Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Paranormal activity 2 - dost slabota, jednotka bola lepsia, aj ked ma sice par krat myklo, tak jednoducho nebolo to ono a nakoniec sa Katie, tak to som vobec nepochopil, kedze 1a 2 na seba nadvazovali, v 1 tu katie pokial policia zatkla na konci tusim a v 2 dobehla sem do domu a tu povrazdila vsetkych ?! ( no o to jak chytila toho chlapa a zlomila mu vaz, tak na tom som sa smial :D)
hodnotenie 4/10
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

The King´s Speech - ...história ma nikdy nezaujímala...film je natočený dobre, ale chýba mi tam "duša filmu"...rozhodne stojí za pozretie, ale to je asi tak všetko...toto dielo so sebou nenesie žiadne hlbšie posolstvo ani myšlienku...že je ťažké zasadiť takúto myšlienku do filmu, ktorý len reflektuje udalosti dávno minulé?...Christian Duguay to s Hitlerom dokázal...tak prečo Tom Hooper nie?... 4/5

BlackSwan - ...psychedelické halušky baletky, ktorá to berie moc vážne...3/5 za prácu s kamerou...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

You dont know Jack- vyborny bezchybny film a aj ked ma nenadchol tak ako ine 5* filmy, tak ho musim ohodnotit rovnako. mimochodom vsimol som si, ze v nominaciach na oscara o tomto filme nie je ani zmienka. dufam, ze len koli tomu, ze to je tv film.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Der Tunnel 7/10 IMDB | CSFD
Dlhsie som si hladal cas na tento snimok, kedze cas filmu sa toci okolo 3hodin. Natocene podla skutocnej udalosti, ktora tomu pridava na vahe. Nepovedal by som, ze nieco take je mozne, ako v tom filme aj v realite, ale opak je pravdou..Klobuk dole tym ludom, co vtedy nieco take skusili.. Nejdem viac vykladat, kto chce tak nech pozrie.. Zaciatok mi vsak prisiel kus pomalsi a preto aj slabsie hodnotenie..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Der Tunnel - 4/5 - ...nemám slov...to treba vidieť...so slovami "Kann ich gehe mit zum?" opúšťa šenkár zo sekundy na sekundu všetok svoj majetok... :cry:

127 hodin - ...najskôr som čakal na to, kedy uviazne...a keď sa to konečne stalo, tak som chcel, aby sa z toho dostal...myslím, že celkom dobre spracované... 4/5
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Due Date - konecne kvalitna komedia :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

10 Items or Less-film ktory bol urceny na stiahnutie z netu (legalne) M. Freeman vo filme ktory mi pripomina klubovu tvorbu.Hra rolu herca ktory v ramci vzzitia s rolou pride do obchodu kde spoznava prostredie..nasledne spozna predavacku s ktorou travi urcitu chvilu..Film urceny pre klubovych divakov :) kazdopadne Freeman je kvalita sama o sebe.Take prijemne popozeranie 7/10
Edge of darknes- no az vela konspiracie..a nejake nedomyslene veci ale ajtak sa to dalo 6,5/10

ozaj dakujem inteligentnemu karmistovi ktory asi nema ruky a pozaduje link na film.nabuduce prosim len stiahni karmu a nepis taketo veci..ajtak ta to stoji viac casu nez samotne vyhladanie filmu.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tangled - Celkom podarená disneyovka, takmer všetko na nej je síce klišé, ale u rozprávky si to ani neviem predstaviť inak. No a tie animácie a hlavne vedľajšie postavy - :lol: :lol: Ozaj som sa dobre zabavil, dávam 9/10
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Despicable Me - ...až na jednu chybičku boli animácie veeľmi prepracované...keď Gru kráča, zips sa mu nepohupuje, ale je pevne prikovaný k oblečeniu... 4/5
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Batman :P Aj keď sa mi to ako námet vôbec nepáči tak ten joker bol fakt super a ten herec za dokonalé stvárnenie by si zaslúžil nejaké hodnotenie :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Big Lebowski - nič moc...zamotané...na to sa ťažko hľadá komentár...3/5
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Due Date - dobra komedia, ale taky Hangover sa mi pacil viac.

// K-: A co ked chyba linka, ten film tu bol ale 10x
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Pozeral som Due date, u mna slabych 5/10... neviem co je na tom take zaujimave, videl som ovela lepsie komedie
Dalej som pozrel Ron Clark story, to sa mi naozaj velmi pacilo : http://www.csfd.cz/film/225055-ron-clar ... e/galerie/
a este film Numb, to bolo super, ovela viac som sa zabavil pri tom ako pri Due date - http://www.csfd.cz/film/228322-zmatena-duse/
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

An American Crime

Drsný film podľa skutočnej udalosti. Neuveriteľné, čo všetko sa deje na tomto svete.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zločiny a poklesky - ...čakal som síce veľa, ale tak málo som nečakal...príbeh má síce logiku, ale znova mi tu chýba duša filmu... 3/5
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Na vlasku - celkom podarena kreslena rozpravka. s predvidatelnym koncom. avsak musim povedat, ze som sa celkom bavil. humor nebol na zlej urovni, ba dokonca ma obcas prekvapil. mozno by sa mi nepacil keby som ho nevidel v kine, ale napriek tomu mu davam 8/10

Turista - na tomto som v kine nebol a preto mi to mozno prislo ako iba dalsi akcny film. Pacil sa mi vsak vykon Angeliny a Depp podal ako vzdy vyborny vykon. Inak nicim neprekvapuje a nelisi sa od ostatnych. Som rad, ze som za to nedal xy eur v kine. 5/10

Kings speech - prekvapujuca pointa filmu. prave take filmy mam rad. musim uznat, ze by ma nenapadlo natocit film s takou zapletkou. Urcite u mna ziskal vela bodov za originalitu, ale este viac bodov za herecke vykony a kameru. Proste ak ma niekto rad kvalitne filmy, toto je presne ten, ktory by mal vidiet. 8,5/10

/karmista - vsetky tri filmy uz boli spominane a linkovane :|
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Cesta Magdáleny Robinsonovej - Dnes som bola zo školy na prednáške o holokause a pustili nám tam tento krátky film. Fakt sila. Ani nebudem hodnotiť pretože sa to nedá.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

RED film ma velmi prekvapil a aj pobavil, najlepšia postava tam stvárnil John Malkovich. Prijemná oddychovka
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Americký zločin - ...za nenápaditým a neoriginálnym názvom sa skrýva film plný ľudských pokleskov, násilia a neschopnosti brániť sa mu...soundtrack v niektorých miestach kvalitatívne prevyšuje film...a ten záver je až do posledej scény nejednoznačný a nejasný... 4/5
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Flipped - CSFD pekny film taky oddychovy 8/10 urcite
Napísať odpoveď