twister je sice nanuk, spoloc. hra ale v lolku hladaj twisteda
League of Legends
-
lowmanek
Light Professional
Re: League of Legends
ok lux...treba dobre zahrat a to ze ma vacsi dostrel ako vezicka komentovat nebudem 
a ja by som donho siel hlavne attack speed equip a ne extra AP...omrovaciou kartou fakt neviem co si chcel povedat.. 
-
lekoklatik
VIP
Pravdepodobne myslí omračovaciu (stun) kartu.
Twisted je síce papier, ale je fajn.
Myslím že som to už raz spomínal a spomeniem to znovu.
Je veľmi ťažké povedať ktorý hrdina je kedy a proti komu dobrý,
pretože skutočne všetko záleží len od 2ch vecí.
Kto za hrdinu hrá a či team funguje skutočne ako team.
Môže byť jeden hrdina ktorý je totálne OP avšak ak má slabší team, ani jeho itemy ho nezachránia,
ak stojí proti teamu ktorý je buď zohraný, alebo aspoň trochu premýšľa.
Na druhej strane môže byť celá rada OP hrdinov ktorých s prehľadom rozbijem preto, lebo za tých
hrdinov hrajú lamky.
Osobne sa teda prekláňam k názoru že v LOL nie je zlý hrdina. Je tam nikoľko OP hrdinov ale tiež
sa dajú zvládnuť. Všetko, všetúčko závisí od samotného hráča, ako za určitého hrdinu hrá + dosť
veľkú úlohu hrajú runy a masteries.
Včera napríklad sme hrali proti Karthusovi, ktorý bublinami bral tak neskutočne veľa, že to snáď ani nebolo možné.
Jeho štýl hry bol proste skvelý. Vždy urobil niečo čo nás dalo dostatočne dolu, avšak všetci jeho spoluhráči boli totálne lamy.
Škoda len, že nám teda tiež neboli súdení normálnejší hráči a tak sme škaredo dostali na riť.
Sami viete že na Karthusa sa zvykne kydať, aký je papierový a slabučký. Nuž keď niekto jednoducho vie, tak proste vie.
K výberu by som sa asi tiež priklonil k Lux. S veľkým AP je jej ulti skutočne krutá zbraň.
Twisted je síce papier, ale je fajn.
Myslím že som to už raz spomínal a spomeniem to znovu.
Je veľmi ťažké povedať ktorý hrdina je kedy a proti komu dobrý,
pretože skutočne všetko záleží len od 2ch vecí.
Kto za hrdinu hrá a či team funguje skutočne ako team.
Môže byť jeden hrdina ktorý je totálne OP avšak ak má slabší team, ani jeho itemy ho nezachránia,
ak stojí proti teamu ktorý je buď zohraný, alebo aspoň trochu premýšľa.
Na druhej strane môže byť celá rada OP hrdinov ktorých s prehľadom rozbijem preto, lebo za tých
hrdinov hrajú lamky.
Osobne sa teda prekláňam k názoru že v LOL nie je zlý hrdina. Je tam nikoľko OP hrdinov ale tiež
sa dajú zvládnuť. Všetko, všetúčko závisí od samotného hráča, ako za určitého hrdinu hrá + dosť
veľkú úlohu hrajú runy a masteries.
Včera napríklad sme hrali proti Karthusovi, ktorý bublinami bral tak neskutočne veľa, že to snáď ani nebolo možné.
Jeho štýl hry bol proste skvelý. Vždy urobil niečo čo nás dalo dostatočne dolu, avšak všetci jeho spoluhráči boli totálne lamy.
Škoda len, že nám teda tiež neboli súdení normálnejší hráči a tak sme škaredo dostali na riť.
Sami viete že na Karthusa sa zvykne kydať, aký je papierový a slabučký. Nuž keď niekto jednoducho vie, tak proste vie.
K výberu by som sa asi tiež priklonil k Lux. S veľkým AP je jej ulti skutočne krutá zbraň.
