Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.
zle som klikol omylom, som na mobile... Hmm len ked ja ju nechcem stratit... Aj ked viem ze mas pravdu, nemozem ju donekonecna akoze ignorovat.
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2011, 15:36)
Kokso mám takú dilemu, chytili sme sa kvôli jednej veci (podľa mňa hlúposti), ale porozprávam to, aby ste si vedeli predstaviť. Jeden môj kolega stavia vedľa jej domu svoj nový dom so svojou ženou. Kým som tú svoju nepoznal, tak sme len chodili okolo seba a iba sa pozdravili, potom mi ukazála jeho fotky a že či ho nepoznám a že vedľa nej stavia a ja že super, tak sa ho na to spýtam a ona že nie nech za ním nechodím, že je to "trápne". Prišlo mi to úplne bezpredmetné, tak som to neriešil a minule keď som ho náhodou stretol, tak som sa ho na to opýtal a celkom kamarátsky sme sa porozprávali. Neskôr som jej to povedal, že som ho stretol a pokecali sme spolu na čo sa nasrala, že na čo som za ním chodil, keď ho nepoznáma a že je to celé trápne a je na mňa nasratá. Poradte mi ako sa mám zachovať, lebo to že je nasratá, nejak nezmením a teraz mám 2 možnosti, tvrdiť si svoje, že o nič nejde, ale opäť sa chvílu nebudeme baviť, alebo sa ísť podlizovať a snažiť sa to nejak vyžehliť, ale tým klesnem pred samým sebou a v podstate aj pred ňou, lebo jej dám pocit výťazstva. Čo by ste spravili ?
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2011, 15:36)
Kokso mám takú dilemu, chytili sme sa kvôli jednej veci (podľa mňa hlúposti), ale porozprávam to, aby ste si vedeli predstaviť. Jeden môj kolega stavia vedľa jej domu svoj nový dom so svojou ženou. Kým som tú svoju nepoznal, tak sme len chodili okolo seba a iba sa pozdravili, potom mi ukazála jeho fotky a že či ho nepoznám a že vedľa nej stavia a ja že super, tak sa ho na to spýtam a ona že nie nech za ním nechodím, že je to "trápne". Prišlo mi to úplne bezpredmetné, tak som to neriešil a minule keď som ho náhodou stretol, tak som sa ho na to opýtal a celkom kamarátsky sme sa porozprávali. Neskôr som jej to povedal, že som ho stretol a pokecali sme spolu na čo sa nasrala, že na čo som za ním chodil, keď ho nepoznáma a že je to celé trápne a je na mňa nasratá. Poradte mi ako sa mám zachovať, lebo to že je nasratá, nejak nezmením a teraz mám 2 možnosti, tvrdiť si svoje, že o nič nejde, ale opäť sa chvílu nebudeme baviť, alebo sa ísť podlizovať a snažiť sa to nejak vyžehliť, ale tým klesnem pred samým sebou a v podstate aj pred ňou, lebo jej dám pocit výťazstva. Čo by ste spravili ?
-
Soviet
Darca
Co by som robil?
Nic. vsak clovek je tvor spolocensky a kazdy novy ludia padnu vhod a o susedovi ani nevravim. Tak nech mlada netrepe kraviny o trapnosti, lebo to s prepacenim, mi pripada, ze v hlave nema vsetko OK. Nech ti vysvetli, co je natom trapne a preco by si to nemal robit.
Mne ocividne slovicko "trapne" pride na hlavu, kedze to normalna osoba moc nepouziva ale vyjadri argumentom nazor a nie slovickom trapne..
Nic. vsak clovek je tvor spolocensky a kazdy novy ludia padnu vhod a o susedovi ani nevravim. Tak nech mlada netrepe kraviny o trapnosti, lebo to s prepacenim, mi pripada, ze v hlave nema vsetko OK. Nech ti vysvetli, co je natom trapne a preco by si to nemal robit.
Mne ocividne slovicko "trapne" pride na hlavu, kedze to normalna osoba moc nepouziva ale vyjadri argumentom nazor a nie slovickom trapne..
-
javatar
Hardcore addict
nepodlizuj... o nic nejde ani neslo
-
Bushido
Medium Professional
Dnes jej dal zbohom, je mi z toho na nič...
