NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
pozerali ste niekto nhl superskills?
podla mna tie najazdy boli celkom nudne, nebol tam ziadny taky ze by som povedal wow a mal otvorene usta
jedine co bolo fajn ze chara vyhral sutaz o najtvrdsiu strelu, 4. krat po sebe a prekonal aj svoj najvyssi rekord (105,9mph)
a dnes o 22:00 naseho casu ide zapas, budete pozerat?
podla mna tie najazdy boli celkom nudne, nebol tam ziadny taky ze by som povedal wow a mal otvorene usta
jedine co bolo fajn ze chara vyhral sutaz o najtvrdsiu strelu, 4. krat po sebe a prekonal aj svoj najvyssi rekord (105,9mph)
a dnes o 22:00 naseho casu ide zapas, budete pozerat?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
urcite ak sa to bude niekde dat na nejakom streame.
Mňa All-Stars nebaví, lebo nemá veľmi výpovednú hodnotu. Gáborík spravil ako predposledný hráč kolo pod 14 sekúnd a aj Višňovský je perfektný korčuliar. Obaja chýbali.
Nájazdy sú celkovo nudné, málokedy vymyslíš niečo úplne nové, Ovečkinov klobúk minulý rok bol príjemné spestrenie.
Viac ma prekvapilo, že Letang s Greenom neboli schopný vystreliť z voleja, Letang nevedel zdvihnúť puk a nevedeli trafiť bránu. V tomto podaní TRAPAS...
Takisto Ovečkinove lámanie hokejky a neschopnosť radaru zaznamenať strely...
A tak najpamätnejší okamih súťaže bude Ovečkinove natáčanie Kessela.
Nájazdy sú celkovo nudné, málokedy vymyslíš niečo úplne nové, Ovečkinov klobúk minulý rok bol príjemné spestrenie.
Viac ma prekvapilo, že Letang s Greenom neboli schopný vystreliť z voleja, Letang nevedel zdvihnúť puk a nevedeli trafiť bránu. V tomto podaní TRAPAS...
Takisto Ovečkinove lámanie hokejky a neschopnosť radaru zaznamenať strely...
A tak najpamätnejší okamih súťaže bude Ovečkinove natáčanie Kessela.
-
hojko
Site Admin
Luxusny gol: Pánik sa predviedol nádherným gólom
-
guess.whoo
Redeemer
tak to bolo profi
Tak zatiaľ perfektný zápas, hraje sa taký voľný hokej. 
-
guess.whoo
Redeemer
tiez sa mi paci zapas.
a v tomto zapase nejde o vypovednu hodnotu. ide cisto len o zabavu, preto sa to aj robi. aby sa fanusikovia pobavili a hokejisti tiez
a v tomto zapase nejde o vypovednu hodnotu. ide cisto len o zabavu, preto sa to aj robi. aby sa fanusikovia pobavili a hokejisti tiez
jj je to super, take zive
akurat ta prestavka je moc dlha
100x lepsie ako vcerajsie superskills
akurat ta prestavka je moc dlha
100x lepsie ako vcerajsie superskills
-
matto204
Light Expert
Team Lidstrom vs. Team Staal 11:10...nadherny zapas, najviac sa mi pačil vykon mladučkého Jeffa Skinnera (18) z Caroliny, ukázal čo v ňom je.
Jo jo bolo to fakt dobré, zápas pre divákov ako to má aj byť. 
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa pacil staalov majk z ladu 
dobry zapas, bolo na co pozerat, a paradne boli tie mikrofony z ladu (Staal, Thomas). Skoda ze sa im nakonci nepodarilo vyrovnat
. A ku skills competition, vela im toho nevyslo, myslim ze minuly rok boli vydarenejsie aj co sa tyka kreativity pri breakaway
Inac neviete co sa stalo s zapasom medzi ST. louis a Coloradom? mal sa hrat dnes rano, podal som na neho, videl som ho aj na nhl.com stranke vcera vecer ze sa ma hrat, no dnes rano ked som pozeral vysledk, nikde nic
nechapem
a s kamaratom som vcera volal on podaval cez bwin, tam ten zapas vobec nebol, ale na fortune aj tu vo francuzsku kde som podaval, bol
a s kamaratom som vcera volal on podaval cez bwin, tam ten zapas vobec nebol, ale na fortune aj tu vo francuzsku kde som podaval, bol
-
mirak2
Hardcore addict
bol odlozeny kvoli silnej snehovej burke, su toho plne spravy 
a no tak nesnival sommirak2 napísal:bol odlozeny kvoli silnej snehovej burke, su toho plne spravy
s najväčšou pravdepodobnosťou sa dohrá ako posledný, teda 82-hy zápas v sezone pre oboch....Colorado s týmto už má skúsenosť...v sezone 2006/2007 tak mali odložený duel s Calgary Flames.....ak si vyhral...tak ti znížia kurz o tento zápas...na stránke espn.com písalo už včera večer, že zápas bude odložený 
ano uz cakam len na tento zapas
tak uvidime a dal som na Colorado 
-
mirak2
Hardcore addict
ten zapas ti stornuju...ako by si mal kurz 1 miesto neho
http://sports.espn.go.com/nhl/news/story?id=6095714
Forsberg sa vracia späť, snaď pomôže upadajúcej hre Colorada, zvýši návštevnosť v Pepsi Center a pomôže zabojovať o play-off.
Forsberg sa vracia späť, snaď pomôže upadajúcej hre Colorada, zvýši návštevnosť v Pepsi Center a pomôže zabojovať o play-off.