Praca na ropnych plosinach
Re: Praca na ropnych plosinach
Pred tyzdnom za nami prisiel na univerzitu jeden zamestnanec z TOTALu, pozistovat kolko ludi by chcelo neskor pokracovat v tomto odbore, pochopitelne nie ako pracanti ale vo vyzkume... fakt ciastky co davaju ako nastupny plat su velmi pritazlive... jedno je iste, peniaze tam su 
bodaj by aj neboli...to, co maju s tej ropy su nehorazne miliony...co tam po par tisicoch pre robotnikov
TOTAL ma 100 000 zamestnancovHeader napísal:bodaj by aj neboli...to, co maju s tej ropy su nehorazne miliony...co tam po par tisicoch pre robotnikov
Bol som si vedomý rizika. Niekedy nieje iná cesta, ako sa presvedčiť o serióznosti. Ale pozor, on ponúka len informácie, nie prácu. Pred časom som si nechal poslať dvd zo slovenska a došlo bez problémov. Tento podvodník vyberá 200kč a predpokladá, že sa na to ľudia vykašlú. To ale nevedel, že mám v rodine právnika... Na súde sa viem obracať a aj na polícii.
Pripravené mám trestné oznámenie a ešte hľadám ďalších oklamaných vo veci spoločného podania. Zaberie mi to trochu času, ale vychutnám si to.
Pripravené mám trestné oznámenie a ešte hľadám ďalších oklamaných vo veci spoločného podania. Zaberie mi to trochu času, ale vychutnám si to.
Ahojte.prosim vas nemuze mne nekdo poradit kdo by mne mohl dohodit praci na Ropnych plosinach?Anebo nejakou preci v ccizine.Ani moc nezalezi jaka prace,nebojim se zadne hlavne at je financne ohodnocena dobre protoze potrebuju nutne vydelat penize takze si nemuzu vybyrat.jinak sem zamecnik svařeč umelecky kovar z 15 letou praxi ale rikam budu delat skoro cokoli.ty ropne plosiny by byli moc fajn.anglictina na slabe urovni ale rychle se ucim.zatim dekuju moc a byl bych moc rad kdyby mne nekdo pomohl.
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2011, 13:16)
a prosim zapomnel sme pridat mail. [email protected] dekuukju moc vsem
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2011, 13:16)
a prosim zapomnel sme pridat mail. [email protected] dekuukju moc vsem
chcem poprosiť kto by mi vedel poradiť ak má skusenosti s prácou v Bahrajne na vrtných plošinách či to nie je jen nejaký výmysel,pretože by som mal záujem pokiaľ by to bolo aktuálne dakujem.
Prosím kontaktujte ma na moju emailovu adresu [email protected] Dakujem vo pred.
Prosím kontaktujte ma na moju emailovu adresu [email protected] Dakujem vo pred.
Toto je celkom vtipne... Daju si sem mailove adresy a cakaju, ze sa im niekto ozve. Mozno maju dokonca pocit, ze robia nieco preto, aby tu pracu nasli
.
To je tak, napísať koment a vybafčo. Ani nemať námahu sledovať jedno fórum. 
Život na ropnej plošine
http://andrejtichy.blog.sme.sk/c/333089 ... paign=blog
http://andrejtichy.blog.sme.sk/c/333089 ... paign=blog
Zaujimave citanie. Pred par mesiacmi nas s kolegom napado, ze by sme to mozno vydrzali, tak som sa zacal o to zaujimat. Nieje to take jednoduche dostat sa tam. Agentury, ktore sprostredkuju pracu za $$ su podvod. Na plosinu sa da dostat jedine cez nejaku centralu v Norsku. Musis vediet anglicky, a norcina je vyhodou. Musis absolvovat nejake kurzy (zachranarsky, viazacsky, kurz zachrany z potapajuceho sa vrtulnika a este jeden) ktorych celkova suma jecca 4000 €. Kazde 4 roky to obnovujes. Ked mas tieto kurzy, tak si mozes poslat prelozeny zivotopis do firmy, ktora plosiny prevadzkuje a mozno ta vyberu. Toto pisal jeden chlap na cz fore, ktory to robi. Cize to, ze si niekto napise mailovu adresu a ozvite sa mi.... Prilezitost pre podvodnikov.
Asi tak nejak.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tie 4000€ su ako investicia s tym, ze nevies ci ta zoberu? ci to platis po vybere?