extremna vyzorova crta

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

extremna vyzorova crta

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Ja neviem aky dat iny nazov temy, a chcem proste len na nieco spytat.

1. odkedy som tu napisal svoje predpokladane problemy s dievcatom, som trocha zmenil taktiku. Jednoducho sice viem na com mi veci mozu padnut, ale nepisem to nikde po nete, spisem si to osobne sam pre seba tak ako tomu presne chapem ja a odoslem par dobrym kamaratom ktori ma poznaju a podaju mi presne vyjadrenie, a pretoze su tieto veci rozpisane dopodrobna tak su odpovede dost presne. Viac hlav viac rozumu. --- toto som pisal aby sme sa pochopili ze situaciu co sa deje vam nemienim nejako moc rozpisovat.

2. Nasiel som svoj model, trochu som aj popanikaril, ale celkovo sa mi podarilo uhrat tie zle veci do autu tak sa zatial celkom drzim. Zistil som jednu vlastnost o sebe a tu istu mi povedala ona sama ze take nieco ma (sama to prehlasila prva mimochodom -- normalne ze sama od seba) preto sa pytam to co sa spytam. Moze mat niekto uchylku na pomer vyska-vaha? (extremne vysoka [snad sa rozumieme zeeee 2 metre vyska] extremne stihla [pri tej vyske nejakych 65 - 70 kil] ) :D Lebo mna osobne to neskutocne berie a ju tiez. Moji kamarati mi na to nevedia odpovedat lebo len jeden z nich za zivot videl taketo dievca (ze proste desna kocka,stihlunka(fakt stihla!!!), prsia, zadok, paradne, leeeen mala 205 cm) Ja taketo dievcata hladam teda da sa povedat ze co do vysky mam osobne napisane obmedzenie aj som to tu kdesi pisal, ale tie vyssie ma proste beru riadne. :) A preto tu o tom zakladem temu a spominam aj vahovy pomer lebo ma HROCHY nehecuju (ze vysoke tluste --- bleee)

to si akoze nemylte s tym ze sa to jednej aj druhej strane len paci, ale ze nas to proste oboch berie, hecuje nas to provokuje :D vzrusuje neviem ako to mam napisat :D
--- ani neviem kto je vyssi, ja mam 195(mozno viac) a ona zobrala podpatky tak som pozeral dohora aby som na nu videl, ale tak normalne ked stojime tak sa to vyrovnalo :D asi .... :D podla mna je vyssia

z vas ma len maki a rainbow prehlad o tom co je to moj model tak sprava pre nich dvoch (ano, nieco podobneho . . . :smt049 )
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: extremna vyzorova crta

Príspevok od používateľa Muffi »

Snažil som sa, ale nepochopil som z toho, co tím vlastně básník mínil říci... :roll: Si nám oznámil, že si na vysoké alebo čo vlastne? Tvoja jediná otázka znie:
qwerty-xyz napísal:Moze mat niekto uchylku na pomer vyska-vaha?
No očividne môže, keďže píšeš, že ju máš...
qwerty-xyz

muffi, ale nikde o tom nie je ani zmienky, teda net. :| mimo ineho musis uznat ze ta vyska o ktorej pisem je extrem, ... a ten ma berie, podobne ako ju .... preto som sa to pytal.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No ale veď to je predsa normálne podľa mňa... píšeš, že vysoké a chudé. A ktorému chlapovi by sa nepáčili vysoké dlhonohé štíhle ženské?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Toto je tema cisto o uputani pozornosti, alebo rozputani flame-u. Pretoze otazka ci "niekto moze mat taku uchylku" je snad stupidnejsia ako autor sam.
qwerty-xyz

