Scorpion90 napísal:Ja som nehovoril o Zetterbergovi ale vseobecne o strategii navysovania. Drzim palce, snad vies co robis

. A aby si bol v poriadnom pruseri, staci aby neskoroval este cca 4-5-6 stretnuti, co nemusi byt nerealne. kazdopadne nech ti to vyjde
prezradím ti môj systém, ale pssst nikomu ho neprezraď
začínam na hráčovi, ktorý v poslednom duely dal gol (iba pri začiatku sezony, inak pri hračovi ktorý je 2, 3 zápasy bez golu):
1. zápas vklad 10 x kurz (snažím sa neisť pod 3) = 30 eur...ak dá mám výhru 30 eur - 10 eur vklad = 20 eur zisk
2. zápas vklad 10 x kurz (opäť je na neho kurz 3) = 30 eur...ak dá mám výhru 30 eur - 10 eur vklad na zápas č. 2 - 10 eur na zápas číslo 1 = zisk 10 eur......a ak nedá, tak tu nastáva situácia, že musím isť do dvojnásobku pôvodneho vkladu
3. zápas vklad 20 x kurz (opäť 3) = 60 eur - 20 - súčet prvých dvoch duelov = 20 zisk....a v tomto prípade zohráva veľkú rolu, to či je ten kurz vyšší ako kurz 3...ak hej tak môžeš si dovoliť ešte:
4. zápas vklad 20 eur x 3,8 = 76 eur - 60 = zisk 16 eur
5. zápas už navyšuješ o 100 %, čiže......vklad 40 eur x 3 = 120 eur - 100 = 20 eur zisk
6, 7, 8, 9.....ide podobne
ja túto stratégiu som používal v úvode sezony NHL - ale vždy hrač skoroval do dvoch zápasov, takže som začal byť chamtivejší a prešiel som na navyšovanie po 1 zápase...ale nie tak, že som daval na hrača, tkorý dal gol v predchádzajúcom duely...to by bola obrovská chyba...ale vytipujem si hráča, ktorý už aspon 2-3 zápasy je na suchu, hraje v prvej alebo druhej formácii a začínam.....dnes je to Zetterberg, nedal 6 duelov,, v tejto sezone už neskoroval podobne dlho tuším 2 serie už také mal...ale vždy sa zdravo nasral a zlomil to, ja mu verím...a asi by som dnes mohol v noci veriť aj Plekancovi, 3 zápasy nedal gol, hraje v prvej formácii, hraje proti Floride - tá ma najslabšiu oslabovku a aj presilovku suverenne v Lige, očakáva sa duel Plekanec vs Vokoun, čo je o motiváciu viac...takže ešte to zvážim...ale Zetterberga nedať v mojej situácii dnes...to by som bol hlupák

...to mi daš za pravdu, že nemôžem prestať na hračovi, s ktorým som začal, lebo inak ako stratou sa to neskončí...