1. odkedy som tu napisal svoje predpokladane problemy s dievcatom, som trocha zmenil taktiku. Jednoducho sice viem na com mi veci mozu padnut, ale nepisem to nikde po nete, spisem si to osobne sam pre seba tak ako tomu presne chapem ja a odoslem par dobrym kamaratom ktori ma poznaju a podaju mi presne vyjadrenie, a pretoze su tieto veci rozpisane dopodrobna tak su odpovede dost presne. Viac hlav viac rozumu. --- toto som pisal aby sme sa pochopili ze situaciu co sa deje vam nemienim nejako moc rozpisovat.
2. Nasiel som svoj model, trochu som aj popanikaril, ale celkovo sa mi podarilo uhrat tie zle veci do autu tak sa zatial celkom drzim. Zistil som jednu vlastnost o sebe a tu istu mi povedala ona sama ze take nieco ma (sama to prehlasila prva mimochodom -- normalne ze sama od seba) preto sa pytam to co sa spytam. Moze mat niekto uchylku na pomer vyska-vaha? (extremne vysoka [snad sa rozumieme zeeee 2 metre vyska] extremne stihla [pri tej vyske nejakych 65 - 70 kil] )
to si akoze nemylte s tym ze sa to jednej aj druhej strane len paci, ale ze nas to proste oboch berie, hecuje nas to provokuje
--- ani neviem kto je vyssi, ja mam 195(mozno viac) a ona zobrala podpatky tak som pozeral dohora aby som na nu videl, ale tak normalne ked stojime tak sa to vyrovnalo
z vas ma len maki a rainbow prehlad o tom co je to moj model tak sprava pre nich dvoch (ano, nieco podobneho . . .