mi-chau napísal:Toto je tema cisto o uputani pozornosti, alebo rozputani flame-u. Pretoze otazka ci "niekto moze mat taku uchylku" je snad stupidnejsia ako autor sam.
tak tak mi-chau, nemam co robit o 11 tej dobeda, sa nudim .... ty nie ? :smt049 nahodou, MOD mi to lockne a pohoda, ked nelocke co vies, moznoze sa to tu do vecera rozbehne, ....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja tiez neviem o co tu ide, ved kazdy ma svoj vkus. Niekto rad nizsie dievcata, niekto vyssie, niekto rysave, niekto ciernovlasky, atd. atd.
Nic zvlastne na tom nie je.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ako neviem ci by som vysoku a stihlu babu volil za partnerku (resp. orientoval sa na len take) ale pohlad na take je fakt uzasny :smt007
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Pochopil som správne, že usiluješ o nejaké vysoké dievča, ktoré má rovnako ako ty rado vysoké a štíhle dievčatá? :smt064
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

andone7 napísal:Pochopil som správne, že usiluješ o nejaké vysoké dievča, ktoré má rovnako ako ty rado vysoké a štíhle dievčatá? :smt064
spoločné záujmy sú pre vzťah dôležité :mrgreen:
qwerty-xyz

andone7 napísal:Pochopil som správne, že usiluješ o nejaké vysoké dievča, ktoré má rovnako ako ty rado vysoké a štíhle dievčatá? :smt064
vysokych stihlych chlapcov, :smt006
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

qwerty-xyz - ty asi neprestaneš rozmýšľať na kktinami kým si poriane nezasexuješ :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Qwerty, teraz nič proti. Ale podobne ako ani ja nie som žiadny playboy, ani vrcholový športovec, ani pracháč, tak ani Ty nedosahuješ žiadnych extrémnych a vyčnievajúcich kvalít a tupo povedané ľudia s Tvojími "kvalitami" by nemali mať nároky - najlepšie absolútne žiadne. Toľko z mojej strany, neber to ako útok, ale ako vec na zamyslenie.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

mi-chau napísal:Toto je tema cisto o uputani pozornosti, alebo rozputani flame-u. Pretoze otazka ci "niekto moze mat taku uchylku" je snad stupidnejsia ako autor sam.
Myslím že si to vystihol...
qwerty-xyz

triple napísal:qwerty-xyz - ty asi neprestaneš rozmýšľať na kktinami kým si poriane nezasexuješ :)
:arrow: mas pravdu....

//autoeditácia príspevku (24 Jan 2011, 17:34)
uplink napísal:Qwerty, teraz nič proti. Ale podobne ako ani ja nie som žiadny playboy, ani vrcholový športovec, ani pracháč, tak ani Ty nedosahuješ žiadnych extrémnych a vyčnievajúcich kvalít a tupo povedané ľudia s Tvojími "kvalitami" by nemali mať nároky - najlepšie absolútne žiadne. Toľko z mojej strany, neber to ako útok, ale ako vec na zamyslenie.
UPLINK --- slo o to ze som v zivote nepocul ziadne dievca aby si davalo zalezat prave napr, na vyske, chapes? proste nikdy, ved si pozri dnesne dievcata este saa o nich aj pesnicky tocia. O tom to cele bolo, ci je mozne aby taky niekto bol, koho prave toto berie na druhej strane. :smt049
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

qwerty-xyz napísal: slo o to ze som v zivote nepocul ziadne dievca aby si davalo zalezat prave napr, na vyske, chapes? proste nikdy, ved si pozri dnesne dievcata este saa o nich aj pesnicky tocia. O tom to cele bolo, ci je mozne aby taky niekto bol, koho prave toto berie na druhej strane. :smt049
A ty keby si bol 185cm dievca, tak by ti nevadilo chodit so 160cm gantlemanom? To je uplne pochopitelne, ze pozera po tych vyssich. :roll: To nie je uchylka, to je logika.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Mna rajcuju trpaslicky s bradou, moze byt taka uchylka?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja mám trpaslíčka...ale bradu som mu oholil...nevadí???...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

KaptMichal napísal:Mna rajcuju trpaslicky s bradou, moze byt taka uchylka?
:smt044 tak si predstavujem extrémnu výzorovú črtu
qwerty-xyz

mi-chau, .... ved dobre len som sa pytal. :arrow: zase ma kamenujte. P4ra, mi este aj blbe komentare pise ku karme, asi ho 18 tka nepofajcila tak je nervny .....
Zamknuté