-
lollo
Professional
kto jej dal zbohom? ty si ju poslal do prdele zato? co si pipik? toto sa nerobi kvoli takym malichernostiam!!! nebud padavka, ved si ho poznal tak co riesi? DPC ma neser ze si to nevies obhajit, trosku vydrz vychladla by a bolo by dobre, btw a ty si za nim neodliezal ale ho stretol co je sakra velky rozdiel!
-
javatar
Hardcore addict
podla mna urobil dobre... ked si zensku nevies "dat do laty" tak s nou nechod... city prejdu a v tom vztahu by sa trapil este viac
-
Bushido
Medium Professional
o to nejde len mi povedala ze chce byt kamaratka, tak som jej povedal ze o to nestojim...
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Niekde som čítal a utkvelo mi to v pamäti, asi na tom niečo bude...
...ponúkať priateľstvo niekomu kto túži po láske je ako ponúkať smädnému chlieb...
...ponúkať priateľstvo niekomu kto túži po láske je ako ponúkať smädnému chlieb...
-
lollo
Professional
javatar napísal:podla mna urobil dobre... ked si zensku nevies "dat do laty" tak s nou nechod... city prejdu a v tom vztahu by sa trapil este viac
hmm s tym nie velmi suhlasim, pretoze nie stale to tak byva, avsak preco by sa mala ona snazit ak ty na to kasles?
-
javatar
Hardcore addict
lenze to on sa snazil a nedosiahol s tym nic a spravala sa tak ze sam nevedel co si ma mysliet... tam nejde o to kto sa viac snazi ale o to aby sa s nim nepohravala ako sa jej v danej situacii zachce
-
lollo
Professional
hmmm uvidime co bude dalej avsak bushido neverim ze sa to skoncilo neposlala ti sms alebo nevolala ta? (: neverim ze ta len tak nechala odist
-
Bushido
Medium Professional
Nenechala, práveže nalieha aby sme sa stretli... je to celé choré... Nechce pripustiť, že niečo ku mne cíti, ale nechce ma nechať odísť...
-
lollo
Professional
SUPA hraje to v prospech
a teraz mozes z toho tazit ty
)))) nuz len neurob volovinu a bude dobre, stretni sa snou a uvidis co budem, neboj on ta podla mna ma velmi rada ba az lubi len to nechce tak skoro povedat to bude asi tym inac to nevidim
Podla mna ta ma ako psika, respektive ako zalohu. Osobne by som sa od nej odputal co najskor a hladal niekoho, kto bude tvoje city opatovat a nie ta len tahat za nos.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
To vobec nehra v prospech, je to ako koment nadomnou, backdoor, nic ine...lollo napísal:SUPA hraje to v prospecha teraz mozes z toho tazit ty
)))) nuz len neurob volovinu a bude dobre, stretni sa snou a uvidis co budem, neboj on ta podla mna ma velmi rada ba az lubi len to nechce tak skoro povedat to bude asi tym inac to nevidim
-
lollo
Professional
never tomu
, samozrejme mozem sa mylit ale poslednu dobu stravil s nou takze moze vediet co a ako sa vlastne veci maju cize? nevidim problem
-
Bushido
Medium Professional
Skúsim nespalovať ten most a tváriť sa ako kamarát a uvidíme ako sa bude chovať... prípadne budem pozerať po iných dievčatách a uvidím ako bude reagovať...
-
javatar
Hardcore addict
nesledujem tuto temu celu ale asi by som ten most spalil... ale tak za pokus hodnotit s nou ine baby nic nedas.... ak bude ziarlit ale zaroven ta nebude chciet tak si backdoor alebo ocakava od teba nieco o com ty nic nevies - tak ci tak, na tomto poli by som uz nebojoval... mozno sa mylil ale silno to zavana tym ze ta chce manipulovat
To je ako telenovela - už jej daj košom pre zmenu raz aj ty
a uvidíš, ako sa zachová. Ale moc šancí tomu nedáva, radšej sa naozaj porozhliadni po inom objekte.
-
Bushido
Medium Professional
ved som jej posledne dal zbohom, potom mi zacala najprv nadavat, ze som bezcitny sebec a pod. , ale chvilu na to uplne odveci, aby som s nou isiel von a ja som nechcel, odbijal som ju dost dlho, ale ona sa neda odbit... Asi je zvyknuta dostat v zivote to co chce, pocul som ze mama jej davala vsetko co chcela...hughito napísal:To je ako telenovela - už jej daj košom pre zmenu raz aj tya uvidíš, ako sa zachová. Ale moc šancí tomu nedáva, radšej sa naozaj porozhliadni po inom objekte.