Tak pred pár dňami vyšla táto celkom pekná indie hra.
Jedná sa o RPG, v ktorom kúzlite tak, že skladáte jednotlivé elementy. Kombinovať sa dá až 8 druhov elementov do najviac 5-slotového kúzla. Jednotlivé elementy sa však vylučujú, prípadne vytvárajú niečo špeciálne (napríklad voda a elektrina sa vylúčia, Oheň s vodou vytvoria Paru a pod.). Kľúčová sila tejto hry je v kooperativnom móde, kde sa dajú robiť v celku zaujímavé veci - napr. spájanie si jednotlivých lúčov dokopy a tým vytváraním vynikajúcej palebnej sily. Aj tuna však platí, že jednotlivé elementy k sebe nepasujú, tak častokrát vás to odpáli a zabije

V celku veľmi pekné RPG, ale je tu veľa veľkých ALE! Hra je nehorázne zabugovaná. Včera som sa horko ťažko mohol napojiť na 1 z 10 online hier. Dnes vyšiel ďalší patch a pripojenie mi už ide lepšie, no pri chapteri 6 v 2. časti bossfightu hra stále padne, takže treba ešte počkať na ďalší patch. Taktiež problémom je ešte optimalizácia. Hra mi ide o dosť horšie než L4D2, čo je dosť zarážajúce. Na druhej strane verím, že všetky zásadné chyby budú do týždňa odstránené (od kedy vyšla hra, každý deň developeri vydajú patch, čiže sa celkom snažia). Za prvý deň predaja zaznamenala predaj viac než 30 000 kusov cez všetky možné distribučné platformy, takže o dôvod viac, aby sa o hru ešte viac starali.
Nejaké Vaše názory? Rád by som si zahral coop s niektorým z vás.