divny t mobile

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kostickar
Expert
Expert

divny t mobile

Príspevok od používateľa kostickar »

stala sa mi taka vec...posledne dva dni na nete doma cez wifi som v mobile kukal fb a takto..ine stranky..no a prisla mi sms uz t mobile..ze mi to spoplatnuju sumou cca 30 eur..ako to mozne? ved som isiel cez wifi co mam doma net..tak ako mozem platit t mobile..volal som im cely nasraty a povedal mi ze v poriadku ze som siel cez moj net..najskor ma ubezpecoval ze som nesiel cez wifi..debil..a potom povedal ze aj ked som siel cez wifi..v telefone napisane aj moje udaje cize bol som na mojej wifi..a oni mi povedali ze to nebola moja wifi..oni to maju urobene tak ze aj ked dma svoj net tak to zrusia spoji na ich net.,.a potom platim za to...pytam sa ako to mozu urobit za mojim chrbtom..pripojim sa na svoj net oni to presmeruju na svoj a potom chcu aby som im to zaplatil..co nieje mala suma..co mam robit? zaplatit? co ak nezaplatim? budu to vymahat? ved ja som siel cez net co mame doma tak preco by som mal platit za to co som neurobil? mate podobne skusenosti? dik za kazdy nazor a radu..
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: divny t mobile

Príspevok od používateľa typek61 »

ja som to vyriesil tak ze som si dal zablokovat t-mobile net.cize ked idem na net tak ma nepripoji.a ked zapnem wifi tak ide v pohodke.inac mojej frajerke prisla faktura 210 evri ze chodila na FB :D
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrto »

hehe to sa aj mne stalo na O2 som bol domna na mobile na wifi a na druhy den mi pise ze neplatna registracia alebo nejaka taka blbost a nemal som ani signal ani nic ale bol som nastastie v minuse len 3e
kostickar
Expert
Expert

uz by som to mal mat blokovane..po mojom telefonate to blokol sam chlapec..je este nejaka ina sanca ako by ma mohol os*t t mobile? ohladom penazi myslim..naco si dat pozor..ked to mam bloknute nemozem chytat orange alebo o2 net? inac viem ze som bol len na svojej wifine..preto neviem ako to je mozne co chcu odomna
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vyskusaj si vypnut wifi a zanut net ked nepojde si za vodou.za wifi sa neplati takze to ta museli asi oklamat.mas pausal ci kredit?
kostickar
Expert
Expert

mam pausal..a hovorim..som si 100% isty zakazdym pripojenim som to kontroloval a vzdy som tam mal svoje meno priezvisko..bol to moj net..nebol som na t mobile nete..tak neviem aku hru tu hraju...cele mi to nejako smrdi..
skusal som to a net mi nejde ..no ked osm snimi volal som mu povedal ze to hned teraz vypne tak to asi vypol lebo mi aj prisla sms ze to je vypnute..ale viem ze som ani raz nebol na t mobile internete..a ak by NAHODOU mali pravdu..tak v piatok v sobotu a v nedelu som na ich nete nebol akurat vcera ano co...to iba cez tyzden sa da pripojit..a piatky soboty nedele iba na vlastny..si myslia ze mi somariny budu vypravat..este ma presviecal o tom ci som si isty ci mam doma net a router co vysiela wifi..pchh
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

davaj si pozor na divne cisla tam ani nevolaj ja som sa oje*** tiez.no hlavne si davaj pozor aby si nepretelefonoval alebo nepresmskoval.net mas vypnuty takze pohoda.mozno sa ti zapla niejaka aplikacia ktora preferovala t-mobile net :wink:
kostickar
Expert
Expert

na divne cisla nevolam ani nedviham co nepoznam...na to si pozor davam..mam 120 minut do vsetkych sieti..prevolam tak 60 minut...takze uz by mal byt pokoj? ako si to mozem este overit? je mi blbe tam volat a este raz sa pytat ci to je naozaj vypnute..
aka apliacia? mam android system..ale ked je to blokovane tak ta apliacia by uz nemala tahat ich net..ak teda nejaka je
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

do androidu sa nevyznam :wink: a naco je potom linka zakaznikom? :D ja tam vzdy volam aby som si nieco pozistoval ako cakat fakturu velmi peknu :D
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

