F.A. Premier league
-
Georgeo88
Light Star
Re: F.A. Premier league
trochu na inú tému: http://www.profutbal.sk/clanok112298.htm
Podla mna si minimalne zabudol na celu Juznu Ameriku - Santos, River Plate, Boca, ...guess.whoo napísal:tak nejdem podla n.1 po n.10 ale patria tam:
barcelona,ajax,psv,arsenal,valencia,manU,manCity,real,inter a PSG
urcite som na nejaku zabudol lebo som to pisal narychlo, ale tieto ma napadali ako prve
A v Europe za zmienku stoja este urcite Sporting Lisabon a Westham.
S tym Realom si si robil srandu, ze
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
myslel som to aj globalne, kolko zakladni maju atd...nie len ake talenty z nej vysli, aj ked to je tiez hodnoverna informacia
s juznou amerikou mas pravdu, ja som pisal len europske kluby
a so sportingom a westhamom tiez, ako som napisal, bolo to narychlo bez nejakeho dlhsieho premyslania. teraz by som tam namiesto realu pichol skor Southampton
s juznou amerikou mas pravdu, ja som pisal len europske kluby
a so sportingom a westhamom tiez, ako som napisal, bolo to narychlo bez nejakeho dlhsieho premyslania. teraz by som tam namiesto realu pichol skor Southampton
Celkom som ten článok nepochopil. Holloway dostal pokutu, lebo zmenil 10 hráčov na súpiske v priebehu dvoch zápasov, alebo prečo vlastne?Georgeo88 napísal:trochu na inú tému: http://www.profutbal.sk/clanok112298.htm
Breking news: vedení ManU potvrdilo, že Howard Webb není na prodej. 
-
Georgeo88
Light Star
pokutovaný bol za 10 zmien v ZZ v dueli s Aston Villou .Odvôvodnené to bolo asi takto:Muffi napísal:
Celkom som ten článok nepochopil. Holloway dostal pokutu, lebo zmenil 10 hráčov na súpiske v priebehu dvoch zápasov, alebo prečo vlastne?
Nezdalo sa im, žeby na ligový zápas bolo férové poslať takpovediac rezervnú zostavu.
To čo už je za hovadinu, keď nemôže nasadiť takú zostavu, aká mu vyhovuje?
A k transferom - http://sportky.topky.sk/c/59200/torreso ... ou-carroll
Carrol je už tuším istý, Torres uvidíme na 100% asi až zajtra, ale vyzerá to zatiaľ tiež na prestup.
A k transferom - http://sportky.topky.sk/c/59200/torreso ... ou-carroll
Carrol je už tuším istý, Torres uvidíme na 100% asi až zajtra, ale vyzerá to zatiaľ tiež na prestup.
-
DanielDevil
Addict
podľa mňa je to akurát dobrá p***vina, keď raz má na súpiske 25 hráčov tak môže stavať inú jedenástku aj každé kolo, čo ich po tom...
-
master23
Light Professional
tak torres je uz na 90 percent isty za cca 50 mil libier. a este David Luiz by mal tiez ist do CFC, tiez viacmenej iste. za 21mil eur +matic.
carrol za 35 mil libier do LFC a Suarez(ten uz bol znamy vcera). a este do LFC mozno Charlie Adam.
// prestupova ciastka za Torresa bola odsuhlasena, ofiko LFC stranka.
// som zvedavy, co Torres spravi s jeho tetovanim:,, You will never walk alone."

asi bude muset dole
carrol za 35 mil libier do LFC a Suarez(ten uz bol znamy vcera). a este do LFC mozno Charlie Adam.
// prestupova ciastka za Torresa bola odsuhlasena, ofiko LFC stranka.
// som zvedavy, co Torres spravi s jeho tetovanim:,, You will never walk alone."
