Vip system

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vip system

Príspevok od používateľa Janio »

Haha :D Niekto dával SS a tam bolo aj vidieť tu tému/sekciu neviem ako to už presne bolo, ale hneď taký pohľad WTF ? :D
A hľadal som, či to tam nemám aj ja niekde, ale žiaľ :D Inak sranda je, keď niekto dostane v tej téme K+-, a keď kliknem, že začo tak napíše, že nenajdené :lol:

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2011, 21:33)
mimochodom prečo ma niekto "VIP" a niekto "darca" ? Keď obydavaja pravdepodobne prispeli :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

VIP nie je podmienene prispenim. VIP je pre ludi, ktorych vedenie z akehokolvek dovodu uzna za VIP
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Dúfam, že to teraz nevyznie divne, ale k tomu čo sa opýtal Janio by som niečo chcel.
Minule som si písal s jedným nemenovaným členom fóra a spomenul "funny" full text skratky VIP. Večer Idem piť, very impotent person, a pod. Ja to beriem tak.
Darca si svoj rank doslova kúpi (áno viem, pomôže fóru a zaslúži si to), ale keby tie peniaze nedal, tak ten rank nemá.
VIP je člen fóra, ktorému dá týmto vedenie fóra na vedomie, že si vážia jeho celkový prínos fóru. A je to niečo ako poďakovanie.
Niektorí to možno berú akože postúpili o ďalší level, ale to je blbosť. Všetci sme si rovní a každý môže mať VIP alebo Darca, ale VIP si treba naozaj zaslúžiť (myslím) a nie len poslať peniaze na účet. Nechcel som tým povedať, že by som sa považoval za niečo viac, ale príjemne ma to prekvapilo a aj som sa dosť obával reakcií ostatných na to, že som tu z celkového hľadiska krátko a dostal som toto ohodnotenie.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

weroro - mýliš sa v tom, za čo dostali mnohí rank VIP...niektorí, ako Rad8 naozaj prispeli fóru...ale niektorí ho dostali čisto za to, že sú známi niekoho...ako nič proti protekcii...je to len čistá závisť...ja sa starám o whitelist a VIP som nedostal...zaslúžim si ho? samozrejme... je to nespravodlivé? samozrejme... trápi ma to? nie...mám prístup do VIP, kde ***censored*** a kam mám prístup aj bez toho ranku ako darca...a možno len machruješ so skutočnosťou, že ty si si rank nekúpil, ale zaslúžil...

//...to že si ho dostal zaslúžene...s tým súhlasím...
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Ak chceš, tak tam tú pasáž zmažem aby som "nemachroval" :) Len som chcel Janiovy kvázi vysvetliť (mojimi očami), ako to asi je.

// Nebudeme to hádam rozoberať v tejto téme, na to nie je určená. Formuloval som svoj príspevok, tak ako som ho formuloval, je to moja chyba. Svoj príspevok som nechcel poňať takým štýlom, ospravedlňujem sa.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...nemusíš ju mazať...je mi to jedno...len som poukázal na jednu z príčin, ktoré ťa možno viedli k tomu, aby si sa vyjadril spôsobom, akým si sa vyjadril...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

grim: vies... niektori foru chceli pomoct tym ze poslu 5-10€ a bolo im jedno ci dostanu farebny nick... dokonca proti staremu ruzovemu protestovali(ako ja napr.)

ale ty si sa zacal roztahovat prave vtedy ako sa ti nick ofarbil.. zacal si spamovat, byt drzy a dolezity, naco ti vobec nikto nieje zvedavy... ale budiz... ako dakujem za k+ zo vcera, ale este raz ma nazves idiotom, tak ti pojdem natrhnut kakac asi... tak sa skus laskavo skludnit a uvedomit si ze hojko je iba forum...nie realny svet... cmuk :-*
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Maki napísal:...ale ty si sa zacal roztahovat prave vtedy ako sa ti nick ofarbil.. zacal si spamovat, byt drzy a dolezity, naco ti vobec nikto nieje zvedavy...
s týmto súhlasím, a určite súhlasí aj každý z vedenia. Som teda rád že to nevidíme iba my, ale aj ostatní užívatelia. Behom posledného mesiaca si niekoľkokrát porušil pravidlo 6, teda urážanie ostatných užívateľov. Na napomenutie moderátorom si bol drzý, a nepamätám si u teba takéto správanie z minulosti. Medzi moderátormi a administrátormi sme sa o tebe už bavili, a ak svoju druhú pubertu neprekonáš a nenaučíš sa ovládať, tak sa to bude patrične riešiť a je nám jedno že si darca. Už sme tuším dvoch či koľkých z darcov vylúčili a peniaze im poslali späť, tak si nemysli že si si tým kúpil imunitu.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Predstava, ze niekomu sa nemoze nic stat ak je farebny, je mylna... :sly:
Darcov, VIP, modov nevynimajuc...
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Farebný som tu ja. Modrí užívatelia majú na tomto fóre určite najväčšiu zásluhu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal: s týmto súhlasím, a určite súhlasí aj každý z vedenia. Som teda rád že to nevidíme iba my, ale aj ostatní užívatelia. Behom posledného mesiaca si niekoľkokrát porušil pravidlo 6, teda urážanie ostatných užívateľov. Na napomenutie moderátorom si bol drzý, a nepamätám si u teba takéto správanie z minulosti. Medzi moderátormi a administrátormi sme sa o tebe už bavili, a ak svoju druhú pubertu neprekonáš a nenaučíš sa ovládať, tak sa to bude patrične riešiť a je nám jedno že si darca. Už sme tuším dvoch či koľkých z darcov vylúčili a peniaze im poslali späť, tak si nemysli že si si tým kúpil imunitu.
...no...zamyslím sa nad tým... :)

