Toto mi prosím vysvetli.Stoporko napísal: fíni sú typický slovanský národ.
//aha prepáč túto debatu som nesledoval ...aspoň vidíš že tvoje príspevky si čítam
Toto mi prosím vysvetli.Stoporko napísal: fíni sú typický slovanský národ.
No ja by som až tak nejasal. Skôr tie metódy sú sofistikovanejšie a uvidíme, čo prinesie budúcnosť.Lebo teraz má slovo SLOBODA päť svoj skutočný význam.
A tomuto vravíš sloboda ? Keď nám tu káže EU všetko čo si zmyslí ? Nemôžeš predať uhorku ktorá je krivá ? Som zvedavý čo bude ak prikážu, že muži z takým zakrivením penisu nemôžu mať sex... FreedomRusko v nej zaútočilo na Osmanskú ríšu. Cieľom Ruska bolo oslobodiť balkánske slovanské národy (Srbov, Bulharov, Macedóncov) spod osmanskej nadvlády
pol miliardy obeti gulagov. preto by mali vsetkych este zijucich komunisitckych vodcov zavriet v najtazsej skupine a rozprasit vsetkych obhajcov co uz len naznaku komunizmu...Janio napísal: Ehm, prečo by mal byť znak CCCP zakázaný ?
Solzenicin: Suostrovie Gulag. teda ak si naraz na tu pol miliardu... je to aj ako e-book. zozen si ho zistis ze sa tam nechodievalo len za vrazdy a podJanio napísal:Ale prosim ťa... Keď niekto niekoho zabil tak prečo by mal skončiť v base a bežný ľudia mu platiť žradlo, teplo etc ?
Po 20 rokoch ho pustia na slobodu a ešte znásilni, alebo zabije niekoho. Tým pádom je lepší trest smrti, alebo ho poslať do uranovej bani, nech aspoň nejak pomôže štátu. A fungovalo to už pred nástupom bolševickej moci (síce nie v takých rozmeroch, ale fungovalo) Takže oni to nezaložili len využívali...
majetky kradosov? ked cloveku zobrali polia a hosp. zvierata, len preto, ze soudruzi nepovazovali za vhodne aby ludia doma chovali viac ako x ks takych a y ks onakych zvierat, alebo si nieco vo vacsom dopestovali bolo branie majetku kradosom, ci?Ako pripravý o majetok ? To, že máš dlhý a exekútor ťa vykopne na ulicu, súdy majú čas to ťa o majetok nepripravia ?
Socializmus len zoštátnil majetky kradošov. Čo je natom zlé ? To, že sa narodí nejaké decko do bohatej rodiny a nemuí nič robiť a niekto druhý prežíva ? Síce ľudia nemali firmy etc. a miliónové zisky, ale mali všetko to čo potrebovali a mali to všetci. Nie niekto má všetko nevie čo s peniazmi a ďalší majú hovno.
zvysena kriminalita je nasledok toho, ze je nasa spolocnost v puberte. co sa stane ked 15 rocne dieti posles na internatnu strednu skolu? 90% z nich nebude vediet "co od dobroty". a toto je rovnake. nastala sloboda a ludia hladaju/li hranice unosnosti.Prečo keď je demokracia/kapitalizmus taký dobrý tak celá Amerika a aj EU sú zadlžená. O koľko je teraz vyššia kriminalita ? etc. Po vojne socializmus vybudoval sidliska a všetko, celý premysel. A čo vybudoval kapitalizmus ? Okrem toho, že dal zatepliť niekoľko bytov a aj na tie sa poskladali ľudia čo tam bývali ?