Multimedialny prehravac k TV
Re: Multimedialny prehravac k TV
mam pozicany prehravac WD TV Live s poslednym firmware a pri pokuse o prehranie vacsiny videi z Youtube ukazuje hlasku "this video is restricted by the video content owner and is not available on tv connected devices"
Mate s tym nejake skusenosti ci sa to da nejako poriesit alebo radsej neist do kupy tohto prehravaca?
Neviem naco robia reklamu takejto sluzbe ked je v podstate s pristrojom nevyuzitelna.
To Hojko - pls, ma Xtreamer podobne obmedzenia?
Mate s tym nejake skusenosti ci sa to da nejako poriesit alebo radsej neist do kupy tohto prehravaca?
Neviem naco robia reklamu takejto sluzbe ked je v podstate s pristrojom nevyuzitelna.
To Hojko - pls, ma Xtreamer podobne obmedzenia?
je to problém toho videa na YT, nie prístroja. tak ako sú niektoré videá zablokované voči prehrávaniu v určitých krajinách tak sú bloknuté aj proti prehrávaniu na takýchto prehrávačoch.josefs napísal:"this video is restricted by the video content owner and is not available on tv connected devices"
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
tu je o tomto nejaka diskusia - http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=4704.45
- moc som tomu nepochopil (s mojou chabou "inglis"), ale zhruba je problem v nejakych pravach?? ktore ma WD, resp. ide aj o to ze kazde Video ma urcite obmedzenia, ci uz z pohladu krajiny, veku a pod. preto to pri videach vyhadzuje konkretnu spravu, ked je video obmedzene pre urcitu krajinu, a ty sa ho snazis pustit "so slovenskou IP" tak ti vyhodi tu spravu...nieco podobne plati aj pre videa ktore maju vekove obmedzenia...
//ale fakt neviem ci som to dobre pochopil
mozno som uplne vedla...
//tak silmarill ma predbehol, ale zhruba som nebol daleko od pravdy
- moc som tomu nepochopil (s mojou chabou "inglis"), ale zhruba je problem v nejakych pravach?? ktore ma WD, resp. ide aj o to ze kazde Video ma urcite obmedzenia, ci uz z pohladu krajiny, veku a pod. preto to pri videach vyhadzuje konkretnu spravu, ked je video obmedzene pre urcitu krajinu, a ty sa ho snazis pustit "so slovenskou IP" tak ti vyhodi tu spravu...nieco podobne plati aj pre videa ktore maju vekove obmedzenia...
//ale fakt neviem ci som to dobre pochopil
//tak silmarill ma predbehol, ale zhruba som nebol daleko od pravdy
áno, ako pigesko už naznačil tak je to kvôli autorským právam. zablokovali ho tí, ktorí ho tam nahrali.
to Pigesko, Silmarill
pouzivate na WD prehravaci original WD firmware alebo wdlxtv of B-rad?
Pouzivate UMSP pluginy?
pouzivate na WD prehravaci original WD firmware alebo wdlxtv of B-rad?
Pouzivate UMSP pluginy?
-
Pigesko
King
absolutne netusim o com hovoris
ja WD player nevlastnim...len som reagoval na tvoj problem
...
to Pigesko
OK myslel som ze si uzivatel toho pristroja
OK myslel som ze si uzivatel toho pristroja
Multimedialny prehravac
Som pred kupou multiprehravaca no poviem pravdu nedokazem sa zorientovat v tom mnozstve ale hlavne technicky nie som zdatny.Mam domace kino ktore prehrava len DVD nic ine aj to si vybera disky.Na Pc ktory vsak nemam v tej istej izbe pozeram ostatne formaty.Takze chcel by som vas vsetkych poprosit o radu co si kupit napisem vam strucnu predstavu a sumu do akej som ochotny ist.
1.Externa pamat aspon 2 TB
2.Prenos dat medzi Pc a multiprehravacom cez Wifi
3.Prehravanie DTS 5.1
4.Prehravanie Full HD
5.Suma okolo 200 Eur
Na znacke mi nezalezi
Vopred vam dakujem
1.Externa pamat aspon 2 TB
2.Prenos dat medzi Pc a multiprehravacom cez Wifi
3.Prehravanie DTS 5.1
4.Prehravanie Full HD
5.Suma okolo 200 Eur
Na znacke mi nezalezi
Vopred vam dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Multimedialny prehravac
Čokoľvek od WD bude ok, pripadne Xtreamer. Akurat mi nie je jasne, to s tou pamäťou.
