Far Cry 3
Re: Far Cry 3
Presne tak, nič proti ale Crysis vs. FarCry u mňa jasná voľba FarCry, totiž ja niesom moc na také hry kde strielam do príšier atď. Farcry 2-ka ma nesklamala prešiel som ju a proste mňa to strašne bavilo behať po mape s autom v džungli kde ma mohli napadnúť ľudia a teraz neviem či každý súhlasí ale podľa mňa FarCry2-ka mala najkrajšie prostredie aké som kedy videl, oheň bol skvele spracovaný a tá hra mala aj dej ako taký normálny, u mňa jasným favoritom aj 3ia časť 
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
FarCry2 je pekna grafika, hratelnost a pod... Len ked ma na kazdej krizovatke zacali napadat kkti ktorych som zabil uz 20x - vtedy ma to prestalo bavit 
som fanúšik série Far cry, far cry 2 mám doma collectors edition
toto si nemôžem nechať újsť
-
uplink
VIP
Mňa osobne Far Cry 2 sklamal, ale bude to asi tým že som ho hral chvíľu po Crysise a Gothicu. Far Cry 2 kombinuje z objich dačo, ale len v takej čajovejšej forme
čo ma mrzí...
-
Mek
Addict
hehe suhlasim, no premohol som sa, lebo to prostredie bolo uzasneNadeo napísal:FarCry2 je pekna grafika, hratelnost a pod... Len ked ma na kazdej krizovatke zacali napadat kkti ktorych som zabil uz 20x - vtedy ma to prestalo bavit
mne FC2 vydrzalo nieco okolo 2 mesiacov... tak dlho mi este ziadna hra nevydrzala
co sa FC3 tyka, dufam, ze neurobia rovnake chyby ako pri FC2 (a ze ich bolo dost, pricom na ohlasy od hracov sa Ubisoft ako vzdy vy...)
nesúhlasim, pozri sa napríklad na sériu assasins creed, v jednotka chceli hraci uz nieco nove nie stale ten isty stereotyp. presne to prislo v dvojke, rozmanitost uloh, teraz hraci chcu multiplayer, ubisoft si povedalo, preco nie v nasledujucom assasine uz je slubeny aj multiplayer 
tymto som chcel povedat ze ubisoft urcite pozera aj na reakcie hracov, este spomeniem napriklad HAWX
tymto som chcel povedat ze ubisoft urcite pozera aj na reakcie hracov, este spomeniem napriklad HAWX
Prostredie bolo pekne, len ako bolo vyzsie spomenute tie krizovatky ma sr*li vystrielal som zasiel za roh a zas tam boli 
No snad to bude lepsie
No snad to bude lepsie
-
redliner
King
Far Cry 1 bolo peckové avšak od Far Cry 2 som očakával trochu viac
Avšak zahrám si aj 3-ku hoci osobne sa viac teším na Crysis.
Mňa Far Cry 2 absolútne nebavilo. Pekné prostredie nezachránilo hru plnú stereotypu a grúp vojakov za každým rohom. Po cca 4. hodinách hrania prišiel uinstall. A to som pri jednotke strávil niekoľko desiatok hodín. Dúfam, že autorom sa podarí tretia časť nejako oživiť.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Mňa FC2 celkom bavil, nebola to tá NAJ hra čo som hral ale skôr taký lepší priemer. Na FC3 sa teším, lebo si myslím že opravia niektoré mínusi a chybi z fc2 a spravia tak lepšiu hru.
Far cry 2 po hodinách hrania omrzí,Far cry 3 no to som zvedavý ako opravia chyby,no ale teším sa na to, a mohlo by to byt aj v inom prostredi,než to bolo v Far cry 2
Na Tiscali sa objavila kratka sprava:
Kazdopadne tento rok sa urcite objavi aspon ohlasenie hry.Far Cry 3 podle informací z anglického OPM nevyjde dříve než v roce 2012.
-
lekoklatik
VIP
Podľa mňa veľmi podarené "ohlásenie".
Ten monológ je tam výborný : )
Ten monológ je tam výborný : )
naštastie nepokračuju v shitnom štyle FC2 ale ako vidieť vracaju sa spať ku jednotke
hned ako som to videl som si povedal to iste, ze je to navrat ku klasike FarCry, dúfam že to bude mat rovnako dobru atmosferu 
mna na FarCry velmo zaujalo to zasekavanie nabojov v samopale
i ked sa mi to stavalo kazdu prestrelku co uz podla mna ani neije mozne hlavne co sa tyka zbrane typu kalasnikov ale inak super hra
tak som si pozrel to video a klobuk dole nadhera 
u FC2 tiez ma otravovalo to chodenie z bodu A do bodu B a spat + po ceste vkuse niekto otravoval takze ak to bude ako 1-ka som spokojny
inac ako je na tom MP vo FC2? hrava sa este?
u FC2 tiez ma otravovalo to chodenie z bodu A do bodu B a spat + po ceste vkuse niekto otravoval takze ak to bude ako 1-ka som spokojny
inac ako je na tom MP vo FC2? hrava sa este?
-
aviceN
Guru
Hra sa nam trocha pripomina, nejake nove videa, vypada to totalne popi*i
nejake zabery z hry
http://www.zing.cz/novinky/10051/far-cr ... h-zaberech
nejake zabery z hry
-
redliner
King
Až o niekoľko sekúnd som si uvedomil že to nie je skutočnosť ale videoaviceN napísal:Hra sa nam trocha pripomina, nejake nove videa, vypada to totalne popi*i
nejake zabery z hry