Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Poker

Príspevok od používateľa mi-chau »

Som nepocital s tym, ze moj super je profik no .. :D
Ale stojim si za tym, bol som prvy na rane a raise z ktoreho by bol ako taky zisk by urcite donutil foldnut zvysok hracov, preto check-raise. Zvacsa po dvoch checkoch na riveri sa najde niekto kto chce zabluffovat. Na CG by som to zahral inak, ale turnaj je turnaj. Inak hralo sa mi dobre, som rad ze sa mi podarilo vyhrabat zo supershortstacku na leadera (aspon na okamih). Druhykrat druha priecka hovori nieco o tom, ze by som sa mal povenovat heads-upom, ale je to uprimne cast hry ktoru nenavidim, a ked uz sa mi podari nejake SnG vyhrat, tak to som bud evidentny leader, alebo ma super este horsie nervy ako ja :-) Buducu nedelu si s vami pravdepodobne nezahram, mam uz nejake plany.
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

Dobrá hra páni :-) včera to bola hra z extrému do extrému.
Rychlovka :D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

mozno nieco prezradim z mojej hry, ale budis..
mi-chau: ak si dobre pametam, poslednu handu si mal T9, ja by som all in na tie karty nedaval iked v HeadsUpe najvyssi par znamena velmi vela..

k Nepochopenej hre..
hrali sme traja, bol som prvy na tahu, dal som na rivri check
michau tiez check s fuulhausom, ja by som to nevydrzal, dal by som maly bet. Za tebou by to dorovnal, nenechal by si postupku vyhodit malym betom.. (aj ked tvrdi read na fullhouse..)

Hra sa mi nepozdavala z jedneho hladiska.. nikto nehral agresivne, nikto pocas hry nezmenil styl hry.. na moj vkus sa hralo moc tutovkarsky :D ale aj toto treba vediet hrat, na zivom sa stane asi raz za 50kol ze nie je bet na preflope :)

v sumare ale hru chvalim, rad si zahram opat v nedelu.. snad nas bude viac ako 4ria hraci..
mi-chau
Darca
Darca

K tej nepochopenej hre.. nie som si isty ci si checkoval prvy ty, alebo ja, ale ak ty, tak potom som to zahral velmi zle.
A ano 10 9 by som normalne neraisol, ale silene ma to nudilo a pravdupovediac, mal som rozohrane stoly s vyssim buy inom a nestihal som sa venovat heads-upu.

//autoeditácia príspevku (24 Jan 2011, 22:19)
Momentalne hram finalovy stol na SK/CZ freeroll 100$. Vyhra nebude bohvieaka, ale zas som nechal 2500 hracov za sebou :)
//3tie miesto 8,40$ mal som postupku, allin-call na riveri mu dosiel par na fullhouse..
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

mi-chau: grats !!!
inak k tej hre, jj bol si druhy, bo ja som nemal nic, som checkoval..
mi-chau
Darca
Darca

Inak nevie niekto co DEEP and STEEP turnaj? Je to len o tom, ze starting stack je vacsi ako obvykle?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mi-chau: kde hrávaš tie freerolly? na PokerStars?
mi-chau
Darca
Darca

Ano, hravam iba na PS.
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

mi-chau napísal:Inak nevie niekto co DEEP and STEEP turnaj? Je to len o tom, ze starting stack je vacsi ako obvykle?
stack máš väčší, ale blindy stúpajú väčšinou tak ako u turba, asi po 5 min
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

hravate niekto na partypoker.com?Som uplne debil hravam na viacerych a chcel som sa dat aj tu a pri starte freerola ma hodilo do depositu a pochopil som to tak ze si mam prepojit svoj ucet na vyplacanie vyhry ale pytali odomna 20eur vklad alebo nieco take nepochopil som naco to je tak som vyplnil udaje mojej karty a vravim si ze ak to bude chciet platit tak mi po stlaceni tlacidla vyzve na password alebo nieco take a ono mi rovno stiahlo 20e :-D naco to tam je nechapem tomu to je moj vklad alebo co?Da sa to vybavit ešte aby mi ich vratili?
mi-chau
Darca
Darca