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Re: Multimedialny prehravac
Nechcem vyvolávať žiadny flame ani nič podobné iba čisto zo zvedavosti - môžem sa spýtať prečo nie WD? Ja už mám druhú generáciu ale zatiaľ som vážnejšie negatívum nepostrehol. Máš s ním negatívne skúsenosti?Ryan Giggs napísal:Čokoľvek od WD bude ok, pripadne Xtreamer. Akurat mi nie je jasne, to s tou pamäťou.
-
johny541
King
pitbullko: Asi si si to zle prečítal 
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Ma uz niekto nejake blizsie info o prehravaci od Xtreameru Prodigy nazory myslim odborne ako je natom oproti svojmu predchodcovy?
Je mozne pripojit multiprehravac aj ku klasickej telke cez scart alebo aka je moznost pripojenia ?
-
Ryan Giggs
VIP
V zasade sa da povedať, že ano. Aj keď samozrejme zaleži na konkretnom prehravači ake vystupy ma. Priamo cez scart nie, ale cez nejake redukcie.
Mam scartku s redukciou kde je potom cinch vystup pripojim to k Xtreameru Pro? Som laik v technike tak mozna smiesne otazky tak sory.
Zdravim vstekych.
Velmi zaujimava debata , tak by som prispel jednou otazkou, v podstate co riesi aj kolega yngwiedio .
Ja uz asi rok riesim ako by sa dal prepojit moj notebook (Sony Vaio VPCEB1S1E) s telkou, ktora ma iba scart vystup+ s video.
Pri citani tejto debaty ma napadlo , ci by sa to nedalo riesit takymto zariadenim. Potreboval by som teda take zariadenie , ktore ma scart vystup(pripadne co sa do upravit redukciou na scart). Dalej by to zariadenie mohlo mat LAN vystup na prepojenia s NB(nie je podmienka), a USB vystup.
Stacilo by mi uplne to najlprimitivnejsie zariadenie , ziadne extra by som od neho nechcel , len aby sa dali prehravat divX filmy na TV.
Vopred dakujem tomu , kto zareaguje na moj prispevok.
Velmi zaujimava debata , tak by som prispel jednou otazkou, v podstate co riesi aj kolega yngwiedio .
Ja uz asi rok riesim ako by sa dal prepojit moj notebook (Sony Vaio VPCEB1S1E) s telkou, ktora ma iba scart vystup+ s video.
Pri citani tejto debaty ma napadlo , ci by sa to nedalo riesit takymto zariadenim. Potreboval by som teda take zariadenie , ktore ma scart vystup(pripadne co sa do upravit redukciou na scart). Dalej by to zariadenie mohlo mat LAN vystup na prepojenia s NB(nie je podmienka), a USB vystup.
Stacilo by mi uplne to najlprimitivnejsie zariadenie , ziadne extra by som od neho nechcel , len aby sa dali prehravat divX filmy na TV.
Vopred dakujem tomu , kto zareaguje na moj prispevok.
-
Ryan Giggs
VIP
Scart na tv je vstup, nie vystup. To je veľky rozdiel.
Ten notebook by sa teoreticky dal pripojiť kablom VGA-scart, ale ten vstup tv musi vedieť taky signal spracovať (synchronizacia, atd.). Resp. taky kabel sa da vyrobiť. Na nete je kopa schem ako na to. Nie je to nič extra naročne, zručnejši človek by to vedel zvladnuť.
Ten notebook by sa teoreticky dal pripojiť kablom VGA-scart, ale ten vstup tv musi vedieť taky signal spracovať (synchronizacia, atd.). Resp. taky kabel sa da vyrobiť. Na nete je kopa schem ako na to. Nie je to nič extra naročne, zručnejši človek by to vedel zvladnuť.
Išlo by to teoreticky cez kabel RCA-Scart no obraz nebude nič moc, navyše plati to čo vyššie, že obe zariadenia (tv a prehravač) musia byť "kompatibile". Scart totiž môže prenašať 3 rozlične mody signalu.yngwiedio napísal:Mam scartku s redukciou kde je potom cinch vystup pripojim to k Xtreameru Pro? Som laik v technike tak mozna smiesne otazky tak sory.
ahojte, v com je rozdiel medzi xtreamerom a A.C.Ryan PlayOn!HD mini??? Rozhodujem sa medzi tymito dvoma. Chcem aby mi to prehralo uplne vsetko. Len zapojim hdmi do TV, My passport do toho a nech vsetko ide