Brigáda

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Experience
Light Expert
Light Expert

Brigáda

Príspevok od používateľa Experience »

Čaute, rád by som sa dozvedel niekoľko vecí ohľadom letnej brigády. Jak to funguje s vekom?? Resp. je nejaká šanca, aby som si v 16-17 rokoch zohnal brigádu, bez toho, aby som mal nejaké extra známosti ?? Popr. v akej oblasti je jednoduché zohnať si brigádu, čo treba ovládať, možte napísať aj nejaké svoje skúsenosti s brigádami.
Dík za odpoveď.
Filipito
Darca
Darca

Re: Brigáda

Príspevok od používateľa Filipito »

momentálne je to dosť obtiažné, na východnom Slovensku bez známostí je takmer nulová šanca nájsť si brigádu (myslím okolie Humenného)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

myslím si, že by to nebol až taký veľký problém čo sa týka nájdenia si brigády. záleží hlavne od toho odkiaľ si. tuším, že brigádovať sa dá aj od 16 v poniektorých hypermarketoch. konkrétne v kaufladne by sa to dalo sa mi zdá. skús sa ísť popýtať hlavne tam. potrebuješ hlavne potvrdenie pre prácu v potravinárstve (ja som naposledy platil 12 eur) a asi aj potvrdenie o návšteve školy (neviem či všade, ale odo mňa to vyžadovali). hovorím z vlastnej skúsenosti ako brigádnik v METRE v Košiciach.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Najjednoduchsia oblast v ktorej si mozes najst brigadu je stavebnictvo. Ked sa nebojis tazsej prace a spinavych ruk tak na stavbe si zarobis za kratky cas v porovnani s inymi brigadami o dost viac. Urcite tvoj otec pozna majstrov z tejto oblasti tak nech s nimi hodi rec vecer pri pive, ci by nepotrebovali pomocnika na leto. Tiez mozes sam obehat nejake stavebne firmy alebo zivnostnikov a nemyslim si ze by s tym bol extra problem. Najcastejsie mas peniaze hned na ruku za kazdy den a hlavne z tvojich penazi nezivis riaditela a dve sekretarky z agentury.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Tak ma napadlo, nevie niekto o nejakej slusnejsej brigade v ZA ? Hladam brigadu popri studiu pocas semestra, nie az v lete.
Dakujem
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

priateľka brigáduje v TESCU a nemá žiadny problém ..od 16 rokov tam pracuje pomerne dosť často a má nejaké 2,30€ (cca) na hodinu takže sa skús spýtať v TESCU
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

Tiez si myslim, ze niekde na stavbe zozenies najlahsie.
Podla mna, kazdy chlap by mal skusit makat na stavbe aspon chvilu. Aspon sa niecomu priuci :) , nabere sily...
Neni nad to, ked sa dostanes do nejakej "spitackej" partie :D .
To su potom najlepsie zazitky... pamatam si doteraz ako sme kazde rano vyskakovali zo "skodky 120 - tky" a kupovali v obecnych potravinach "V-35 - ku" a milenku ( 1,5 L ovocne vino ) :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

fakt sa máš čím chváliť :roll:
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Neviete o nejakej rychlovke?..tak ne vikendy?.. v PP ?
Napísať odpoveď