezi
Keby si vlastnil auto, tak by si dobre vedel, aké sú niekedy problémy s alarmom a do akých situácii sa človek niekedy dostane.
-
qwerty-xyz
jasneee, ved urcite. A tak jasne ze neviem, iba som navrhol system auta ktore by sa samo branilo, alebo nieco co je neprekonatelne, alebo to zabera vela casu.johny541 napísal:Keby si vlastnil auto, tak by si dobre vedel, aké sú niekedy problémy s alarmom a do akých situácii sa človek niekedy dostane.
-
D4vid
Medium Star
všetko je prekonateľné... záleži len od času ako dlho to trvá... to zlodejov odrádza...
qwerty-xyz: bacha aby ťa ešte poteciálny zlodej potom nežaloval za ublíženie na zdraví s trvalými následkami. Na slovensku je možné všetko.
Ano qwerty. Zlodej pojde vymontovať radio a buchne airbag. Hodnota radia do €100 a skoda na airbagoch a dotrhanej palubovke zacinajuca niekde na €500.. fasa riešenie!! 
ako to myslíte s tým telefónom v aute ?
hádam nie tak že zmizne auto tak si na neho zavolám a budem vyjednávať zo zlodejom o výkupnom

hádam nie tak že zmizne auto tak si na neho zavolám a budem vyjednávať zo zlodejom o výkupnom
mobil sa da lokalizovat, predsa...
GSM rušička a mas po lokalizacii
to samozrejme nepopieram.
ale vraj pouzivanie rusicky nie je az taka sranda, ako to vyzera. Je to vraj dost velka zataz na organizmus.
ale vraj pouzivanie rusicky nie je az taka sranda, ako to vyzera. Je to vraj dost velka zataz na organizmus.
no v symbianových telefoch sú na to aplikácie.... ale akým spôsobom sa dá lokalizovať starší mobil ? je taká možnosť s domu alebo to treba nahlásiť na polícii a oni to potenciálne vedia lokalizovať ?
vychádzajme s toho že rušička v tomto prípade nebude použitá
vychádzajme s toho že rušička v tomto prípade nebude použitá
-
p4ra
Redeemer
Pozeral som prave tu stranku Zeder. Ked kupim auto, myslim, ze moja prva cesta bude do Prievidze. Za tych 290 EUR to stoji (mozno nieco aj zjednam, ak zachytim majitela, a prihovorim sa jeho jazykom, hehe).
a ako budes vyuzivat auto?:)p4ra napísal:Pozeral som prave tu stranku Zeder. Ked kupim auto, myslim, ze moja prva cesta bude do Prievidze. Za tych 290 EUR to stoji (mozno nieco aj zjednam, ak zachytim majitela, a prihovorim sa jeho jazykom, hehe).
inak ked tma budes tak sa spytaj ako sa to sprava pri nehode kedze ten zelezny kus mas oproti noham potom sem pls napis
-
p4ra
Redeemer
Ako ho budem vyuzivat? Co konkretne myslis tou otazkou? Obcas do prace (ked sa mi nebude chciet alebo bude meskat vlak), na nakupy, vylety s priatelkou a kamaratmi. Proste bezne vyuzitie.
CHoBoT, ako by sa to malo správať pri nehode? Veď spod volantu netrčí žiadna železná konštrukcia.
-
p4ra
Redeemer
On myslel (podla toho, co mi napisal do SS), ze ta konstrukcia, ktora je tak pevna ti moze posrat kolena riadne pri celnom naraze.
ono je to tak ze auto je cele stavane na to aby sa niako spravalo pri narazoch. ktore su testovane na crashtestoch a ked tam das kus zeleza tak sa to tak spravat nebude ako to bolo naplanovane ak by som jazdil len po meste tak by som asi nic ine ako zeder neriesil ale ak by som jazdil aj inde tak by som si rozmyslel ci zeder hladal som na nete ako sa to sprava pri naraze ale nic som nenasiel. a tak ak niekto nad tym uvazuje tak by som sa spytal tych co to montuju co nato povedia. a ak budu normlany povedia naozaj ci to nic nenarusi alebo narusi.Pilifo napísal:CHoBoT, ako by sa to malo správať pri nehode? Veď spod volantu netrčí žiadna železná konštrukcia.
mozno je to len moj a par ludi vymysel ale urcite by som sa predtym informoval niekoho kto sa do takych veci vyzna viac
a ja stále neviem ako lokalizovať mobil ? 
co koneretne nevies ? stary model lokalizujes podla signalu kt vysiela...nie sice az tak presne ale da sa to...novsi mozes lokalizovat aj cez GPS ale je tam ta nevyhoda ze staci zabehnut niekde kde nemas priamy signal s druzicou a je po signale
-
chlapec10
Addict
S tymto musim suhlasitPoint napísal:podla mna jedine co ta necha spavat kludneho je havarijna poistka s poistenim kradeze vozidla a moze ti to byt uplne jedno
A to mi uz ukradli 2 auta
-
WiZard
Star
Header, ako chces lokalizovat mobil cez GPS ?? ...v telefone je len prijimac, ktory chyta GPS signal