-
lowmanek
Light Professional
suhlasim z casti s lekom a OT...su aj taki, ktori boli uz nejake 30tky s 400-1 000 winmi ale zacali hrat znovu od 1 level a potom taky chlapci tym jednotkam musia liezt dobre na nervy a tie nizsie levely to prestanu hrat lebo ich vkuse zabijaju. Ano a musim sa priznat ze aj ja som mal "slabu chvilku" a zacal doznovu. Po dvoch matchoch som to vzdal. Prvy som hral 3v5 a druhy 2v4.
nwm ale podla mna je ryze dost op trosku ap zapnes ult hodis spell flux a kludne sním das aj tripple kill , a ked nie tak hodis este overlord a enemy maju low hp a mozu utekat prec .lowmanek napísal:do takeho 20teho levelu sa mi zdal ryze neuveritelne imba...no ked som ich potom zacal davat v late game na 5 cryticalov tak som zistil ze asi nebude az taky dobrya samozrejme su aj dobri ryzi ktori to kludne davaju aj teraz..no takych je malo a musia mat uz za toho champa co to zahrane...
jozefitko: pokial chces nejakeho maga tak dobra je uz spomenuta lux je dost zabavna , alebo taka morgana je nice ako mag aj celkom dost vydrzi , alebo dost silna je aj leblanc s troskou ability dava neskutocni dmg
lekoklatik : tak tak casto mozes byt nafeedeni a mat neviemakeho op hera ale pokial mas low team tak nic nezmozes .
Ja si myslím že celé slovo OP je blbosť, pretože op je len ten ktorý si dá spočiatku pár killov, potom už je lahké za každého hrať
no a to že dá nazačiuatku pár killov neznamená že je op ale lepší popr. má viac šťastia ako ten koho zabil. ja s ryzem na regulárnom skore nikoho neviem dať, až pokým nedám nejak apson 7/2+ až potom sa dokážem nafeedovať bez teamu (solo idme na troch a min. jednoho dám)
Ty splietas jedno cez druhe, hociaky hero vyowni hru ked sa feedne, s tym ci je alebo nieje op to nema nic spolocne.
-
anyway
Light Star
Zabúdaš na teamovú spoluprácu Gangy. Nafeedený jednotlivec o ničom nerozhoduje...
-
lekoklatik
VIP
Donedávna bola dostatočne OP evelyn, avšak jej atribúty sa zmenili.
Vlad je nenormálne OP už len tým že nemá manu, môže sa healovať do kedy len chce.
Tryndamed je OP tým jeho nechutným Endless Range-om etc...
Avsak evelyn je dozierac, vlad je otravny a Trynda je nechutny pretoze je tazke ho zabit.
O tom ze je tam teamova spolupraca som uz pisal vyssie.
Preco si myslis ze sa v ranked niektori hrdinovia banuju ked predsa pri vybere hrdinov vidis co si vybera tvoj protivnik?
Ale tak 100ludi 100nazorov
Vlad je nenormálne OP už len tým že nemá manu, môže sa healovať do kedy len chce.
Tryndamed je OP tým jeho nechutným Endless Range-om etc...
Avsak evelyn je dozierac, vlad je otravny a Trynda je nechutny pretoze je tazke ho zabit.
O tom ze je tam teamova spolupraca som uz pisal vyssie.
Preco si myslis ze sa v ranked niektori hrdinovia banuju ked predsa pri vybere hrdinov vidis co si vybera tvoj protivnik?
Ale tak 100ludi 100nazorov
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak včera som si to stiahol, čakal som od toho viac i keď to má u mňa skôr viac
ako
, pekná grafika, hratelnosť je tiež fajn, lenže mám otázku, nečítal som to tu celé ale prečo mám odomknutých len pár hrdinov ? prečo sú není odomknutý všetci tak ako sa v dote patrí ?
-
lekoklatik
VIP
blitz - Každý týždeň odomknú niekoľko hrdino. Tento týždeň sa jedná o http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... p?t=107031
Ide o to, že keď si nejaké hrdinu obľúbiš (za ten týždeň vyskúšaš), musíš si ho kúpiť buď za XP body ktoré získavaš hraním, výhrou, prehrou, časom za aký hru odohráš, či sa statočne bránite na základni, prvá výhra dňa je tuším bonus 150Xp, etc...
Alebo normálne za peniaze, mikrotransakciou.
To urobíš klasickým nákupným košíkom v menu hry.
Vždy keď dosiahneš určitý počet XP bodov ti v menu hry hra oznámi, že už máš dosť XP na "kúpu" nejakého hrdinu. Samozrejme nie všetci sú za rovnakú "cenu". Nový hrdina zvykne byť za 6300XP, starší bývajú za takých 1300XP etc...