//...nezamyslím...to, čo som tu videl...to vymazané...mi stačilo...

//...samozrejme, netreba sa opakovať...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Maki, Filipito - flamujte si inde. Skus ste si vynadat cez ICQ, Skype, SS... tu na to nie je nik zvedavy.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Aha, ďakujem weroro :)

Mimochodom tak prečo nemám ja VIP ? :D Či som nič také nespravil ? BTW - Qwerty by ho mohol dostať ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak nám skús pripomenúť čo také si spravil
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Janio a Qwerty, vy dvaja môžete vyfásnuť akurát tak hodnosť zablokovaný spolu s Mmartinom, to je tak všetko.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

hej uplink ? A povieš mi ešte začo by som ho mal dostať ? Len preto, že sa ti nepozdávam, respektíve nesúhlasíš s mojimi názormi a nevieš zniesť keď niekto s tebou nesúhlasí ne neprikyvuje ?

audio - neviem, nič... ale tak vzácny hosť :P
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ty si nieco ako sebareflexiu asi v zivote nemal, vsak?

//...au, ale si mi to natrel, ako vzdy. Dospej.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Vigor a ty si sa tak zamyslel sám nad sebou ? Pretože rozdiel medzi nami je, že ja mám aspoň čím rozmýšľať... A sklapni, nikto sa ťa tu nič nepýtal
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Janio neviem co ti dnes je, ale radim ti vypnut PC a ist spinkat, uz ti to neprospieva. VIP sa nedava za to, ze niekto kto v zivote nemal frajerku dava rozumy o nevere v LVP. Tipujem ze to so ziskanim VIP zas (tak ako ostatni tebe podobni) zvedies na to, ze si si robil srandu a bola to ironia. Lebo jeden zo znakov uz splnas - pri velkom poklese karmy si zacal ostatnych obvinovat z prisluhovania vedeniu, pritom je to stale sposobene iba tvojou vinou.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Janio, Qwerty je aspoň na toľko rozumný že svoju karmu ignoruje, tak isto aj taký BigTomEE a pod. Ty a momentálne Mmartin ste za svoje chovanie prví na muške, Mmartin skryté v karme, čo rozdáva mínuská ako na bežiacom páse a Ty za toto svoje vystupovanie.

Skúste pochopiť že hojko.com je hojkove fórum a je tu "admino" a "modokracia". Tzn. že keď admin, alebo mod uzná za vhodné že je niekto mimo morálnu normu slušného správania a bontónu, môže daného usera varovať a následne vyhostiť z fóra. Dôvody sú jednodeuché:

- user ktorý len <>čuje neprináša komunite žiadnu hodnotu
- user ktorý má veľmi málo príspevkov k témam k veci, robí to isté

Nie je zlé keď ma user málo príspevkov, povedzme sem príde z času na čas po radu a tak, ale je slušný a vychovaný, tak je veľavážený ako ten user čo má cez 4k príspevkov a plnú zelenú. Problém je keď je niekto deviant a to v zlom slova zmysle. Tzn. že je namyslený, neužitočný a len do každého vyrýva. Takých tu nechceme, to píšem na rovinu. A že kto som aby som to hovoril? Nikto, hovorí to morálny zákon, ktorý je v každom človeku a ak sa niekomu nepáči, tak nech si spammuje so svojím plakaním a stonaním na konkurenčných fórach.

Mnoho krát som sa zastal ľudí čo mali dostať bann za pravidlo, ale nedostali ho, lebo sú to v pohode ľudia, len zato že nemali veľa príspevkov vyzerali podozrivo.

Ale na druhej strane nemám problém podporiť vo vylúčení exota, ktorý robí len zlobu na fóre a je tŕňom v oku druhých userov.

Takže ak si myslíte že môžete vybabrať s pravidlami na fóre tým že ich na oko budete dodržiavať, ale budete arogantní, ignorantskí, egoistickí a namyslení tak ste na omyle. :twisted:

Hojko.com nefunguje ako slovenská justícia, že chráni grázlov, vandalov a deviantov a škodí a utláča slušných a poctivých ľudí.

Chapter of the righteous shall previal :D :smt033
Prílohy
Keď je niekto zlý
Keď je niekto zlý
A keď niekto poslúcha :D
A keď niekto poslúcha :D
Zamknuté