Brigáda
-
Experience
Light Expert
Brigáda
Čaute, rád by som sa dozvedel niekoľko vecí ohľadom letnej brigády. Jak to funguje s vekom?? Resp. je nejaká šanca, aby som si v 16-17 rokoch zohnal brigádu, bez toho, aby som mal nejaké extra známosti ?? Popr. v akej oblasti je jednoduché zohnať si brigádu, čo treba ovládať, možte napísať aj nejaké svoje skúsenosti s brigádami.
Dík za odpoveď.
Dík za odpoveď.
Re: Brigáda
momentálne je to dosť obtiažné, na východnom Slovensku bez známostí je takmer nulová šanca nájsť si brigádu (myslím okolie Humenného)
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
myslím si, že by to nebol až taký veľký problém čo sa týka nájdenia si brigády. záleží hlavne od toho odkiaľ si. tuším, že brigádovať sa dá aj od 16 v poniektorých hypermarketoch. konkrétne v kaufladne by sa to dalo sa mi zdá. skús sa ísť popýtať hlavne tam. potrebuješ hlavne potvrdenie pre prácu v potravinárstve (ja som naposledy platil 12 eur) a asi aj potvrdenie o návšteve školy (neviem či všade, ale odo mňa to vyžadovali). hovorím z vlastnej skúsenosti ako brigádnik v METRE v Košiciach.
Najjednoduchsia oblast v ktorej si mozes najst brigadu je stavebnictvo. Ked sa nebojis tazsej prace a spinavych ruk tak na stavbe si zarobis za kratky cas v porovnani s inymi brigadami o dost viac. Urcite tvoj otec pozna majstrov z tejto oblasti tak nech s nimi hodi rec vecer pri pive, ci by nepotrebovali pomocnika na leto. Tiez mozes sam obehat nejake stavebne firmy alebo zivnostnikov a nemyslim si ze by s tym bol extra problem. Najcastejsie mas peniaze hned na ruku za kazdy den a hlavne z tvojich penazi nezivis riaditela a dve sekretarky z agentury.
Tak ma napadlo, nevie niekto o nejakej slusnejsej brigade v ZA ? Hladam brigadu popri studiu pocas semestra, nie az v lete.
Dakujem
Dakujem
-
blitzkrieg
Professional
priateľka brigáduje v TESCU a nemá žiadny problém ..od 16 rokov tam pracuje pomerne dosť často a má nejaké 2,30€ (cca) na hodinu takže sa skús spýtať v TESCU
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Tiez si myslim, ze niekde na stavbe zozenies najlahsie.
Podla mna, kazdy chlap by mal skusit makat na stavbe aspon chvilu. Aspon sa niecomu priuci
, nabere sily...
Neni nad to, ked sa dostanes do nejakej "spitackej" partie
.
To su potom najlepsie zazitky... pamatam si doteraz ako sme kazde rano vyskakovali zo "skodky 120 - tky" a kupovali v obecnych potravinach "V-35 - ku" a milenku ( 1,5 L ovocne vino )
Podla mna, kazdy chlap by mal skusit makat na stavbe aspon chvilu. Aspon sa niecomu priuci
Neni nad to, ked sa dostanes do nejakej "spitackej" partie
To su potom najlepsie zazitky... pamatam si doteraz ako sme kazde rano vyskakovali zo "skodky 120 - tky" a kupovali v obecnych potravinach "V-35 - ku" a milenku ( 1,5 L ovocne vino )
fakt sa máš čím chváliť 
-
D_I_C_K
Light Professional
Neviete o nejakej rychlovke?..tak ne vikendy?.. v PP ?