hracske PC vs PS3
Re: hracske PC vs PS3
aj tvoja zmysluplná odpoved
-
qwerty-xyz
odkedy sa daju hrat FPS na PS3 pomocou klavesnice a mysi ?Shark NX napísal:Ale chlapci ... Vazne zacinate byt smiesny.
Co ti brani si k PS3 kupit Klavesnicu a Mys na Bluetooth a hrat si kludne CS.
Nic ... Aha jedine Troll oportunity.
Vsetky COD tak riesim. Zapnem klavesnicu od Logitechu (Ta s tym Touchpadom ... Created for PS3) a Microsoft BT Mouse 5000 a nic mi nebrani hrat horsie ako na PC. Easy Stuff
Shark NX: na PS3 sa okrem UT3 neda hrat nic na klavesnici. Takze moja jedina odpoved na Tvoj post je:
- Prílohy
-
- cool_story_bro.jpg (15.97 KiB) 763 zobrazení
tak nejakShark_360 napísal:Shark NX: na PS3 sa okrem UT3 neda hrat nic na klavesnici. Takze moja jedina odpoved na Tvoj post je:
mám ps3 mám aj xbox, takze zaujatý niesom. a rúzne prípravky na pripojenie klavesnice a mysi, alebo nebodaj fragfx dufam ze neratate.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
btw Sweet thing je, ze pokial si nevytiahol ze to zatial podporuje len UT3, tak vsetci shitBOX lovers boli ticho :3Shark_360 napísal:Shark NX: na PS3 sa okrem UT3 neda hrat nic na klavesnici. Takze moja jedina odpoved na Tvoj post je:
- Prílohy
-
- image.png (15.78 KiB) 739 zobrazení
je zbytočne sa tu hádať , na hranie bude stále top1 PC na ktore si možte dokupit joystick,volant atd. ale na konzolu si sice tu myš a klav. dokupiť možte(teda na PS3) ale ako bolo teda spomenute zatial je vam to tak na jednu hru 
ciže jedine dôvody prečo je lepšia konzola ako PC je že je lacnejšia,a že ma svoje exkluzivity ktore ale aj PC ma a ponuka hry ktore na konzoly niesu a ani zatial kvoli ovladatelnosti nebudu
a hadať sa otom či je PS3 a xbox360 lepšie je smiešne
tunak jedine kriterium su hry, respektive exkluzivity a samozrejme velke percento ludi bere xbox kôli flashu
nič ine, BL mechanika ? a načo aj tak ju teraz nikto nevyužije(vačšina teda stahuje aj tak DVD kvalitu filmov, samozrejme su výnimky)
ovladač ? každemu sadne iný
grafika ? xbox ma svoje exkluzivity a ps3 svoje takže sa zas vracame ktomu že rozhoduju hry ake hrávať budete
to že je xbox live plateny ? nvm no každy kto ma obe konzoly vám povie že to za te peniaze stoji kedže MP na xbox su lepšie ako na PS
a ešte ktomu hry na xbox su lacnejšie povačšine takže sa vám ten live vráti na ušetreniu za hry
//tešim sa na vaše k
ciže jedine dôvody prečo je lepšia konzola ako PC je že je lacnejšia,a že ma svoje exkluzivity ktore ale aj PC ma a ponuka hry ktore na konzoly niesu a ani zatial kvoli ovladatelnosti nebudu
a hadať sa otom či je PS3 a xbox360 lepšie je smiešne
tunak jedine kriterium su hry, respektive exkluzivity a samozrejme velke percento ludi bere xbox kôli flashu
nič ine, BL mechanika ? a načo aj tak ju teraz nikto nevyužije(vačšina teda stahuje aj tak DVD kvalitu filmov, samozrejme su výnimky)
ovladač ? každemu sadne iný
grafika ? xbox ma svoje exkluzivity a ps3 svoje takže sa zas vracame ktomu že rozhoduju hry ake hrávať budete
to že je xbox live plateny ? nvm no každy kto ma obe konzoly vám povie že to za te peniaze stoji kedže MP na xbox su lepšie ako na PS
a ešte ktomu hry na xbox su lacnejšie povačšine takže sa vám ten live vráti na ušetreniu za hry
//tešim sa na vaše k
Zaxman, mas pravdu. Od mojho posledneho postu v tejto teme sa zmenilo viac nez dost a myslim si, ze urazky xboxu a PS3 su uplne zbytocne. Vypada to inak a ma to ine exkluzivne hry. To je asi tak vsetko. Xbox live? Oponentom mu je (sice dobrovolny a na nieco ine potrebny, ale je to spoplatnena cast uzivania accountu) Playstation Plus. Flash Xboxu? V poslednych mesiacoch sa rozmohol Jailbreak PS3. Grafika na Xbox a PS3 sa da porovnavat len vtedy, ked je hra vyvijana primarne na jednu konzolu a je to iba port na tu druhu. Ja osobne v poslednej dobe okrem tmavosti obrazu nebadam ziadne odlisnosti. Kazdopadne ked nevlastnim Xbox, aj tak mu zavidim Forzu a Gears Of War. Moj osobny nazor je taky, ze na konzolach sa da hrat hocico, okrem RTS a RPG. Akonahle som si zvykol na ovladac, tak mi je pohodlnejsie hrat z pohovky a sledovat giganticku obrazovku, ako sediet prielepny o kancelarsku stolicku. Nehravam multiplayer casto, takze neviem porovnat pre a proti konzol a PC. To necham na inych.
