Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

Scorpion90
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Navysovanie nikdy negeneruje zisk. Odporucam ti precitat si knizku od Azcela - Nahoda. Neuveritelne uzitocna knizka..

Na rulete mas cervene a cierne policka. Cize matematicky by pravdepodonost padnutia jednej ci druhej mala byt presne 50%. Lenze nie je - je tam totiz nula (0) - ta je tusim zelenej farby. To meni spravodlivu hru (50:50) na nespravodlivu -> v tvoj neprospech

Nehovoriac o tom, ze ked mas 2 moznosti (cervena, cierna) a povedzme 100 vysledkov, logicky bude 50 cervenych a 50 ciernych (pri spravodlivej hre). Ale nikde neni napisane v akom poradi. Cize kludne moze ist najprv napr. 20 cervenych. A to uz tvoj bank zatazi pri navysovani riadne - nehovoriac o psychike, keby to uz islo do astronomickych vysok a nehovoriac o tom, ze stavkova ti uz vyssie sumy nemusi zobrat.

Hold, NAVYSOVANIE JE CESTA DO PEKLA.. ;)
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Scorpion - samozrejme sú len dve možnosti bud dá alebo nedá !....Bavíme sa o Henrikovi Zetterbergovi...preštuduj si jeho ice-time, strely na zápas, goly, goly v časových horizontoch, kedy skoruje a pod.....neskoroval 6 duelov, vieš čo to je ?? Henrik hraje v prvom útoku...začína hrať každú presilovú hru, v rozhodujúcich chvíľach, ked treba potiahnuť mužstvo je na ľade, hraje s najlepšími útočníkmi svojho mužstva...najbližšší duel hrajú v Ottawe....(to som už rozobral)

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 9%2FxG8%3D

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... MYalr1M%3D

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... kp9xTb8%3D

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... bKgP9s4%3D

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... yoDkEAk%3D

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... VN7xMiE%3D

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 2FM0MYg%3D

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 5xeg4CE%3D

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... VzE3zLs%3D

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... W4SmT20%3D

A predstav si situáciu...v hokeji hrajú mužstva na útoky...ak staviš pri kurze 3 na dvoch útočníkov z troch v rámci útoku - najlepší útok mužstva samozrejme ....aká je podľa Teba šanca, že daný útok neskoruje...napr. utok St.louis- Stamkos - Downie.....alebo Datsyuk-Zetterberg-Franzén ....podľa mňa skoruje určite jeden (na tiketoch som to jasne ukazal) a ked staviš na každeho z dvojice 10 eur jeden da zarobíš 30 eur - 20 eur (vklad) = 10 eur zisk.....už ide len o to, akú sumu staviš :wink: chápeš

btw. Hokej nie je ruleta...a navyšovanie mám už trochu vyrátane....dúfam, že tak ako si písal nerozmyšľaš aj pri tom či máš isť po chodníku po ľavej alebo pravej strane aby ťa náhodou auto neošpliechalo :lol:
navyše ten hráč si uvedomuje, že ked neskoruje tak svojmu tímu moc nepomáha, ak sa bavíme o strelcoch, nie o pracantoch v tíme., a to ho motivuje aby na ľade podal lepší a lepší výkon...a aj radosť z golu chuti výborne, nikdy si nehral futbal, hokej ?, určite asi hej, tak to musíš vedieť ako chutí ten pocit......a navyše ak hráč dlhodobo nehraje dobre (čo nie je Henrikov prípad) tak je postupne preradený z prveho až do štvrteho útoku.....ja si navyše hovorím to, že hráč NHL zarába miliony tak prečo by mne nemohol pomôcť zarobíť par drobných :)
Scorpion90
King
King