asi bude muset dole
-
guess.whoo
Redeemer
Adam je podla mna strasne precenovany hrac. videl som dost zapasov blackpoolu, ale v kazdom hral dobre nanajvys polcas. druhy polcas mu pravidelne dochadza dych. v takom klube je lider, ale v klube ako Liverpool bude len dalsi sedy priemer
-
master23
Light Professional
nemal som moc sanci ho vidiet. ale mozno mas pravdu. a este aj Andy Carroll podla mna neni hoden 35 mil libier. niekde som cital, tusim, ze Ferdinand to povedal na twitteri:,, David Villa, majster sveta, ucastnik ligy majstrov, x golov v x zapasoch La ligy, 35 mil libier(eur???). nas trh sa asi zblaznil.´´ tak nejak to bolo povedane. Tym chcel asi povedat, ze Carroll nie je hoden tej istej prestupovej ciastky ako David Villa, a este, ze prestupove ciastky vo futbale zacinaju byt prehnane. To je urcite pravda. Platini a ten druhy(neviem si spomenut na jeho meno) by mali vymysliet nejake pravidla pri prestupoch a platoch.guess.whoo napísal:Adam je podla mna strasne precenovany hrac. videl som dost zapasov blackpoolu, ale v kazdom hral dobre nanajvys polcas. druhy polcas mu pravidelne dochadza dych. v takom klube je lider, ale v klube ako Liverpool bude len dalsi sedy priemer
-
guess.whoo
Redeemer
preco by mali mat strop? ved ked maju nech nukaju. ktovie kolko daju za Adama ak prestupi a blackpoolu to moze len pomoct (ak ho samozrejme pustia). a pomoze to potom casom aj vyrovnanosti ligy.
za carrolla je 35 vsak nenormalne vela. aj za torresa 50. carroll by mohol mat hodnotu tak okolo 10-12 a torres okolo 20-25
za carrolla je 35 vsak nenormalne vela. aj za torresa 50. carroll by mohol mat hodnotu tak okolo 10-12 a torres okolo 20-25
Tiež som sa nad tým pozastavil. Tie sumy...
Hráč absolútne bez formy za 50 miliónov
Nehorázne to stúpa od sezóny k sezóne, onedlho budú stomiliónové transfery na bežnom poriadku.
-
guess.whoo
Redeemer
takymto stylom urcite. som zvedavy kedy pride prva ponuka na messiho
to bude okolo 120-150
Nando ma veľmi sklamal, nečakal som to od neho práve teraz keď sa ukazovalo že tím je na dobrej ceste hore. Na Anfiede budú pekné piskoty a dúfam že sa tam Torresovi nebude dariť.
Tu si môžete prečítať Dopis pro Torrese, keď ešte nebolo isté že prestúpi. Sklamal tisícky fanúškov po celom svete.
Tu si môžete prečítať Dopis pro Torrese, keď ešte nebolo isté že prestúpi. Sklamal tisícky fanúškov po celom svete.
Nechápem ale, čo to všetci tak riešia. Prestúpil (resp. ešte len prestúpi). A čo? Hral tam tuším len nejaké 4 roky, ale je z toho haló, akoby prestúpil napr. Gerrard.
V Madride hral o dosť dlhšie, ale zradcom je až keď odíce z Liverpoolu?
-
DanielDevil
Addict
Rio Ferdinand na Twitteru: David Villa, mistr světa a účastník Ligy mistrů, stál 34 mil. liber, britský trh zešílel!
Bol proste ikonou klubu a vždy hlásal že ma Reds v srdci a že sa mu páči Kennyho štýl a práve teraz odíde do nenávideného konkurenčného klubu.Muffi napísal:Nechápem ale, čo to všetci tak riešia. Prestúpil (resp. ešte len prestúpi). A čo? Hral tam tuším len nejaké 4 roky, ale je z toho haló, akoby prestúpil napr. Gerrard.V Madride hral o dosť dlhšie, ale zradcom je až keď odíce z Liverpoolu?
-
guess.whoo
Redeemer
on mal uz pred sezonou zajacie umysly a ked sa nevyvinula podla jeho predstav je logicke, ze odisiel niekam, kde moze vyhravat tituly.
akemu hracovi jeho kalibru by stacilo hrat o stred tabulky popripade mozny postup do Europskej ligy
akemu hracovi jeho kalibru by stacilo hrat o stred tabulky popripade mozny postup do Europskej ligy
Ďakujem Fernando Torres ďakujem za to, že si vo mne nespočetne veľa krát vyvolal návaly šťastia, ale aj smútku. Ďakujem aj za to ,že hlavne kvôli tebe som začal fandiť tak skvelému mužstvu ako je LIVERPOOL F.C. Je mi naozaj ľúto, že si sa stal Judášom a zradil takto svojich fanúšikov. Prajem veľa šťastia v Chelsea, ale viem že ty sa raz vrátiš tam kde si bol na začiatku do tvojho milovaného Atletica. Thanks Nando, Thanks for the memories.