NHL (aktualne)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
ja som len nechapal, preco sa Colorado zbavilo Wolskeho. Je to kvalitny utocnik a teraz im zaiste chyba
A tak Wolski je útočník druhej lajny, 50-bodový útočník. Vyzeralo, že má naviac ale nemyslím, že už sa nejak výraznejšie presadí ako tomu bolo doteraz.
Trade Wolskeho bolo to najlepšie čo sa mohlo stať a čoskoro pri absencii Dubinskeho, Prospala si aj Rangers uvedomia, že mať dvoch namyslencov (Gáborík a Wolski) v mužstve sa nevypláca...Phoenix to pochopil veľmi rýchlo
Wolski v Colorade začínal skvele, lenže je ten typ hráča, ktorý si nechal slávu stupiť príliš do hlavy a prestal hrať...minulý rok ho tréner Sacco nechával sedávať na lavičke, pretože často hral iba na seba, nevracal sa, nebránil...egoista....V tejto sezone vo Phoenixe sa mu nedarilo ale on sa ani nesnažil a tak musel zákonite prísť trade...teraz bude hrať v Rangers dosť, ale chýbajú im takí pracanti ako Dubinsky, Prospal.....Drury už nie je to čo kedysi.
proste Wolski sa v Colorade nehodil
Wolski v Colorade začínal skvele, lenže je ten typ hráča, ktorý si nechal slávu stupiť príliš do hlavy a prestal hrať...minulý rok ho tréner Sacco nechával sedávať na lavičke, pretože často hral iba na seba, nevracal sa, nebránil...egoista....V tejto sezone vo Phoenixe sa mu nedarilo ale on sa ani nesnažil a tak musel zákonite prísť trade...teraz bude hrať v Rangers dosť, ale chýbajú im takí pracanti ako Dubinsky, Prospal.....Drury už nie je to čo kedysi.
proste Wolski sa v Colorade nehodil
-
guess.whoo
Redeemer
Mne sa zas videl ako velmi perspektivny utocnik. No asi mu ta slava uskodila. Najlepsie to ukaze tato a nasledujuca sezona ak ostane v Rangers ci z neho nieco bude alebo nie.
Gaborik sice nie je super timovy hrac, ale ruku na srdce, ktory elitny sniper je? Gaborik sa skor hodi do Rangers pretoze jednoznacne nepotrebuje centra aby mu pripravoval sance, ale staci mu jeho rychlost a krok naviac.
Wolski hra na zapade toho az tak nesledujem, ale ak to bol vysloveny sebec, tak to potom sa mu bez playmakera bude hrat tazko.
Wolski hra na zapade toho az tak nesledujem, ale ak to bol vysloveny sebec, tak to potom sa mu bez playmakera bude hrat tazko.
Keby Gáborík využil svoj skutočný potenciál, mohol by dnes bojovať so Stamkosom a Crosbym o najlepšieho strelca (samozrejme odhliadnuc od jeho zranení)....ale nemôže hrač s jeho platom, schopnosťami byť v každom druhom zápase kritizovaný vlastným trenerom, potom nastrieľa hatrick alebo 4 goly (ako naposledy) a zase bude nejaké 4 zapasy strelecky mlčať. Takýto hráč ma ťahať svoje mužstvo v každom zápase a má byť najlepší na klzisku
u Wolskeho si stači pozrieť jeho ice-time to hovorí za všetko, vo Phoenixe v posledných zápasoch hral niečo vyše 11. min. na zápas...čo je na takéhoto hráča príliš málo
u Wolskeho si stači pozrieť jeho ice-time to hovorí za všetko, vo Phoenixe v posledných zápasoch hral niečo vyše 11. min. na zápas...čo je na takéhoto hráča príliš málo
Aby sme boli na jasnom tak Gaborik dal 5 gólov v 31 zápasoch ak odrátame hattrickové.
Tak Višňa po tých dvoch asistenciách proti Colombusu vedie bodovanie obrancov
Nechápem, prečo si nezahrá all stars, znovu dokazuje, že patrí k top obrancom.. 
Višňa je v zámorí určite nedocenený (to je aj tým, že celú kariéru hrá za tímy ktoré sú tak trošku v úzadí), ale rozhodne nie je úplne prehliadaný. TOP obranca NHL? No povedzme, že v mojom rebríčku je niekde okolo 9-12. miesta.
-
guess.whoo
Redeemer
ja si tiez myslim, ze patri k najlepsim, ale nie je uplne n.1. nas moze vsak tesit, ze on vedie kanadske bodovanie a meszaros zas +- hodnotenie co je urcite velmi dobra vizitka
No Lidstroma, Charu, Prongera, Boylea, Webera, Keitha, Doughtyho a Enstroma by som zobral bez mihnutia oka pred Višňovským.
Plus pár na diskusiu.
Ak berieme len túto sezónu povedal by som, že je tak 3.-4., Lidstrom, Letang a Enstrom sú určite lepší. Yandle na diskusiu a Byfuglien sa zdá, že padá z oblakov späť na zem.
Plus pár na diskusiu.
Ak berieme len túto sezónu povedal by som, že je tak 3.-4., Lidstrom, Letang a Enstrom sú určite lepší. Yandle na diskusiu a Byfuglien sa zdá, že padá z oblakov späť na zem.
-
matto204
Light Expert
http://sport.aktuality.sk/clanok/106660 ... eno-chara/ ....myslim že Zdeno je tam zaslúžene, nikto iny zo Slovakov, by si nezaslužil v tejto sezóne hrať v All Stars Game...a ešte ma prekvapilo, že nie je nominovaný brankar LAK Jonathan Quick, po tejto jeho užasnej sezone by si zaslužil zahrať si tam...
Quick zas neni tak dobry.... tak isto halak... taky priemer...
-
guess.whoo
Redeemer
vysielaju niekde all star game?
Višňovský?matto204 napísal:http://sport.aktuality.sk/clanok/106660 ... eno-chara/ ....myslim že Zdeno je tam zaslúžene, nikto iny zo Slovakov, by si nezaslužil v tejto sezóne hrať v All Stars Game...a ešte ma prekvapilo, že nie je nominovaný brankar LAK Jonathan Quick, po tejto jeho užasnej sezone by si zaslužil zahrať si tam...
All-Star je len taká zábavka, už len to, že každý klub tam musí byť zastúpený a podobné prkotinky..show pre fanúšikov.
To čo sa ráta sú posezónne All-Star výbery.
-
Soviet
Darca
Niekde budu davat dufam, na nejakom streame, ale ako kukam ponuku espn, tak medzi nadchadzajucimi to nevidim..guess.whoo napísal:vysielaju niekde all star game?
-
guess.whoo
Redeemer
asi fakt len ten stream...som pozeral tak ani sport 1 ani nova sport to nemaju zaradene
Som tak trochu dúfal, že STVčka to bude vysielať. But a man can dream...
-
matto204
Light Expert
tak Halak je priemer, ale ked beriem tuto sezonu tak Quick bol velmi prijemne prekvapenie, zaslužil by si to...Datsyuk13 napísal:Quick zas neni tak dobry.... tak isto halak... taky priemer...
Keď už je tu debata o obrancoch... Mňa mrzí že je v súčasnosti najlepším Lidstrom. Mám ho rád, lenže aby štyridsiatnik nemal konkurenciu ???