zatial som nadmieru spokojny s dvojkou, aj ked hram warez verziu ale toto bude jasna kupa, tu nie je o com
tato hra si to zasluzi
Na akej obtiaznosti si to presiel za 8 hodin?H@wk napísal:Tak, dohrane .. nevedel som sa od toho odtrhnut az doteraz ...
Celkovo ~8 hodin playtime
Veď tak sa práve preto pýtam, či to mám brať na ľahkú váhu. Ako mať to budem mať tak či tak, avšak za opýtanie nić nedám.Hra nejde zatím dohrát, je to chyba hry. V klidu si release od FLT stáhněte a hrajte až do 7.kapitoly, pak si počkejte na oficiální patch, který brzo vyjde! Citácia:
Na toto release nebyl vydán NUKE a NUKE ani vydán NEBUDE! Chyba hry v 7. kapitole, kdy hra spadne, není problém cracku, nýbrž hry samotné - Tato chyba se vyskytuje i u koupené hry!
Nemal som s tym problem kedze mam origo cez steam ;p co tam pisu je blbost ... urcite to je len u cracked verzie.lekoklatik napísal:hawk ty si s tymto problem nemal?
Veď tak sa práve preto pýtam, či to mám brať na ľahkú váhu. Ako mať to budem mať tak či tak, avšak za opýtanie nić nedám.
ja viem. ale je to ako predobjednávka, tak že či náhodou ešte len nevýjdeTerepin napísal:Hra češtinu neobsahuje.
Kód: Vybrať všetko
Ako opravit ciernu obrazovku pri spusteni hry
Je tam veľa dôvodov ktoré môžu spôsobiť problém s čiernou obrazovkou, ale tu je rýchly spôsob akým je to možno spustiť...alebo ním predísť...:)
1. Otvor súbor settings.txt a najdi nasledujuce udaje
2. Najdi String hodnotu Window.Top and Window.Left
3. Prepíš hodnoty tak ako ich vydíš :
Window.Top = 0
Window.Left = 0
4. Ulož dokument a zatvor okno.
Tiež skús vypnúť tvoj Antivirus/Firewall a spusti hru.