pomoc vo vb IMsTscNonScriptable

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Erwiner
Light Expert
Light Expert

pomoc vo vb IMsTscNonScriptable

Príspevok od používateľa Erwiner »

Prosím, čo je to príkaz IMsTscNonScriptable, ktorý sa používa vo C#.
Mal by to byť prvok Activex, ale nerozumiem tomu.
spojitosť v kóde:

Kód: Vybrať všetko

rdp.Server = txtServer.Text;
rdp.UserName = txtUserName.Text;
IMsTscNonScriptable secured = (IMsTscNonScriptable)rdp.GetOcx();
secured.ClearTextPassword = txtPassword.Text;
rdp.Connect();
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: pomoc vo vb IMsTscNonScriptable

Príspevok od používateľa audiotrack »

Nie je to príkaz, je to údajový typ. Už minule som ti vytkol že nemáš vôbec prehľad v tom čo sa chceš spýtať, a obdaril si ma za to negatívnou karmou. Žiaľ, musím to spraviť znova

a btw, je to interface na Remote Desktop ActiveX
Erwiner
Light Expert
Light Expert

chcel by som sa len spýtať nejakého školeného administratora, či mojim pojmom rozumie. ak mám nejakú otázku, lebo som neskúsený, dúfam že to neznamená to, že toto fórum je iba pre takých géniov, ako si ty.
Prepáč, možnosom totálny blb, myslím že toto fórum založil človek s úmyslom vymieňať informácie a pomáhať si. Ak si tu nemajú ľudia pomáhať, potom prepáčte všetci že som vás zdržiaval a nenechajte sa mnou rušiť, lebo nikdy nebudem lepší ako vy Bohom obdarovaní.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Koľko krát ti už bol ponúknutý Google ako riešenie otázky? Ak tu nie je nikto C#-znalý, tak ťa aspoň navedieme na riešenie.
Aha: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ee486366.aspx
Toto som dostal, keď som ten "príkaz" (nie je to príkaz, ale budiš) dal do googlu. Veď je to C# sakra! Ten máš od MS zdokumentovaný od hlavy po päty.
So C# nemám veľa skúseností, tak ale povedal by som, že

IMsTscNonScriptable secured
ti vytvorí nový interface (teda asi niečo ako objekt?) s názvom secure, ktorý sa stará o pridanie hesla na Remote Desktop ActiveX control (Ten už používať hádam vieš. Ja totiž nie :P )
a

= (IMsTscNonScriptable)rdp.GetOcx();
ti do secure hodí hodnotu rdp.GetOcx(); pretypovanú na IMsTscNonScriptable

Asi toľko k rozboru toho kódu. Už si len musíš prečítať, čo je to ten IMsTscNonScriptable interface ;)

// Prepáčte všetci programátori v C#. Hádam som nenapísal veľké hlúposti : D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tu nejde vôbec o vedomosti či skúsenosti alebo nedajbože o božie obdarovanie. Prebehni si moje príspevky, popýtaj sa ľudí, sprav si anketu a uvidíš že som pomohol v programovaní toľko ľuďom a v toľkých témach, že z tých takmer 15000 príspevkov čo tu mám je určite minimálne polovica v programovaní. Koniec koncov, aj tebe som zodpovedal otázku v tejto téme.
V tvojej prvej téme (http://www.hojko.com/ako-naprogramovat-os-t145768.html) som ti dal objektívnu kritiku. Napísal som ti že na to treba veľa vedomostí a skúsenosti, a nedá sa to vysvetliť v jednej téme behom pár hodín. Teba sa to nejak dotklo a nepochopiteľne si na mňa vyletel že to berieš ako urážku. V druhej téme kde radíš totálne hlúposti som ťa chcel ignorovať, a v tejto téme sa zase pýtaš niečo čo nevieš ani správne pomenovať. Upozorním ťa na to, a znova to nevieš znášať. V skratke sa teda správaš asi spôsobom:
A: čo potrebujem keď chcem riadiť auto, ale nehovorte mi že auto
B: vodičák
A: toto beriem ako urážku, vodičák nemám, veď sú predsa na svete aj ľudia bez vodičáku a nie je každý taký vzdelaný a skúsený ako ty

