hojko.com - čo mi dalo / vzalo v živote :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: hojko.com - čo mi dalo / vzalo v živote :)

Príspevok od používateľa Janio »

Zobralo mi to veľa času, ktorý aj tak nemám ako zabiť + zobral mi kvôli nervom možno rok života, pretože sú tú aj tak sprostí ľudia, ktorí nevedia zniesť názor druhého (zaujíma je, že každý tu píše ako mal možnosť ziskať pohľad z druhej strany :D)
Dalo mi: dosť srandy a hlavne, že som sa dozvedel niečo nové či už v oblasti PC, alebo vieroviznaní + Neviem kde lepšie a rýchlejšie vyriešiť problém ak nikto z rodiny nevie :)

wrtulka - ale ale konečne správne názory po dlhom čase. Začínaš sa mi páčiť :P :oops:
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

dalo - je tu velmi vela zaujimavych tem, ktore dokazu cloveka aj nieco naucit. Ked clovek potrebuje pomoc, tak ju aj dostane. Bohuzial coraz castejsie su tu aj taki uzivatelia, ktori si myslia ze zjedli vsetku mudrost sveta, a pri ktorych mi zostava rozum stat :/
vzalo - tak ako ostatnym tak aj mne to zobralo trochu casu, ktory by som zabil tak ci tak niekde inde. Cize to mi nevadi :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Som tu len krátko na to, aby som sa mohla vyjadriť dosť presne k tejto veci. Za ten krátky čas však môžem napísať, že táto stránka mi dala možnosť bez hanby a ponižovania kamarátov či kamarátiek, možnosť vyrozprávať sa o mojom probléme vo vzťahu, prísť na vhodné riešenia, na lepšie myšlienky, otvoriť si oči sama pred sebou, ale aj vyplniť trochu voľného času či zabiť nudu.

Nevzalo mi nič, pretože ten čas, ktorý som tu strávila vôbec neľutujem, ba naopak, som veľmi rada, že som ten čas strávila práve tu.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

dalo - urcite viac ako vzalo :D.. ale tak jednoznacne je to spoznanie novych ludi, vela vela nazorov a teda aj odlisnost kazdeho z nas, rad a pomoci ci uz pri pc alebo auto-moto a ostatnych veciach, taktiez bazar kde sa "pozname" a vieme komu mozme verit, urcite je tych veci viacej ale myslim ze toto su tie zakldane..

vzalo - jedine tak cas ale hojko ako take ani nie to skor pc..
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Registrovaný som tu od 19 Sep 2006, 12:52 8)
Dalo - ponaučenie z chýb iných, informácie
Vzalo - čas ktorý som tu strávil ale vôbec ho neľutujem :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No keď sa tak pozerám, registrovaný 20.12.2004 - ťažko uveriť, že som tu viac, ako 6 rokov (alebo zle rachujem, prípadne je chyba v mojom profile). Fórum mi nevzalo nič, pretože čas, ktorý trávim tu, by som trávil inými vecami, ktorými zapĺňam voľný čas a nie sú o nič dôležitejšie ako prispievanie tu. A čo dalo? V prvom rade ľudí, ktorých som spoznal a to si veľmi vážim. V druhom rade nekonečná sranda, ktorá je zdá sa, nevyčerpateľná. A všetko ostatné - vtipné diskusie, stretávanie ľudí, ktorí majú názory na úplne opačnej strane poľa od tých mojich a možnosť spoznávať ich myslenie - vážim si všetko. No a v neposlednom rade - IRC kanál, kde som v podstate furt a hoci je to tam v poslednom čase relatívne mŕtve, skupina bláznov sa tam nájde vždy a prebiehajú hádky, z ktorých si nič nerobí...Takže veľké plus, ak by som neskončil tu, skončil by som niekde inde.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Co mi dalo forum? Kvanta humoru, schopnost vnimat svet z viacerych uhlov, naucilo ma ovela lepsie tolerovat nazory druhych ludi, zohladnovat nazory spolocnosti a pouzit ich v tom mojom,... taktiez vela znalosti v IT, ale napriklad aj som sa celkom zlepsil v stylizovani suvisleho textu :)

Vzalo mi trochu toho casu. Ked este pred zopar mesiacmi fungovali zavislaci, tak som tam mal nieco cez mesiac ci dva, teraz som podla mna trhol uz tri :). Ale nejak to nelutujem, vzdy lepsie ako Pokec.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Najskôr keď som prišiel na hojko.com tak som sa snažil získať čo najviac príspevkov. Veľmi sa mi páčilo ako tam pribúdajú číselká a ako získavam "hodnosti". Toto ma však rýchlo prešlo a začal som sa venovať diskusii k rôznym témam o Bohu o filozofii o ľudských vzťahoch. To bolo v období, kedy som cítil potrebu diskutovať o svojich názoroch a však nemal som pocit, že by som bol obklopený ľuďmi, čo by moje názory dokázali akceptovať, prípadne boli schopní slušne diskutovať. Je pravda, že v daných témach bolo (a stále je) veľké množstvo ignorantov, arogantných ľudí, ktorí sa schovávajú za anonymitu, ale mňa to neodradilo od diskusie. Práve naopak, vďaka niektorým užívaťeľom som si uvedomil, že diskutovať sa dá aj z ľuďmi, ktorí majú na danú vec opačný názor, pokiaľ sa diskutujúci navzájom rešpektujú. Vďaka tomu som sa prestál báť prejaviť svoj názor, medzi ľuďmi, ktorých poznám a naučil sa diskutovať aj v reálnom živote. Momentálne som sa prestal aktívne zapájať do konfliktných tém tuto na fóre, lebo už necítim potrebu vysvetľovať všetky svoje názory ľuďom, ktorých nepoznám. Teraz najčastejšie používam toto fórum ako zdroj odreagovania od reality. Pozriem si vtipy, prípadne témy o fotografii a sem tam sa pozriem do témy programovanie(s úmyslom niekomu pomôcť, ale väčšinou sú tu rýchlejší alebo spoľahlivejší :P ).

