Pro Evolution Soccer 2011

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

Aha, pardón, tu je chyba :) ďakujem veľmi pekne
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

VSETKYM odporucam nahodit si Realistic Gameplay 2.0 by spock2005 + Gameplay Patch version 1.09 a&b; By Komu a hned je pesko uzasna simulacia futbalu .

to prve funguje tak ze sa manualne podla navodu cez peseditor poupravuju parametre hry nieje to nic zlozite a je to praca na par minut.

to druhe je jeden exe subor (crack) ktory sa jednoducho nakopiruje do zlozky s hrou , takze rovnako praca na par minutiek aj so stahovanim.

to co z toho potom vznikne je radost hrat :smt009
Dahmerko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dahmerko »

potreboval by som poradit...hram za arsenal, chcel by som zmenit domovsky stadion, nakolko je nastaveny estadio da luz u arsenalu..problem je ale, ze v EDITE mam polozku home ground šedu, to znamena ze nejde zmenit..vsimol som si ze aj Manchester united to ma tak...mate niekto napad ako sa to da odblokovat a zmenit stadium ?
kostickar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kostickar »

nema niekto foto, screen s nastaveniami klavesnice?
najlepsie nieco ako tu je na fifu..screen + popis ktora klavesa co robi..lebo nie a nie to nastelovat..tak by som rad podla coho to nastelujem..na nete som nic take nenasiel iba na fifu
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Štandardne sa klávesnica nastavuje v programe setings.exe, ktorý je súčasťou hry a nájdeš ho niekde v zložke kde máš hru nainštalovanú. V prvej záložke sa tam nastavuje rozlišenie obrazovky, kvalita detajlov a tak. V druhej sa nastavuje tá klávesnisa, v ďalšej záloške prvý ovladač potom druhý.
Pokial máš zapojený ovladač a chceš aby ti fungovala aj klávesnica, tak aby ste mohli hrať dvaja, teda jeden na klávasnici druhý ovládačom, musíš ovladač nastaviť ako ovladač2, a ovladač1 musí byť prázdny.

Neviem a teraz sa mi nechce zisťovať ako sem vložiť obrázok, no keď chceš vidieť ako to vizerá pozri na 11 stranu, druhý príspevok.

Ak máš toto všetko nastavené a aj tak ti to nejde, musíš svoj dotaz špecifikovať presnejšie.

// Ešte mi napadlo že chceš asi vediť čo ktoré tlačítko robí, teda čo je strela čo nahrávka a tak. To sa nedá jednoznačne povedať pretože sa priamo v hre volí z niekolkých možných prednastavení, prípadne si to môžeš upraviť podľa seba.

Prvý prednastavený typ je myslím takto (značenie podľa X-boxového ovládača):
A - nahrávka (narážačka) / bránenie označeným hráčom
B - nahrávka vzduchom (hráč ktorý centruje si začne zbiehať pre spätnú nahrávku) / sklz
X - strela (lobovaná strela) / bránenie najbližším neoznačeným hráčom
Y - nahrávka do behu (lobovaná nahrávka) / vybiehanie brankárom
LB - modifikátor (upravuje funkciu tlačidie v zátvorkách) /prepínanie hráča
LT - mení to neako spôsob strelby, ale presne neviem nepoužívam
RB - šprint
RT - spomalenie pre neaké finty , tiež nepoužívam

Smer pohybu je jasný , pravou páčkou sa robia kľučky a finty

Ale ako som už vravel, niekne v nastaveniach priamo v hre sa to dá poupravovať a mám pocit, že ani kombinácia funcionality talčítok s loptou bez lopty nieje fixnutá.
KE10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa KE10 »

neviete ako spustim tento program?
http://www.pes-patch.com/2011/01/pes-20 ... fatal.html

lebo stale krachujem po 5 sezonach
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

A to hráš za aký tým, že máš problém s financiamy?
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Nainštaluj NET Framework 4 ak ti to nejde http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en
KE10
Medium Expert
Medium Expert

lubmar napísal:A to hráš za aký tým, že máš problém s financiamy?
AC Milano

//autoeditácia príspevku (25 Jan 2011, 14:16)
DeJF napísal:Nainštaluj NET Framework 4 ak ti to nejde http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en
ja som to nainstaloval ale nejde ani tak my stale pise ze mam instalovat ten NET Framework
a este mam jeden problem s pachom mal som 0.3 a isiel v pohode teraz som si stiahol 1.3 dalo my nove menu aj nove veci kopacky atd ale zas dresy sa zmenili napr arsenal ma len nejaku debilinu aj ostatne tymy

//autoeditácia príspevku (25 Jan 2011, 16:07)
tak teraz som uz naistaloval ten patch ale teraz my hra pada ked idem ulozit master lige zrazu vypne hra a napise ze program prestal pracovat
Dahmerko
Amateur
Amateur