Ja som nehovoril o Zetterbergovi ale vseobecne o strategii navysovania. Drzim palce, snad vies co robis :) . A aby si bol v poriadnom pruseri, staci aby neskoroval este cca 4-5-6 stretnuti, co nemusi byt nerealne. kazdopadne nech ti to vyjde
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Urcite kazdy kto stavkuje si aspon raz v zivote povedal ze mal stastie ked mu vysiel zapas... Takze to navysovanie nemusi byt zla taktika, ale urcite nie je pre takych tiperov ktorí davaju 20 zapasov na tiket a ani pre tych, ktorí do toho nedaju viac ako 100 € tot moj nazor, ja osobne nemam ziadnu taktiku podla ktorej by som sa striktne riadil, ale mam pravidla a tie mi stacia vyhliadnem si nejaky futbalovy alebo basketbalovy zapas, nastudujem si ich poslednu hru, pozrem zranenia, prestupy proste situaciu v time... Nikdy nepodavam pred zapasom, iba ak tak na basketbal, futbal tipujem vylucne Live, najlepsie sa mi tipuje pocet golov v 1. polcas + 0,5 vacsinou su zaciatocne kurzy na 1.4, samozrejme pohybuju podla situacie v zapase, mam vyse 80 % uspesnost v tychto tipoch, podavam to v rozmedzi od 5-20 €, zalezi na time, toto je moja strategia, mozno sa niekdo inspiruje 8) K tomu Bet365, min vklad zalezi na forme vybratia penazi, najlepsie mi pride cez kreditnu kartu, tam je min. vyber 10 € pricom vsetky vybery su zadarmo...
dske
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dske »

Ares011 napísal:Zdravímk, vedeli by ste mi poradiť nejakú kvalitnú stávkovú kanceláriu, ktorá ma veľkú ponuku Livestávok ? Mal som konto v bet-at-home ale zablokovali mi ho a tak poitrebujem nejaku inu , kde bude siroka ponuka 8)
A prečo ti ho zablokovali?. Lebo ja tam mám tiež účet :)
Menschik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Menschik »

Pre takych, ktori chcu pouzivat len jeden ucet u jednej spolocnosti tak bet365. Kto ich chcem mat viac tak potom PaddyPower v kombinacii s Pinnaclesports a bet365.
J.O.S.E
King
King

Scorpion90 napísal:Ja som nehovoril o Zetterbergovi ale vseobecne o strategii navysovania. Drzim palce, snad vies co robis :) . A aby si bol v poriadnom pruseri, staci aby neskoroval este cca 4-5-6 stretnuti, co nemusi byt nerealne. kazdopadne nech ti to vyjde
prezradím ti môj systém, ale pssst nikomu ho neprezraď :D

začínam na hráčovi, ktorý v poslednom duely dal gol (iba pri začiatku sezony, inak pri hračovi ktorý je 2, 3 zápasy bez golu):

1. zápas vklad 10 x kurz (snažím sa neisť pod 3) = 30 eur...ak dá mám výhru 30 eur - 10 eur vklad = 20 eur zisk
2. zápas vklad 10 x kurz (opäť je na neho kurz 3) = 30 eur...ak dá mám výhru 30 eur - 10 eur vklad na zápas č. 2 - 10 eur na zápas číslo 1 = zisk 10 eur......a ak nedá, tak tu nastáva situácia, že musím isť do dvojnásobku pôvodneho vkladu
3. zápas vklad 20 x kurz (opäť 3) = 60 eur - 20 - súčet prvých dvoch duelov = 20 zisk....a v tomto prípade zohráva veľkú rolu, to či je ten kurz vyšší ako kurz 3...ak hej tak môžeš si dovoliť ešte:
4. zápas vklad 20 eur x 3,8 = 76 eur - 60 = zisk 16 eur
5. zápas už navyšuješ o 100 %, čiže......vklad 40 eur x 3 = 120 eur - 100 = 20 eur zisk
6, 7, 8, 9.....ide podobne

ja túto stratégiu som používal v úvode sezony NHL - ale vždy hrač skoroval do dvoch zápasov, takže som začal byť chamtivejší a prešiel som na navyšovanie po 1 zápase...ale nie tak, že som daval na hrača, tkorý dal gol v predchádzajúcom duely...to by bola obrovská chyba...ale vytipujem si hráča, ktorý už aspon 2-3 zápasy je na suchu, hraje v prvej alebo druhej formácii a začínam.....dnes je to Zetterberg, nedal 6 duelov,, v tejto sezone už neskoroval podobne dlho tuším 2 serie už také mal...ale vždy sa zdravo nasral a zlomil to, ja mu verím...a asi by som dnes mohol v noci veriť aj Plekancovi, 3 zápasy nedal gol, hraje v prvej formácii, hraje proti Floride - tá ma najslabšiu oslabovku a aj presilovku suverenne v Lige, očakáva sa duel Plekanec vs Vokoun, čo je o motiváciu viac...takže ešte to zvážim...ale Zetterberga nedať v mojej situácii dnes...to by som bol hlupák :D ...to mi daš za pravdu, že nemôžem prestať na hračovi, s ktorým som začal, lebo inak ako stratou sa to neskončí...
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

no tak dneska som to takto citil :D uz by som mohol prelomit tu smolu co mam uz 3 den :)