V skratke dalo mi veľa, nevzalo mi nič :)

Uff trochu som to prehnal, ak ste to prečítali celé tak dík :)
apo87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa apo87 »

tak určite mi dalo viac skúsenosti atd:)..no a vzalo trošku času no :)..ale minca ma vždy dve strany :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

dalo ? odpovede na moje otazky + riesenia mojich problemov
vzalo ? nic ,asi posledna stranka ktora ma zmysel otvorenia v kazdej hodine dennej
som tu uz nieco cez 5 rokov a nelutujem to ,su tu fajn ludia ktory poradia v roznych zivotnych situaciach ,samozrejme sa tu najdu aj ludia opacneho typu ,no myslim ze to je tak vsade :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

kafiatko: Dobrá téma! :)

Dalo: Nové známosti, možnosť poradiť sa, slobodne sa vyjadriť, schopnosť vcítiť sa do druhých ľudí, pomohlo rozvinúť empatiu a zdokonaliť si gramatiku a formuláciu viet. Ďalej mi fórum dalo mnoho nových názorov, zaujímavé témy, tipy na hudbu, filmy, mnoho smiechu, možnosť rozumne stráviť čas a získal som skupinu ľudí s podobnými názormi postojmi a koníčkami, ako ja.

Vzalo: Čas, ktorý však neľutujem. Inak nič.
Kofan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kofan »

vzalo mi to čas (ako každému, samozrejme) + nejaké te nervy, no stalo to zato
dalo : par dobrych rad, no neni ich wela
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ani neviem, mam tu plno vela prispevkov, ale ci mi to daco dalo, tak to si uz nepamatam. ale moznost vyrozpravat sa je fajn, aj ked radsej poradim ak viem. a ked nie tak sa aspon zabavim.

//autoeditácia príspevku (08 Feb 2011, 19:20)
ej chu*a, akurat kukam, ze je to uz vyse 5 rokov co tu som registrovany. uff.
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Ako pasívny užívateľ som tu bol dlhšiu dobu, ako aktívny nie až tak dlho (viď. moje príspevky :P)
No fórum mi dalo,dáva a dúfam, že aj bude dávať množstvo vecí. Prakticky všetky boli spomenuté: skúsenosti, pomoc, zábava a mnoho ďaľšieho. Baví ma sledovať názory iných a všímať si ako sa prejavujú.

čo mi vzalo je fakt relatívne pretože tie skúsenosti a pomoc neberiem ako nejake uškodenie mne, jedine tak pár rokov života tým ako som som padal zo stoličky z niektorých príspekov :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Registrovaný: 4.8.2010 - to je dlhsia doba alebo mas nejaky dalsi account? :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mňa hojko.com uviedlo do sveta fór.
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

p4ra napísal:Registrovaný: 4.8.2010 - to je dlhsia doba alebo mas nejaky dalsi account? :)
veď píšem ako pasívny teda akože som sem chodil ale neprispieval som keby som tu mal byť registrovaný odvtedy tak by to bolo niečo okolo 2-3 rokov. Nemal som potrebu sa registrovať a v tom období som mal asi tak 13? to by tým pádom padali otázky typu: Ako spravím hru ako cod :lol: ale nie zase tákeho rázu by to snáď nebolo
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

registrovaný rok a pol ... hmm to nie je veľa ked tak pozerám na ostatných :P
dalo: strašne vela v IT kategórií... zhruba 70% z IT viem z hojka(keď som tak pozrel moju prvú tému, panebože na sebe som sa tak dlho nesmial :)), ďalej rešpektovať rôzne názory iných ľudí. Neprispievam veľa ale koľko som sa tém načítal jeee... Toto je tá najlepšia stránka ktorá sa mi sama v telefóne otvára počas nudných hodín v škole :P
vzalo: prakticky nič, keby hej tak sem nechodím
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Keďže sa prevažne zdržiavam v zóne "vtipy", tak vďačím hojku za kopec vtipných videí, obrázkov a pod. :aasmile24:
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Skúsim v bodoch, bude to lepšie:

Čo mi fórum vzalo:
- tvrdohlavosť
- myšlienku, že všetci naokolo sú tupci a len ja viem všetko (ach tie začiatky :oops: )
- myšlienku, že všetko stíham, mám na všetko čas a tak ešte si môžem pridať roboty (stará známa téma s PC, NTB a príslušenstvom)

Čo mi fórum dalo:
- spoznal som mnoho ľudí, s ktorými s v pohode pokecám aj mimo fóra (Sapo, Mordecai, Jozo211 a pod.)
- naučil som sa mnoho nových vecí, ktoré iste niekedy budem využívať
- dozvedel som sa, že ešte stále existujú ľudia, ktorí sú ochotní pomôcť aj bez zisku alebo odmeny alebo ktorí ochotne zabijú svoj čas pre nejakú drobnosť na fórum (Uplink s logami, Audiotrack so zmenami atď atď)
- pozmenilo ma na charaktere, že si treba všetko vážiť
- zistil som, že žiaľ aj tu sa nájdu chu**** a podlizovači (však F.)

Som veľmi rád, že som sa sem pritrafil z iného fóra, kde to imho bolo totálne slabé a tu to žije, nie je nuda a vždy sa tu dá niečo nové naučiť. :aasmile24:
Napísať odpoveď