Tento krát máš teda na výber z už hore spomínaných. Volá sa to champion rotation. Rotation je vždy v pondelok večer, prípadne v utorok ráno.
Každý hrdina ktorý je ten týždeň free má pri avatare modrý výkričník.
Keď si hrdinu kúpiš, budeš ho mať vo výbere aj vtedy, keď aktuálne ten týždeň nebude free.
Cháp to tak, že je to hra zadara, takže takto nejak pravdepodobne očakávajú že sa hrdinovia kupovať budú, nakoľko si jedného či dvoch rozhodne obľúbiš a budeš
sa s ním chcieť učiť hrať lepšie.
Od DotA sa to líši značnou jednoduchosťou, hlavne čo sa týka nákupu itemov, kde máš všetky itemy pod jednou strechou (DotA som hrál pár krát, ale myslím Že to tam fungovalo tak, že keď si chcel doskladať nejaký predmet, musel si ísť do lesa, prípadne hľadať u tých trtkov na base).
Čo by som ti k tomu ešte povedal. Pýtaj sa.
Ak si hral dotu, snáď sa ti to zapáči.
Ešte je tu potom alternatíva tejto hry, ktorú spomínal Gangy a tá je Heroes of Nevereth. Tá je však platená, avšak údajne o niečo prepracovanejšia.
Myslím však že táto hra je dostatočne zábavná a je zdarma.
Je fajn keď si nájdeš spoluhráčov a začneš hrávať takzvaný "aranged team" na miesto od "solo mode" kde v solo dostaneš náhodných spoluhráčov, ktorí často stoja za hovno.
Dávaj si pozor na leave z hry. Hráči leaverov po zápase nahlasujú a je možné že dostaneš ban.
(Keď som začínal netušil som to a pár krát som leavol kvôli debilite spoluhráčov nuž a dostal som na deň ban ^_^)
Pýtaj sa chalan ^_^
Ide o to, že keď si nejaké hrdinu obľúbiš (za ten týždeň vyskúšaš), musíš si ho kúpiť buď za XP body ktoré získavaš hraním, výhrou, prehrou, časom za aký hru odohráš, či sa statočne bránite na základni, prvá výhra dňa je tuším bonus 150Xp, etc...
Alebo normálne za peniaze, mikrotransakciou.
To urobíš klasickým nákupným košíkom v menu hry.
Vždy keď dosiahneš určitý počet XP bodov ti v menu hry hra oznámi, že už máš dosť XP na "kúpu" nejakého hrdinu. Samozrejme nie všetci sú za rovnakú "cenu". Nový hrdina zvykne byť za 6300XP, starší bývajú za takých 1300XP etc...
Tento krát máš teda na výber z už hore spomínaných. Volá sa to champion rotation. Rotation je vždy v pondelok večer, prípadne v utorok ráno.
Každý hrdina ktorý je ten týždeň free má pri avatare modrý výkričník.
Keď si hrdinu kúpiš, budeš ho mať vo výbere aj vtedy, keď aktuálne ten týždeň nebude free.
Cháp to tak, že je to hra zadara, takže takto nejak pravdepodobne očakávajú že sa hrdinovia kupovať budú, nakoľko si jedného či dvoch rozhodne obľúbiš a budeš
sa s ním chcieť učiť hrať lepšie.
Od DotA sa to líši značnou jednoduchosťou, hlavne čo sa týka nákupu itemov, kde máš všetky itemy pod jednou strechou (DotA som hrál pár krát, ale myslím Že to tam fungovalo tak, že keď si chcel doskladať nejaký predmet, musel si ísť do lesa, prípadne hľadať u tých trtkov na base).
Čo by som ti k tomu ešte povedal. Pýtaj sa.
Ak si hral dotu, snáď sa ti to zapáči.
Ešte je tu potom alternatíva tejto hry, ktorú spomínal Gangy a tá je Heroes of Nevereth. Tá je však platená, avšak údajne o niečo prepracovanejšia.
Myslím však že táto hra je dostatočne zábavná a je zdarma.
Je fajn keď si nájdeš spoluhráčov a začneš hrávať takzvaný "aranged team" na miesto od "solo mode" kde v solo dostaneš náhodných spoluhráčov, ktorí často stoja za hovno.
