Podľa mňa Simona ani nemusí niečo vymýšľať, pre začiatok by stačilo aby ho začala zdraviť keď náhodou prejde blízko okolo. Nebude to dlho trvať a začnú sa aj rozprávať.
neter
Re: neter
Pripadá mi to tak, že ten chlapec tiež rozmýšľal nad tým ako sa jej má prihovoriť a už mal niečo aj vymyslené a ona vtedy ušla. Tak je zmätený a bojí sa už niečo začínať. 
Podľa mňa Simona ani nemusí niečo vymýšľať, pre začiatok by stačilo aby ho začala zdraviť keď náhodou prejde blízko okolo. Nebude to dlho trvať a začnú sa aj rozprávať.
tak co jej asi tak mam poradit ? stryko, ktory zhana pre svoju neter frazy na internetovom fore, aby ona zbalila nejakeho chalana, ktory sa jej paci, ale pred nim uteka, ked sa s nou chalan zacne rozpravat...
...myslim si, ze tu ziadna fraza nepomoze, kedze dievca ma pravdepodobne nejaky emocny problem alebo problem so sebavedomim, pripadne je proste velmi neskusena, takze tu frazu nebude vediet pouzit, a vobec nenaberie odvahu na to, aby za tym chalanom isla a zacala sa s nim rozpravat...
pochopil by som, keby sa takto chovalo 13-14rocne dievca, pretoze to je normalne...ale ked sa takto sprava skoro maturantka ? nedrzia ju rodicia prilis "nakratko" ?
pochopil by som, keby sa takto chovalo 13-14rocne dievca, pretoze to je normalne...ale ked sa takto sprava skoro maturantka ? nedrzia ju rodicia prilis "nakratko" ?
Nie, ephramko, nedrzia. Nevies, ako sa ona vtedy citila a nevie to nikto z nas... Ze tu zhanam rady, bud rad, ze sa mas kde vyjadrit, kedze v realnom zivote toho asi vela nenahovoris. Tak ako ty sa totiz spravaju ti 13-14 rocni so sebavedomim, ktore maju iba na fore.... Prajem pekny den.
prisiel si sem zhanat rady pre svoju neter, pretoze netusis ako to dnes chodi medzi teenagermi, ako sa stretavaju, balia, co u nich leti, o com sa bavia...ale zrazu si odbornik na spravanie teenagerov v inej oblasti 
Ano, netusim ako to teraz robia.. mohol by si mi poradit? Ty toho vies asi veeelmi vela, vsak? No tak hovor, ako si sa ty odvazil, hmm? Ci nedokazes svoju milovanu ani cez facebook stuchnut? Prosim ta, nechaj si tieto premudrele reci radsej pre seba a do buducna ti poradim, aby si si najskor trikrat rozmyslel co povies, lebo ked vyrasties z toho pubertackeho veku, nebudes to mat lahke... vlastne ak vobec nieco nahovoris.
myslim, ze uz som jasne vyjadril svoj nazor, preco je absolutne zbytocne v tejto situacii davat tej babe nejake rady ako by toho chalana mala zbalit, kedze evidentne na to asi nema...pretoze uz raz, ked sa chalan o nieco pokusal, tak ona zdrhla...tak si asi ten chalan nieco o nej pomyslel a uz sa o nic nechce pokusat, mozno sa mu tiez paci, ale predsa je starsi, takze svoj zaujem pravdepodobne investuje do inych bab...
kdezto ona je stale vo faze pubertalneho budovania si idolov, u dievcat je to velmi bezne, ze sa takto "zamiluju" do nejakeho chalana v skole a potom doslova vznika kult okolo toho chalana...znacne si ho idealizuju, preto ani nie je schopna s nim poriadne hovorit a boji sa ho, a tiez si myslim, ze keby ho aj trochu viac spoznala, tak by zistila ze je absolutne iny ako si ho ona "vysnivala" takze by nakoniec stratila zaujem...platonicke lasky su na to, aby sa obdivovali z dialky, nie na to aby sme s nimi randili...
okrem toho, preco sa o tomto musi bavit so svojim strykom, ktory je z inej generacie? to nema nejake svoje kamaratky? tema "chlapci" je pre dievcata v tomto veku asi najcastejsie rozoberanou temou...
kdezto ona je stale vo faze pubertalneho budovania si idolov, u dievcat je to velmi bezne, ze sa takto "zamiluju" do nejakeho chalana v skole a potom doslova vznika kult okolo toho chalana...znacne si ho idealizuju, preto ani nie je schopna s nim poriadne hovorit a boji sa ho, a tiez si myslim, ze keby ho aj trochu viac spoznala, tak by zistila ze je absolutne iny ako si ho ona "vysnivala" takze by nakoniec stratila zaujem...platonicke lasky su na to, aby sa obdivovali z dialky, nie na to aby sme s nimi randili...
okrem toho, preco sa o tomto musi bavit so svojim strykom, ktory je z inej generacie? to nema nejake svoje kamaratky? tema "chlapci" je pre dievcata v tomto veku asi najcastejsie rozoberanou temou...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nestacim valit bulvy ... ona ma psa, on ma psa, kde je ten velky problem teda ?
... ahoj, ahoj, pekny psik, aka je to rasa ((pripadne co to jééé ... a co to žere ?
)) ... a uz sa rozpravaju, zo zaciatku o psoch - je to nepochybne ich spolocna tema o ktorej tym, ze ich maju budu vedet rozpravat a neriskuju ze sa jeden, alebo druhy nechyti a nenastanu trapne ticha
... a ked sa rozvinie nejaky dialog, tak kam uz bude pokracovat je na nich - pokial su to dvaja svojpravni ludia, tak by som v tom problem nevidel ... naprogramovat si tu situaciu stejne slecna nedokaze, tak nech necaka a oslovi ho skrze psa - nema co stratit 
ephramko, to, ze sa so mnou neter bavi o veciach, na ktorych jej zalezi je uplne normalne a pekne, pretoze to znaci, ze mame dobry vztah. A preco by sa o tom nerozpravala s kamoskami? Zrejme si odo mna vypytala radu, lebo tie dievcata v jej veku si to az prilis skatulkuju. Caka, ze budem vediet poradit, pretoze som chlap, rovnako ako ten v parku. Ze budem vediet, co zaberie... Ked ty takyto vztah so svojim strykom nemas, je to tvoja vec... v poriadku... dost smutne. Viac sa k tebe nevyjadrujem, lebo vidim, ze to zmysel nema.
-
Janio
Zablokovaný
Tsss veľa ľudí ti poradilo tak jej nato odpovedz poprípade daj jej link na web... Potom napíš ako to dopadlo ak ti dá info 
BTW - Myslím, že empharko má na oveľa viac než 13-14 ročné deti... S časti s ním aj súhlasím, to, že odišla nebolo správe, ale čo už...
Ehm a zaujímalo by ma aký VAJČÁK mi zase zmazal príspevok !!!
BTW - Myslím, že empharko má na oveľa viac než 13-14 ročné deti... S časti s ním aj súhlasím, to, že odišla nebolo správe, ale čo už...
Ehm a zaujímalo by ma aký VAJČÁK mi zase zmazal príspevok !!!
-
nordkapp_pb
Hardcore addict