Titulky problem
Titulky problem
no tak ze zaobstaral som si nadabovany film ale je tam vela sceniek kde nie..stiahol som si sice titulky ale neviem ako ich spojit s filmom.nejake rady 
Re: Titulky problem
Titulky musis dat do tej istej zlozky ako je film....
to som aj spravil.nic nepomohlo a este som to aj dokonale dobabral.totiz srt mi otvara cez win player...ako to dam naspet?
Spusti film cez VLC player. Potom len chytíš titulky a "pretiahneš" ich normálne do okna s filmom.
// a ked chceš otvoriť titulky, tak pravým klik na súbor /otvoriť v programe /textový editor (notepad).
// a ked chceš otvoriť titulky, tak pravým klik na súbor /otvoriť v programe /textový editor (notepad).
a vies mi poradit ako vratim spat aby ten subor nebol vzdy otvarany cez win player?vyzeral ako ked ho nevie rozpoznat ziaden program.ina moznost ako nahradit ten prehravac uz neni?
Klik pravým /otvoriť v programe /vybrať predvolený program
Neviem ako prehrávať titulky vo windows media player-i, používam len VLC a to hlavne vďaka tomu, že s titulkami nie je nikdy problém + otvorí aj poškodené súbory a súbory, čo sa ešte len sťahujú.
Neviem ako prehrávať titulky vo windows media player-i, používam len VLC a to hlavne vďaka tomu, že s titulkami nie je nikdy problém + otvorí aj poškodené súbory a súbory, čo sa ešte len sťahujú.
aby sme sa chapali.omylom som otvoril srt subor cez win player.takze sa subor zmenil a uz ho len otvara cez win ale ja ho chcem do povodneho stavu.lebo teraz ked budem stahovat titulky s koncovkou srt tak budu vzdy po dvojkliku otvarane ako video..
Ok, tak aby sme sa chápali
Či sa ti zmenila aj koncovka súboru?Muffi napísal:Klik pravým /otvoriť v programe /vybrať predvolený program
su tam notepad a windows player.a ak aj kliknem na PP tak nemozem dat ok len cancel.
1. Klikneš pravým na titulky.
2. Vyberieš Otvoriť v programe.
3. Zvolíš Vybrať predvolený súbor.
4. Dole zaškrtneš políčko Na otvorenie týchto súborov vždy použiť vybraný program Misí byť pri ňom fajka.
5. Vyberieš notepad / textový editor.
6. Potvrdíš dvojklikom na znak notepadu alebo klikneš na OK
7. Hotovo
2. Vyberieš Otvoriť v programe.
3. Zvolíš Vybrať predvolený súbor.
4. Dole zaškrtneš políčko Na otvorenie týchto súborov vždy použiť vybraný program Misí byť pri ňom fajka.
5. Vyberieš notepad / textový editor.
6. Potvrdíš dvojklikom na znak notepadu alebo klikneš na OK
7. Hotovo
tak som to spravil ako pises teraz uz len nastavit tak aby sa mi tie titulky zobrazovali vo filme.normalny win player to nespravi musim cez vlc?
Skús to dať do jednej zložky a premenovať. Film aj titulky by sa mali volať rovnako (ale v koncovke sa samozrejme musia líšiť). Možno to tak pôjde, ale neručím za to, keďže ako vravím, WMP nepoužívam.
dakujem ti velmi pekne stacilo dat rovnaky nazov.dal by som ti karmu ale nemozem 
zdravim, tak nejaky cas zijem v us, pred nedavnom som si tu kupil uz druhy nb, lenze nastal mensi problem , na starom som si v pohode stiahol titulky a vsetko bolo zobrazene spravne, teraz na tomto novom stiahnem titulky tak mi vynechava pismenka, myslel som si ze je problem v prehravaci alebo len v tych jednych titulkach, ale stiahol som si aj ine titulky a to iste, titulky som otvoril aj v poznamkovom bloku a uz aj tam mi nezobrazuje vsetky pismenka, najcastejsie s makcanom. v ntb mam aj eng aj slovensku klavesnicu ale problem to neriesi...nejake dalsie rady? dakujem
napr takto:
- Nekecej. Co øíká?
-Když chceš pøijít o prachy,
ožeò se bez pøedmanželské smlouvy.
napr takto:
- Nekecej. Co øíká?
-Když chceš pøijít o prachy,
ožeò se bez pøedmanželské smlouvy.
nastav si kodovanie titulkoveho suboru na utf-8
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ovladaci panel - miestne a jazykove nastavenia - sprava - dole jazyk pre non unicode nastav na slovencinu...