Dávaj si pozor na leave z hry. Hráči leaverov po zápase nahlasujú a je možné že dostaneš ban.
(Keď som začínal netušil som to a pár krát som leavol kvôli debilite spoluhráčov nuž a dostal som na deň ban ^_^)
Pýtaj sa chalan ^_^
-
blitzkrieg
Professional
asi ťa sklamem ale šlo mi len o to ako fungujú hrdinovia hral som 6 hier a 2 som prehral ale dôvod bol prostý - decká ktoré leavly alebo feed a pod. ostatné 4 som vyhral ..sranda.. na dote som fičal 3 roky ale je to predsa len trochu iné keď že nepoznám tých hrdinov tak ako na dote
najviac mi tu chýba butcher inak celej hre rozumiem ..len som nevedel ako to je s tými druhými postavičkami
každopádne k+ ti patrí lebo o tých hrdinoch som sa nikde nedozvedel ako to funguje
ak by niekto chcel zahrať tak nick v hre mám stju keď to nepôjde tak si ma pridajte pod menom blitzkrieg18
ak by niekto chcel zahrať tak nick v hre mám stju keď to nepôjde tak si ma pridajte pod menom blitzkrieg18
-
lekoklatik
VIP
Ja zas netuším čo za hrdinovia sú v dote.
Za koho zatiaľ hrávaš?
Aký class preferuješ?
ak máš nick normálne stju v hre, tak ťa ľudia nájdu pod tým nickom.
Myslím však že by sa ti ťažšie hralo proti lvlom 20 a vyššie kvôli runám, masteries či spellom,
avšak keď si tak dlho hrával dotu, nemuselo by ti to robiť až taký problém, akurát vačšia opatrnosť.
Za koho zatiaľ hrávaš?
Aký class preferuješ?
Myslím však že by sa ti ťažšie hralo proti lvlom 20 a vyššie kvôli runám, masteries či spellom,
avšak keď si tak dlho hrával dotu, nemuselo by ti to robiť až taký problém, akurát vačšia opatrnosť.
Dobre feednuty carry v late game rozhoduje o vsetkom.anyway napísal:Zabúdaš na teamovú spoluprácu Gangy. Nafeedený jednotlivec o ničom nerozhoduje...
[quote="lekoklatik"]Ja zas netuším čo za hrdinovia sú v dote.
/quote]
Co stale splietas s runamy a masteries ? Myslim ze pokial to niekto vie hrat tak mu netreba ani masteries a ani runy , mal som kamosa s ktorym som zacinal na US a ten mal cca 500 win a ani nevedel co to runy su a pritom si ostatnych botil jak svina
pomoct pomozu ale niajak nezlepsia skill a ten je dvolezity .
K tym OP herom eve je op ked je feednuta podla vlastnej skusenosti viem ze nafeedena eve dokaze dat 900 dmg ravagom ale pokial enemy maju brain a kupuju oracle tak je casto nehratelna .
K tryndamerovy sa vyjadrovat nebudem kedze unho stacia 2 itemy a je to proti nemu bez sance
( ale aj tak v 90% ranked hrach sa banuje )
Ale aj tak prvoradi je teamplay pokial team hra tak ako by mal moze byt v enemy teame aj 10 tryndamerov ale proti zohratemu teamu sancu nemaju .
/quote]
Co stale splietas s runamy a masteries ? Myslim ze pokial to niekto vie hrat tak mu netreba ani masteries a ani runy , mal som kamosa s ktorym som zacinal na US a ten mal cca 500 win a ani nevedel co to runy su a pritom si ostatnych botil jak svina
K tym OP herom eve je op ked je feednuta podla vlastnej skusenosti viem ze nafeedena eve dokaze dat 900 dmg ravagom ale pokial enemy maju brain a kupuju oracle tak je casto nehratelna .
K tryndamerovy sa vyjadrovat nebudem kedze unho stacia 2 itemy a je to proti nemu bez sance
Ale aj tak prvoradi je teamplay pokial team hra tak ako by mal moze byt v enemy teame aj 10 tryndamerov ale proti zohratemu teamu sancu nemaju .
-
anyway
Light Star
Ešte raz ti opakujem, že dobre zohraný team pokorí hocakého carryho za predpokladu, že majú vhodnú zostavu.Gangy napísal:Dobre feednuty carry v late game rozhoduje o vsetkom.
