Praca na ropnych plosinach

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Praca na ropnych plosinach

Príspevok od používateľa Retne »

Pred tyzdnom za nami prisiel na univerzitu jeden zamestnanec z TOTALu, pozistovat kolko ludi by chcelo neskor pokracovat v tomto odbore, pochopitelne nie ako pracanti ale vo vyzkume... fakt ciastky co davaju ako nastupny plat su velmi pritazlive... jedno je iste, peniaze tam su :)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

bodaj by aj neboli...to, co maju s tej ropy su nehorazne miliony...co tam po par tisicoch pre robotnikov
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Header napísal:bodaj by aj neboli...to, co maju s tej ropy su nehorazne miliony...co tam po par tisicoch pre robotnikov
TOTAL ma 100 000 zamestnancov :)
patrik.m
Novice
Novice

Príspevok od používateľa patrik.m »

Bol som si vedomý rizika. Niekedy nieje iná cesta, ako sa presvedčiť o serióznosti. Ale pozor, on ponúka len informácie, nie prácu. Pred časom som si nechal poslať dvd zo slovenska a došlo bez problémov. Tento podvodník vyberá 200kč a predpokladá, že sa na to ľudia vykašlú. To ale nevedel, že mám v rodine právnika... Na súde sa viem obracať a aj na polícii.
Pripravené mám trestné oznámenie a ešte hľadám ďalších oklamaných vo veci spoločného podania. Zaberie mi to trochu času, ale vychutnám si to.
zolator
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zolator »

Ahojte.prosim vas nemuze mne nekdo poradit kdo by mne mohl dohodit praci na Ropnych plosinach?Anebo nejakou preci v ccizine.Ani moc nezalezi jaka prace,nebojim se zadne hlavne at je financne ohodnocena dobre protoze potrebuju nutne vydelat penize takze si nemuzu vybyrat.jinak sem zamecnik svařeč umelecky kovar z 15 letou praxi ale rikam budu delat skoro cokoli.ty ropne plosiny by byli moc fajn.anglictina na slabe urovni ale rychle se ucim.zatim dekuju moc a byl bych moc rad kdyby mne nekdo pomohl.

//autoeditácia príspevku (05 Apr 2011, 13:16)
a prosim zapomnel sme pridat mail. [email protected] dekuukju moc vsem
ivann1960
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ivann1960 »

chcem poprosiť kto by mi vedel poradiť ak má skusenosti s prácou v Bahrajne na vrtných plošinách či to nie je jen nejaký výmysel,pretože by som mal záujem pokiaľ by to bolo aktuálne dakujem.
Prosím kontaktujte ma na moju emailovu adresu [email protected] Dakujem vo pred.
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Toto je celkom vtipne... Daju si sem mailove adresy a cakaju, ze sa im niekto ozve. Mozno maju dokonca pocit, ze robia nieco preto, aby tu pracu nasli :-D.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

To je tak, napísať koment a vybafčo. Ani nemať námahu sledovať jedno fórum. :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Zaujimave citanie. Pred par mesiacmi nas s kolegom napado, ze by sme to mozno vydrzali, tak som sa zacal o to zaujimat. Nieje to take jednoduche dostat sa tam. Agentury, ktore sprostredkuju pracu za $$ su podvod. Na plosinu sa da dostat jedine cez nejaku centralu v Norsku. Musis vediet anglicky, a norcina je vyhodou. Musis absolvovat nejake kurzy (zachranarsky, viazacsky, kurz zachrany z potapajuceho sa vrtulnika a este jeden) ktorych celkova suma jecca 4000 €. Kazde 4 roky to obnovujes. Ked mas tieto kurzy, tak si mozes poslat prelozeny zivotopis do firmy, ktora plosiny prevadzkuje a mozno ta vyberu. Toto pisal jeden chlap na cz fore, ktory to robi. Cize to, ze si niekto napise mailovu adresu a ozvite sa mi.... Prilezitost pre podvodnikov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Asi tak nejak.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tie 4000€ su ako investicia s tym, ze nevies ci ta zoberu? ci to platis po vybere?
Napísať odpoveď