KE10 napísal:neviete ako spustim tento program?
http://www.pes-patch.com/2011/01/pes-20 ... fatal.html

lebo stale krachujem po 5 sezonach
ak mas problem s financiami, treba predat niektorych hracov, nech ti klesnu platy..alebo mozes aj nejakych zamestnancov prepustit,..popripade investicie do dorastu, atd...da sa hocico...hlavne aby si neskrachoval, musis viac menej vsetko vyhravat..potom dostavas dobre palky, a aj bonusy...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Nevie niekto o novom patchi na dresy, prestupy atď. na XBOX?
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Neviem, či sa to tu už riešilo, ale ako sa kupujú hráči v ML ? V Scout list mám stále Negolations ale neviem ako koľko, začal som hrať prvú sezonu...
Dahmerko
Amateur
Amateur

IamMartinQo napísal:Neviem, či sa to tu už riešilo, ale ako sa kupujú hráči v ML ? V Scout list mám stále Negolations ale neviem ako koľko, začal som hrať prvú sezonu...
najdes si hraca, trosku ho poskautujes aby si vedel co je zac...potom sa rozhodnes ci transfer alebo loan, a uz cakas ci tvoj agent to vybavi, alebo to druha strana zamietne...samozrejme mas tam aj take info k tomu, ze je velka sanca ze hraca kupis, a je tam aj info ze tohoto hraca nedostanes za nic na svete :P

este doplnim ze samozrejme kupovat mozes len cez prestupove obdobie..v Eu ligach je to jun a januar myslim :evil:
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Viete mi niekto povedať, ako je to s možnosťou nastavenia rýchlosti hry. Kde tu som čítal že sa dá nastaviť rýchlosť v rozsahu od -2 po +2, no mnohý tiež píšu, čo je aj môj prípad, že hra im umožní nastaviť rýchlosť len v rozsahu 0 až +2. Takže ako to je? Existuje neaká možnosť alebo nástroj ako hru trocha spomaliť?
Mengy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mengy »

Cavte dufam ze ma nezozeriete lebo som laik. Mam jednu otazocku k PES 11. Tie patche co k tomu vysli je potrebne nahadzovat kazdy od zaciatku alebo staci ten najnovsi? Lebo ako patch 0.1 som vedel dat ako pohral som sa s tym a ostatne patche su uz len exe subory. Preto by som sa chcel opytat aky alebo aké patche potrebujem, ked chcem mat k originalnym nazvom klubov uz aj ich spravne loga, nazvy stadionov popripade ine vychytávky. Prosim viete mi ich tu napisat? Dakujem
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

kazdy novsi patch opravuje(alebo by mal) chyby v tom starsom, takze ti staci len ten najnovsi...
Mengy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mengy »

jj ok ale dal som si patch 0.1, a 0.2 a teraz pozeram ze ich je este mrte :))) cize ked si dam napr nejaky patch 1.5 (ak taky je neviem presne :D ) tak urobi tie zmeny ktore ten patch urobit ma? Lebo napr v patchi 0.3 mozu byt pridane ine veci ako v 1.5. Alebo berie sa to tak, ze patch 1.5 obsahuje to co tie vsetky ostatne pred nim? Asi velmi premyslam ze ? :))))))))))
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

ak myslis PESedit patche tak urcite stiahni len 1.5... je v tom vsetko..praveze ak mas predchadzajuce tak musis vymazat kitserver myslim...
Miso26
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Miso26 »

Dobrý deň, mám otázku ohľadne nastavenia klávesnice v PES 2011. Futbalové hry hrám zhruba 15 rokov a za ten čas som nemusel upúšťať od svojho obľúbeného nastavenia. Hra mi predvčerom konečne prišla, horko-ťažko som si nastavil celé ovládanie na klávesnicu podľa svojich predstáv, no absolútne sa mi nedarí nastaviť tú najpodstatnejšiu klávesu a to je medzerník... Pochodil som dokopy snáď 10 hier série Fifa a 4 PESká, no s týmto som sa naozaj ešte nestretol. Dokázal by som si zvyknúť na presunutie každej inej klávesy, no medzerník má tak špecifické umiestnenie a rozmer, že po tých 15 rokoch mi tie ruky už nejak inak ani nejdú. Neviete mi poradiť, či existuje nejaký trik na nastavenie medzerníku, prípadne či je tento problém ošetrený nejakým oficiálnym alebo neoficiálnym patchom? Ďakujem veľmi pekne.
KE10
Medium Expert
Medium Expert

B3rET napísal:ak myslis PESedit patche tak urcite stiahni len 1.5... je v tom vsetko..praveze ak mas predchadzajuce tak musis vymazat kitserver myslim...
ja som ho stiahol aj naistaloval NET Framework 4 ale ajtak my nejde pustit ten PESEDIT stale pise ze nemam NET Fremework 4
Napísať odpoveď