Napr. tank, semi-tank, range dps, mage, melee dps, pričom minimálne jeden hero bude nejaký schopný disable.
-
blitzkrieg
Professional
tak oblúbiť som si zatiaľ nestihol veľa hrdinov ale tak čo sa mi zatial pozdáva je Nunu alebo tá kočka s pištolami (pirátka či čo to je)lekoklatik napísal:Ja zas netuším čo za hrdinovia sú v dote.
Za koho zatiaľ hrávaš?
Aký class preferuješ?
a tie masteries či čo to je mi pripadá ako kópia z World of warcraft akurát že sú kapánek zmenené ikonky a ich hlavná činnosť a runy ani neviem načo sú keďže mám nejaké odomknuté ale nemám žiadne runy
ňanyway napísal:
Ešte raz ti opakujem, že dobre zohraný team pokorí hocakého carryho za predpokladu, že majú vhodnú zostavu.
Napr. tank, semi-tank, range dps, mage, melee dps, pričom minimálne jeden hero bude nejaký schopný disable.
dovolim si oponovat, Gangy ma pravdu, za predpokladu ze dobre feednuty znamena dosta a hlavne viac ako ostatni. Este ste asi nehrali proti Akali co mala 20 Stackov a vsetky itemy.
blitzkrieg: jj masteries je v podstate to iste ako talenty vo wowku ale vo wowku su trosku dvolezitejsie a runy su zas ako keby gemy proste si nejake kupis a tie ti zlepsia istu vlastnost (mana , hp , ap , atack speed atd... )
ale myslim ze zozaciatku si spor na championov potom rozmyslaj nad nejakymi runamy
jake : ale aby mala 20 stakov a vela itemou musi byt nafeedena a pokial mas dobry team tak jej proste nedovoli aby sa nafeedila .
ale myslim ze zozaciatku si spor na championov potom rozmyslaj nad nejakymi runamy
jake : ale aby mala 20 stakov a vela itemou musi byt nafeedena a pokial mas dobry team tak jej proste nedovoli aby sa nafeedila .
Neviem ci si nejaky spomaleny ale ja som si nevsimol ze by som tu napisal ze ak sa carry feedne tak sam vyhra hru tym ze nabehne proti celemu teamu a vsetkych ich rozj*be. Stale tocis o tom ze dobry team da hociakeho carry ale nejako ti nedochadza ze nejaky team hra asi aj s tym carry nie? Nehovorim ze tu hru vyhra sam ale ze je klucovym elementom tak sa zobud, a ak sa o tom skutocne mienis hadat tak si nechcem ani predstavit co za hry to hravas.anyway napísal:
Ešte raz ti opakujem, že dobre zohraný team pokorí hocakého carryho za predpokladu, že majú vhodnú zostavu.
WTF, najprv hovoris evidentne o nukeroch s burst dmg, potom o dps heroch cize hard carry a potom o tankoch - vynikajucich defenzivnymi skillmi a poriadnym hp. Spajas 3 absolutne odlisne classy do jednej.blitzkrieg napísal:
O to tu teraz vobec nejde tak nemiesaj hrusky s jablkami.wolf169 napísal: ale aby mala 20 stakov a vela itemou musi byt nafeedena a pokial mas dobry team tak jej proste nedovoli aby sa nafeedila .
-
lowmanek
Light Professional
Tak dnes som si povedal ze preco si nezahrat daaky turnaj a siel som na esl a pozeram ze akurat dnes je ze parada tak som sa tam regol.
Dufal som v supera mne vyrovnaneho no ako po 3ti krat som chytil zas botica...(767 wins)
Bude to aj tym ze 1v1 som nehral uz mesiac a on hra 2 zapasy v lige denne no tak strasne 2 lucky killy ake mi dal ty vole potom uz sa to nedalo. Bolo to Jax vs Trynda (ja trynd). Koniec 4:0 => Defeat
Dufal som v supera mne vyrovnaneho no ako po 3ti krat som chytil zas botica...(767 wins)
Bude to aj tym ze 1v1 som nehral uz mesiac a on hra 2 zapasy v lige denne no tak strasne 2 lucky killy ake mi dal ty vole potom uz sa to nedalo. Bolo to Jax vs Trynda (ja trynd). Koniec 4:0 => Defeat