Si ich mozes o 48hodin vsetky do centa poslat spat, spiatocny prevod potrva od 3-10 pracovnych dni.
//SRY az teraz som si vsimol ze nehovoris o pokerstars :D
Y2J
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Y2J »

Inak aky mate nazor na multitabling? :)
Ja som si dnes zahral nejaku pol hodinku na 3 CG stoloch blindy 0,01/0,02 USD, nonstop akcia, celkom sa z toho daj aj vytazit, velka vyhoda online pokru :)
hravate niekto?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ja som tak hraval, tiez presne 3 stoly, 4 su na mna zatial moc. ale vzdy ked hravam, tak musim mat zapnute minimalne dva stoly, ked hram len jeden, tak je to strasne zdlhave a tym padom idem na fb alebo s niekym pisem= skoro ziadna koncentracia na hru.

ono ked sa chces pokru venovat aspon trocha serioznejsie, tak tie stoly budes musiet pridavat aby si nahral co najvacsi objem ruk. ale niektorych manikov fakt nechapem, ked vidim ako maju otvorenych 16 stolov :D neviem si predstavit to nasadenie. a tej zabavy co si uziju ked im padne net... :lol:
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

dik mi-chau ,ale nechapem to ma poker party akoze taku podmienku ze musis dat 20€ ako vklad ak chces hrat freerol?
mi-chau
Darca
Darca

No ved ale sam vidis ako hraju, ako automaty. Nesleduju hracov, nevedia kto prisiel o pol stacku a bude pravdep. na tilte, nesluduju kto ako hra. Proste cisto fold or raise4BB hra. Tiez som skusal hrat na viacerych stoloch, ale na monitore max 4 stoly aby sa mi to neprekryvalo. No aj tak som nazoru, ze je najlepsie sa sustredit radsej cisto na jeden stol s vacsimi blindami ako 10 s mikro.
Inak ako M142, kedy sa pridas do klubu na PS?
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2011, 23:37)
Element napísal:dik mi-chau ,ale nechapem to ma poker party akoze taku podmienku ze musis dat 20€ ako vklad ak chces hrat freerol?
Ops.. partypoker.. no to som si nevsimol, sry tam som nebol regnuty, tam netusim ako to funguje.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no plati to co som napisal, hned po skuskovom(cca zaciatok februara) som u vas. kym nebudem mat po skuskach, tak na pc neotvorim ziadnu
hernu.

a teraz som si vsimol co si napisal o tych hracoch :D samozrejme to je blbost, skus si prejst nejake pokrove fora a zistis, ze cim vyssie limity hraju tym viac si davaju pozor na hracov a maju ich velmi dobre precitanych, ked sa pri stole objavi nejaka fishka, tak to velmi rychlo zistia, tak isto spoznaju aj regularov. a vsimni si na videach, ze pri hracoch maju cisla=maju nejaky program, kde je statistika vsetkych hier, ktore odohrali s danym hracom, cize nemusia lovit v pamati, ale hned vidia podla statistiky kolko ktory hrac vstupuje do hry, ako casto raisuje a podobne
mi-chau
Darca
Darca

No cim vyssie limity mozno, ale na mikrolimitoch sa tym asi nikto nezatazuje. A ze na vyssich limitoch niekto vidi moje statistiky? Nevidi co mam na ruke. Stale tvrdim, ze je lepsie byt pri stole ako vidiet cisla..
striker8
Novice
Novice

Príspevok od používateľa striker8 »

super vysledok slovenskeho hraca.skoncil 30ty zo 720 ludi a vyhral 35 tisic dolarov. http://www.pokerportal.sk/spravodajstvo ... e-millions
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Trošku mi tam v ankete chýba Poker, ktorý sa hraje s kockami. Myslím na Yahtzee a podobné hry vychadzájúce z toho. Hrávate to niekto? Ja som si to dosť obľúbil :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

jimmy_xp napísal:Trošku mi tam v ankete chýba Poker, ktorý sa hraje s kockami. Myslím na Yahtzee a podobné hry vychadzájúce z toho. Hrávate to niekto? Ja som si to dosť obľúbil :)
Uz to nevoslo do hlasovania :) . BTW: Som rad ze sa tato tema pekne ozivila :) .
Napísať odpoveď