V androide v nastaveniach Wireless & networks vypni Mobile networks. Potom by ťa nemalo pripájať na mobilné siete ale len na wifi a tam sa pripájaš sám.
Ak to mal t-mobile nejako presmerované tak si myslím, že dosť riadne svinstvo od nich.
kostickar
Expert
Expert

no oni mi to nakoniec uz ked nevedeli co povedat vysvetlili tak ze oni robia presmerovania na ich siet..preto to je pekne svinstvo od nich..pripojim sa na svoju wifinu pritom oni to rpehodia na svoj net aby zarobili..ja osoben som ani raz nesiel na ich siet..tak preco by som mal platit pre ich debilitu? skus tie nastavenia este pozret..ale oni to uz mali spravit cez pc..aspom tak mi povedali ze to bloknu..ja to este pozriem..

dal som nastavenia....bezdrotove a siete potom som dalmobilne siete... a tam co vypnem? vypol som ze prenos udajov? dobre?
mam tam polozky..datovy roaming..prenos udajov...rezim siete...nazvy pristupovych bodov...sietovy operatori..
v polozke sietovi operatori..mam moznosti..vybrat automaticky..a vybrat rucne..nikde neni fajka..pod tym mam ze t mobile..o2 a orange..a pri t mobile mam fajku...neda sa odfajknut..mam dat vybrat rucne?
rezim siete mam dat co?ja mam poslednu polozku zaskrtnutu..prednostne gsm/wcdma
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Tie nastavenia sú tam kde som písal. (Wireless & networks - odčiarknúť mobile networks - poprípade ak v nastaveniach mobile networks máš nejaké servery alebo čo tak ich tam zablokovať)
kostickar
Expert
Expert

ale ja to tam mam inak pisane..nemam taku polozku ze by som mohol odciarknut mobilne siete..nasiel som aplikaciu na markete apndroid....odfajkol som MMS...ostatok bol uz vopred vyciarknuty..su tam notifications...disable all APNs...APNdroid PRo..a nad setkym uplne hore mam 3g/edge/gprs..je to zelenym odfajkol som to...nastaviil som to dobre? vraj cez ten program bloknem vsetky mobilne siete a chytam len wifiny
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

naco si to blokujes ked si si priamo u operatora dal blokovat ich net? :D
kostickar
Expert
Expert

aby ma to nahodou zase na nejakeho ineho debila nepresmerovalo ..proste dam moj net doma wifi tak musi ist wifi a nie nejake skryte presmerovania na ine nety a potom vymahanie penazi...este tam skocima osobne s aopytam ci to mam blokovane..
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

heh to sa neda presmerovat na ineho pokial nemas predplatene data :wink:
kostickar
Expert
Expert

ja tam este raz zavolam alebo zajdem ci to naozaj je bloknute..pekna spinavost od nich..takto ked na kazdom druhom zarobia..pekne od nich..
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Tiež mám T-Mobile. Vo fone mám na dáta APNdroid (jedným stlačením zablokuješ prístup k netu) + DroidStats, kde mám nastavený mesačný limit 1500MB a stále mi ukazuje aktuálny stav resp. voľné MB a pri 90% vyčerpania ma to upozorní.
kostickar
Expert
Expert

nechapem na to upozornovanie..ved ked idem napr cez wifi cez nic ine tak ma nemusi nic trapit..ci?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja neviem čo ti to porobilo. Ja mám net od T-Mobile stále vypnutý a zapínam ho len, keď ho potrebujem a nemám prístup k wifi. A nestalo sa mi, aby mi to nejako "preplo" a zrazu som mal ten net.
Napísať odpoveď