A hľadal som, či to tam nemám aj ja niekde, ale žiaľ
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2011, 21:33)
mimochodom prečo ma niekto "VIP" a niekto "darca" ? Keď obydavaja pravdepodobne prispeli
s týmto súhlasím, a určite súhlasí aj každý z vedenia. Som teda rád že to nevidíme iba my, ale aj ostatní užívatelia. Behom posledného mesiaca si niekoľkokrát porušil pravidlo 6, teda urážanie ostatných užívateľov. Na napomenutie moderátorom si bol drzý, a nepamätám si u teba takéto správanie z minulosti. Medzi moderátormi a administrátormi sme sa o tebe už bavili, a ak svoju druhú pubertu neprekonáš a nenaučíš sa ovládať, tak sa to bude patrične riešiť a je nám jedno že si darca. Už sme tuším dvoch či koľkých z darcov vylúčili a peniaze im poslali späť, tak si nemysli že si si tým kúpil imunitu.Maki napísal:...ale ty si sa zacal roztahovat prave vtedy ako sa ti nick ofarbil.. zacal si spamovat, byt drzy a dolezity, naco ti vobec nikto nieje zvedavy...
...no...zamyslím sa nad tým...audiotrack napísal: s týmto súhlasím, a určite súhlasí aj každý z vedenia. Som teda rád že to nevidíme iba my, ale aj ostatní užívatelia. Behom posledného mesiaca si niekoľkokrát porušil pravidlo 6, teda urážanie ostatných užívateľov. Na napomenutie moderátorom si bol drzý, a nepamätám si u teba takéto správanie z minulosti. Medzi moderátormi a administrátormi sme sa o tebe už bavili, a ak svoju druhú pubertu neprekonáš a nenaučíš sa ovládať, tak sa to bude patrične riešiť a je nám jedno že si darca. Už sme tuším dvoch či koľkých z darcov vylúčili a peniaze im poslali späť, tak si nemysli že si si tým kúpil imunitu.