takže sa trošku skús nad sebou zamyslieť. V téme o prepojení webu s facebookom radíš použiť google ale sám ho nevieš použiť aby si si vygooglil aký je rozdiel medzi príkazom a údajovým typom. Poradíš vytvoriť vlastný browser a dáš kod ktorému sám nerozumieš. A niekomu inému kto sa snaží poradiť v rámci možností, trávi tu cez 12 hodín denne (áno, každý deň tu som) a radí zadarmo, kto má najvyššiu karmu zo všetkých užívateľov (prečo asi?) a kto spravil pre ľudí z fóra zadarmo toľko algoritmov, programov, doučil na icq, a podobne že sa ti o tom ani nesníva dáš v karme komentár "Negatívne pôsobenie na ĽUDí V FÓRE". Ďakujem, len tak ďalej. Ľudia ako ty po pár rokoch väčšinou dospejú k rovnakému záveru: že to za čo vyhodili v škole ťažké peniaze sa mohli naučiť aj zadarmo na internete, keby sa správali ako ľudia.
Áno, možno som arogantný voči takým ako ty. Ale to len pre dobro ostatných naších užívateľov. Choď radšej otravovať na iné fóra keď nevieš napísať slová ako prosím, ďakujem, a keď sa správaš tak ako sa správaš
Erwiner
Light Expert
Light Expert

myslím že napriek tvojej objektívnej kritike som nepochopil čo sa nám snažíš povedať. asi toto A:máš právo na ©(chápem) B: si génius C:všetci sú blbci D:ja som blb prečo ma ostatní mierne informovali o jazykoch na OS? Obdivujem tvoj zmysel pre humor a naozaj nepochybujem o tvojich schopnostiach. ale ak je bod D pravdivý som na správnej adrese? Nepomôže mi nik? nemám právo sa učiť? Som sklamaný, ale nie s teba.

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2011, 18:20)
Erwiner napísal:Prosím, čo je to príkaz IMsTscNonScriptable, ktorý sa používa vo C#.
Mal by to byť prvok Activex, ale nerozumiem tomu.
spojitosť v kóde:

rdp.Server = txtServer.Text;
rdp.UserName = txtUserName.Text;
IMsTscNonScriptable secured = (IMsTscNonScriptable)rdp.GetOcx();
secured.ClearTextPassword = txtPassword.Text;
rdp.Connect();
nieje tu slovo prosím?
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

a ty si slepy co ti BX napisal??? co tu robis zo seba uboziatko??
Erwiner
Light Expert
Light Expert

za ten postreh by si mal byť administrátorom. len mi odpusť ten sarkazmus. na kolenách prosím, kde je tu tlačítko vymazať účet? ale myslím že v phpbb to nejde.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Práve sa naťahuješ po tlačítku "Zablokovať užívateľa", to ti bude stačiť?
Môžem sa niečo spýtať? Len to prosím neber ako agresiu. Prečo si taký nervózny? V každom prípade ti bolo poradené tak, ako to, vzhľadom na položenú otázku, bolo možné. Bolo ti odpovedané, bola ti ponúknutá podpora, pomoc a teda nemáš dôvod tváriť sa, že sa tu o tvoje otázky nikto nezaujíma.
Tak prečo sa tu takto naparuješ?
Erwiner
Light Expert
Light Expert

bol by som ti zaviazaný. hojko mi síce pomohlo s fyzikou, je to najlepšie fórum, ale asi nastal čas ho na chvíľu opustit. za fyziku dik. vrátim sa tu o pár mesiacov, zablokovaný asi pod iným účtom. s banom nikdy. mám predstavu čo sa chcem opýtať, ale pomoc mi nedal audiotrack, ale iní. caw vsetci.
Napísať odpoveď