//cele zle :D
Prílohy
bet.JPG
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

dnes som skúsil dať na Montreal a Pittsburgh, uvidíme...ak to nevýjde tak kašlem už na NHL :D

druhý tiket na Neapol a AS Rím ale s handicapom
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Dnes to vyzera na Phoenix z NBA... GL
Scorpion90
King
King

Jose je velmi dobre, ked sa tiper venuje len jednej ci dvom sutaziam, kt. detailne pozna. Jeho sanca na uspech je razom vacsia. Moja kritika smerovala len k tomu navysovaniu, netykala sa samotneho Zetterberga ci ineho hraca. Koniec koncov stav penazenky je jasny ukazovatel ci sa dari alebo nie :D
J.O.S.E
King
King

ja nehovorím, že dnes Zetterberg na 100 % skoruje, to sa ani nedá povedať...ale pri nom je iste viac ako pri iných utočníkoch, že bude mať vysoký počet striel...to je potrebné na to aby skoroval...niektorí útočníci v zápase nevyšlu ani jednu strelu, u Zetterberga sa da očakvať okolo 5 striel v zápase...teším sa, že si ten game pozriem, konečne po skúškovom mam menej starosti a preto si chcem konečne vychutnáť atmosferu zápas NHL + stavka....dúfam, že aj s golovym spestrením Zetterberga...dúfam, že na jeho gol nebudem čakať do 60.tej minúty...ale lepšie ako nič :D

samozrejme vyhrávať sa nedá vždy...ale myslím si, že moja stratégia je lepšia ako ked som začínal a dával som 10 - 15 zápasov na jeden tiket a výhra bola nejakých 400 korun a spínal som ruky k nebu aby mi to vyšlo a vždy v nedeľu večer ked som čakal na posledne tri zápasy, tak mi jeden - dva utiekli a to celé víkendove napätie bolo zbytočné

btw. keď Zetterberg neskoruje, tak sa tu asi nejaký čas neukážem :D :D

///pred chvíľou sa skončil zápas, Detroit vyhral 7:5....Henrik by aj gol dal do tej prázdej brány, ale to by musel byť trochu sebecký, a nie vždy myslieť na iných ako napr. Johana Franzéna, ktorý dnes zaznamenal 5+0, Zetterberg 0+3

///sranda je, že aj Plekanca som spomínal a ten chlapík skoroval :(
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja som to tiez sledoval ... zeterberg dneska snad ani nevystrelil .... a myslim ze do tej prazdnej by ani netrafil ... a ten plekancov gol to bola mega nahoda :D dufam ze montreal vyhra a mam vyhrate :)))

//// GOOOL 3:1 ... zarobene :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Este ze som toho Zetterberga nedal, lebo sa mi nechcelo ist do bankomatu, som posusil na piatok :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

dnes NHL vsetko tak ako malo byt, k tomu este aj NBA dobre dopadla..som spokojny :)

//tak vacsiu smolu som este hadam nemal :?
Prílohy
Bez názvu.png
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Borussia Dortmund - FC Schalke 04 co poviete oplati sa dnes dat na schalke? :D celkom fajny kurz je :)

//tak ja som nakoniec dal aj to aj to uvidime moze vselikto vyhrat a budem v pluse len nech to neskonci remizou:D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

guess.whoo, no ja myslím, že také stávky, ako si dal ty, moc často nevychádzajú. Hneď prvé 3 sú také 50:50 a aby vyšli všetky 3 + ešte ďalšie 2 zápasy k tomu, to je dosť nereálne...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Supersonic ja som dal na Dortmund aj s handicapom...

konečne mi vyšlo aj niečo z NHL...
Prílohy
02-04-2011_20-31-42.png
02-04-2011_20-31-49.png
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Nejaky tip na dnes?
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

vela stastia.. aj nizke kurzy su zradne.. minule porto remizovalo a kurz bol podobny :) sice to bol pohar ale aj tak..

//parada skoncilo to zase tak ako som nechcel :/ 7€ v minuse
Zamknuté