1. Terorizmus som myslel v trošku širšom zábere než toto.Son-Goku napísal:o 11.9. nam media klamali ze za tym stoji ujo z jaskyne.beres?
2. Nemyslím, že média doslovne klamali, skôr poskytovali informácie, ktoré mali k dispozícii. Na to aby klamali by všetky médiá aj ľudia v nich museli poznať skutočnú pravdu a vedome ju prekrúcať.
3. Ak narážaš na Bin Ladina, tak to zaručene nie je ujo z jaskyne. A bolo v reálnej moci AlKaidy takýto útok zorganizovať.
4. Otázka ostáva aj prečo sa AlKaida po útoku oficiálne prihlásila k zodpovednosti a do dnešného dňa neviem o tom, že by to bola odvolala.
5. Kto stál za útokom to ja naozaj neviem, takže neberiem nič, vravím jednoducho, že neviem s istotou povedať, preto aj vo vyjadreniach k terorizmu ako takému tento incident skôr ignorujem. Pravdivosť oficiálnych informácií je rovnako otázna ako konšpiráčných, takže je to z blata do kaluže. Svojho času som tu vzniesol mnoho námietok, niektoré boli zodpovedané, ale niektoré zásadné boli odignorované a preto ma konšpiračné teórie ani zďaleka neuspokojujú a pokladám vieru v nich za rovnako naivnú ako vieru v oficiálne mediálne správy v tejto záležitosti.
6. Teroristických akcií po svete máš desiatky a desiatky. Ten kto za nimi stojí je terorista, nech už je tá osoba ktokoľvek, nevyhnutne to nemusí byť moslim.