SharkNX: Na Xbox existuje jedna utilitka, ktora cez daku USB blbost umozni pouzit periferie ako klavesnicu a mys v hrach. Problem je ten, ze tie hry na to niesu stavane a nech sa hras s citlivostou akokolvek, NIKDY tam nedosiahnes odozvu ako na PC. Vzdy to bude plavat a mat oneskorene reakcie. Velmi oneskorene. Este ma napadlo. Ake CS si myslel na PS3? Dufam, ze nie counter strike.
SharkNX: Na Xbox existuje jedna utilitka, ktora cez daku USB blbost umozni pouzit periferie ako klavesnicu a mys v hrach. Problem je ten, ze tie hry na to niesu stavane a nech sa hras s citlivostou akokolvek, NIKDY tam nedosiahnes odozvu ako na PC. Vzdy to bude plavat a mat oneskorene reakcie. Velmi oneskorene. Este ma napadlo. Ake CS si myslel na PS3? Dufam, ze nie counter strike.
hneď som si myslel že to tak nemôže byť, bolo by to vrcholne neférovéShark NX napísal:btw Sweet thing je, ze pokial si nevytiahol ze to zatial podporuje len UT3, tak vsetci shitBOX lovers boli ticho :3
keď chceš hrať hry s klávesnicou a myšou tak si kúp pc, keď si chceš zahrať tj zrelaxovať stačí ti aj gamepad (postoj vývojarov)
-
Shark NX
Addict
hracske PC vs PS3
Shark 360 to bolo uvedené ako príklad. CS samozrejme na PS3 nebol.
Vedel som že to na nejakej hre proste šlo. Rovnako ako môžeš v GT5 pripojiť do USB volant. A je to oficiálne podporované.
Vedel som že to na nejakej hre proste šlo. Rovnako ako môžeš v GT5 pripojiť do USB volant. A je to oficiálne podporované.
volant je normálne podporovaný skoro v každej závodnej hre
mam na výber arcade jasper ( už flashnuty) plus + gamepad a ostatok (krabica atd.) + 2 roky záruka za 200€
a potom super elite 250gb (neflashnuty) + 2x gamepad a ostatok(krabica atd.) +2 roky zaruka za 260€
aj aj su nove a nie bazarove , ten flashnuty bol vybraty len na flash a hned zas vloženy do krabice
lenže ako som sa informoval tak flash na ten super elite by stál 40€ ciže celkovo 300€ , ku tomu arcade keby mam dokupit 250gb HDD + 1 gamepad tak ma to tiež vinde celkovo 300€
tak nastáva otazka či je vtýchto konzolách nejaky rozdiel ? či už v hlučnosti,chladeni ? mechanika ? aby som vedel ktory kupit ked cena je rovnaka za ten isty sortiment( asi si poviete že to je jedno ked je to za tu istu cenu ale keby kupujem už flashnuty tak stým nemam tolko starosti tak preto sa pýtam či je ten super elite lepši ? alebo je to to iste a mam zobrať ten arcade(jasper) už flashnuty a ušetrim tak kopec času a starosti )
a potom super elite 250gb (neflashnuty) + 2x gamepad a ostatok(krabica atd.) +2 roky zaruka za 260€
aj aj su nove a nie bazarove , ten flashnuty bol vybraty len na flash a hned zas vloženy do krabice
lenže ako som sa informoval tak flash na ten super elite by stál 40€ ciže celkovo 300€ , ku tomu arcade keby mam dokupit 250gb HDD + 1 gamepad tak ma to tiež vinde celkovo 300€
tak nastáva otazka či je vtýchto konzolách nejaky rozdiel ? či už v hlučnosti,chladeni ? mechanika ? aby som vedel ktory kupit ked cena je rovnaka za ten isty sortiment( asi si poviete že to je jedno ked je to za tu istu cenu ale keby kupujem už flashnuty tak stým nemam tolko starosti tak preto sa pýtam či je ten super elite lepši ? alebo je to to iste a mam zobrať ten arcade(jasper) už flashnuty a ušetrim tak kopec času a starosti )
-
Cyrus666
Light Professional
Tento flame uz nema konkurenciu ani na sectore a to uz je co povedat no neda mi nekomentovat, kazdy mate tu svoju pravdu, ja vidim + aj - v oboch ci PC ci konzoly (vlastnim oboje - Xbox a preferujem PC pri multiplatformach), co sa tyka grafiky tak tu sa vyjadrovat ja nebudem nakolko som xko kupil kvoli ekluzivnym titulom, teda povodne len kvoli Gears of War 2, ale casom som nasiel to caro v tej konzole a ano je to dobre bavi ma to ale nikdy to hranie nebude taky zazitok ako na pc, dokonca som si na ten gamepad zvykol ovela skor ako som predpokladal, na gears je ako stvoreny aj ked to mys nebude nikdy, ti co sa tu ohanate ze strategie a RPG sa nedaju hrat na konzole, tak ste este nehrali Halo Wars a Two Worlds II.
