a dalsi config toho nb je aka ?
Nenabootuje Windows Vista + Ako sa prekopirovat data z HDD
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nenabootuje Windows Vista
ked na tom slapala vista, pojde aj na tom sedmička. hod tam win 7 hp. ale podla mna by bolo najlepsiem riešenim, kedže to ma len len 1GB ram pamete ak som správne pochopil, dať tam xp sp3... aj ked ma možno mnohý ukamenuju za to...
http://goo.gl/vvW50 . Ale OK dam tam 7. Viem, ze mnohi budu mat nazor ze XP ale dotycny bude mat iba 1 spustenu aplikaciu (okrem tych v pozadi) a hry sa tam fakt hrat nebudu.
-
drdi21
Star
tak sedmička bude na tom bežať stabilne a vykonovo relativne dobre pokiaľ sa vypne funkcia windows aero a na pozadí počas použivania budu spustene len tie najnutnejsie procesy.
sedmička už slapala aj na menej vykonnych zostavach mi a stabilne a k tomu aj dostatočne rychlo:)
ale zase na druhej strane skor to xp by som tam dal
sedmička už slapala aj na menej vykonnych zostavach mi a stabilne a k tomu aj dostatočne rychlo:)
ale zase na druhej strane skor to xp by som tam dal
Dotycny je jednoznacke za sedmicku v porovnani s XP ckom. Takze je rozhodnute
.
-
drdi21
Star
okej..
tak potom hodne stesti pri instalacii 
OK skusal som prekopirovat tie data a s LIVE OS hocijakymi mi to vzdy zamrzlo. Tak OK dnes idem kupit redukciu aby som ho vedel dat do mojho pc. A tu je prvy problem. HDD ide ako ma mozno nejakych 20 sekund. Akonahle idem do nejakej particie tak to zmrzne. Je to konkretne tento HDD: Seagate Momentus 4200.2 120 GB. Nevete nekdo kde moze byt problem alebo ako odtial tie data dostanem?
// Skusim, to popisat este podrobnejsie. Bol sa na dalsom PC kde to neodpojilo hned. Tak som dal kontrolu disku, doslo to po fazu 4 a tam mi vyhodilo, ze system windows nemoze dokoncit operaciu alebo nejak tak. A ked som sa pozeral disk nebolo videt ani v spravcovi diskov.
// Skusim, to popisat este podrobnejsie. Bol sa na dalsom PC kde to neodpojilo hned. Tak som dal kontrolu disku, doslo to po fazu 4 a tam mi vyhodilo, ze system windows nemoze dokoncit operaciu alebo nejak tak. A ked som sa pozeral disk nebolo videt ani v spravcovi diskov.
-
drdi21
Star
Re: Nenabootuje Windows Vista + Ako sa prekopirovat data z HDD
ked ho zapneš... a počas toho ako beži nepočuť nejaké čudne štukanie v hdd ?? ... akoby sa pripravoval na odchod do hhd neba??? ...
pretože ked ho napojíš cez kit do pc by sa mal správať ako prenosne mass storage device...
a este otákzka ked ho napojíš do usb, okrem toho maš aj externé napájanie alebo berie prud len s usb ?? ...
pretože ked ho napojíš cez kit do pc by sa mal správať ako prenosne mass storage device...
a este otákzka ked ho napojíš do usb, okrem toho maš aj externé napájanie alebo berie prud len s usb ?? ...
Ziadne stukanie ani ine nezvycajne zvuky ten HDD nevydava. A napajam ho cez IDE a nie cez USB.
-
drdi21
Star
sano456 napísal:Ziadne stukanie ani ine nezvycajne zvuky ten HDD nevydava. A napajam ho cez IDE a nie cez USB.
oks. prepač zle som pochopil to s tou redukciou. myslel som, že si kupil externy kit na IDE harddisky.
priklad také niečo:
Kód: Vybrať všetko
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=13460239Re: Nenabootuje Windows Vista + Ako sa prekopirovat data z HDD
OK skusal som HDD v inom pc a tam to islo ale napokon aj tam vyhodilo error. Je nejaky napad ako tie data odtial dostat?
-
drdi21
Star
neviem ti už poradiť. jedine format hdd a potom obnova suborov.
a nečudoval by som sa keby ten hdd do pol roka odíde.
a nečudoval by som sa keby ten hdd do pol roka odíde.
Ale OK nejake male mnozstvo suborov som prekopiroval a to co sa neda neham tak.
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2011, 10:40)
A mam nejaku inu moznost ako Win Vistu ked na dany NTB su iba nanu dostupne drivre?
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2011, 10:40)
A mam nejaku inu moznost ako Win Vistu ked na dany NTB su iba nanu dostupne drivre?
driver z visty by mal fungovat aj na sedmicke....
Ja viem, ale ked dam install tak v momente vyhodi nieco typu Nenajdeny spravny operacny system. Samozrejme to vyhodi v anglictine.