tu nejde vôbec o vedomosti či skúsenosti alebo nedajbože o božie obdarovanie. Prebehni si moje príspevky, popýtaj sa ľudí, sprav si anketu a uvidíš že som pomohol v programovaní toľko ľuďom a v toľkých témach, že z tých takmer 15000 príspevkov čo tu mám je určite minimálne polovica v programovaní. Koniec koncov, aj tebe som zodpovedal otázku v tejto téme.
V tvojej prvej téme (
http://www.hojko.com/ako-naprogramovat-os-t145768.html) som ti dal objektívnu kritiku. Napísal som ti že na to treba veľa vedomostí a skúsenosti, a nedá sa to vysvetliť v jednej téme behom pár hodín. Teba sa to nejak dotklo a nepochopiteľne si na mňa vyletel že to berieš ako urážku. V druhej téme kde radíš totálne hlúposti som ťa chcel ignorovať, a v tejto téme sa zase pýtaš niečo čo nevieš ani správne pomenovať. Upozorním ťa na to, a znova to nevieš znášať. V skratke sa teda správaš asi spôsobom:
A: čo potrebujem keď chcem riadiť auto, ale nehovorte mi že auto
B: vodičák
A: toto beriem ako urážku, vodičák nemám, veď sú predsa na svete aj ľudia bez vodičáku a nie je každý taký vzdelaný a skúsený ako ty
takže sa trošku skús nad sebou zamyslieť. V téme o prepojení webu s facebookom radíš použiť google ale sám ho nevieš použiť aby si si vygooglil aký je rozdiel medzi príkazom a údajovým typom. Poradíš vytvoriť vlastný browser a dáš kod ktorému sám nerozumieš. A niekomu inému kto sa snaží poradiť v rámci možností, trávi tu cez 12 hodín denne (áno, každý deň tu som) a radí zadarmo, kto má najvyššiu karmu zo všetkých užívateľov (prečo asi?) a kto spravil pre ľudí z fóra zadarmo toľko algoritmov, programov, doučil na icq, a podobne že sa ti o tom ani nesníva dáš v karme komentár "Negatívne pôsobenie na ĽUDí V FÓRE". Ďakujem, len tak ďalej. Ľudia ako ty po pár rokoch väčšinou dospejú k rovnakému záveru: že to za čo vyhodili v škole ťažké peniaze sa mohli naučiť aj zadarmo na internete, keby sa správali ako ľudia.
Áno, možno som arogantný voči takým ako ty. Ale to len pre dobro ostatných naších užívateľov. Choď radšej otravovať na iné fóra keď nevieš napísať slová ako prosím, ďakujem, a keď sa správaš tak ako sa správaš