Ale ako som uz pisal ten zazitok pre mna neni taky ako na pc, Gears 1 som hral na pc asi 2 tyzdne v kuse s otvorenou hubou, nie len kvoli grafike ktora vtedy bola neskutocna na plne, ale objavoval vsetky miesta kde sa dalo ist a kochal sa nad tym krasne vymodelovanymi, znicenymi prostrediami, aj po kupeni originalky som este mesiac nehral nic ine ako kampan az potom som presiel na multak, co tym chcem povedat ze 2 na xboxe som narozdiel od 1 len tak prebehol, aj ked tam bolo hojne krasy, uz len zaciatok 2 actu hollow, ci uz to bolo tym ze som dlho dlho cakal na niaky port az som bol nuteny kupit konzolu a potom hrr to prejst alebo som sa viacej sustredil si zvyknut na gamepad ako na samotny gameplay no nemal som ten zazitok taky ako s 1, mne proste viacej sedi byt nalepeny na mensej obrazovke a klavesnica a mys ako z dialky hrat na 40" s gamepadom.
Niekto tu spominal XFPS, jak by ste nad tym rozmyslali tak ruky prec, mam znameho co ma poslednu verziu a ma to velku odozvu a aj input lag. Pokial chcete mys a klavesnicu tak si pockajte na XIM 360, ktoreho 3 verzia je teraz vo vyvoji.
To chlebik: to je jedno ci zoberes Elite alebo Arcade ked chces hrat palenky, hlavne davaj pozor aby to bola predposledna revizia, teda Jasper, este by som ti poradil kup si bez flashu, lebo tie hovada za to chcu nenormalne peniaze a pri tom to neni nic ine ako hodit mechaniku do pc a prepisat FW co zvladne aj cvicena opica, mas milion navodov na nete.
Ale ako som uz pisal ten zazitok pre mna neni taky ako na pc, Gears 1 som hral na pc asi 2 tyzdne v kuse s otvorenou hubou, nie len kvoli grafike ktora vtedy bola neskutocna na plne, ale objavoval vsetky miesta kde sa dalo ist a kochal sa nad tym krasne vymodelovanymi, znicenymi prostrediami, aj po kupeni originalky som este mesiac nehral nic ine ako kampan az potom som presiel na multak, co tym chcem povedat ze 2 na xboxe som narozdiel od 1 len tak prebehol, aj ked tam bolo hojne krasy, uz len zaciatok 2 actu hollow, ci uz to bolo tym ze som dlho dlho cakal na niaky port az som bol nuteny kupit konzolu a potom hrr to prejst alebo som sa viacej sustredil si zvyknut na gamepad ako na samotny gameplay no nemal som ten zazitok taky ako s 1, mne proste viacej sedi byt nalepeny na mensej obrazovke a klavesnica a mys ako z dialky hrat na 40" s gamepadom.
Niekto tu spominal XFPS, jak by ste nad tym rozmyslali tak ruky prec, mam znameho co ma poslednu verziu a ma to velku odozvu a aj input lag. Pokial chcete mys a klavesnicu tak si pockajte na XIM 360, ktoreho 3 verzia je teraz vo vyvoji.
To chlebik: to je jedno ci zoberes Elite alebo Arcade ked chces hrat palenky, hlavne davaj pozor aby to bola predposledna revizia, teda Jasper, este by som ti poradil kup si bez flashu, lebo tie hovada za to chcu nenormalne peniaze a pri tom to neni nic ine ako hodit mechaniku do pc a prepisat FW co zvladne aj cvicena opica, mas milion navodov na nete.