F.A. Premier league

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa kali520 »

Plasmon napísal:
Bol proste ikonou klubu a vždy hlásal že ma Reds v srdci a že sa mu páči Kennyho štýl a práve teraz odíde do nenávideného konkurenčného klubu. :nono:
To hovoria skoro vseci hraci.

No zda sa ze Torres prestupil, tu je prehlad prestupov v EPL http://www.eurofotbal.cz/clanky/shrnuti ... ue-138901/

A ten jeho prestup tiez nepovazujem za nejaku zradu alebo take nieco, bol tam len 4 roky neni to ziadny odchovanec neprestupuje do ziadneho Evertonu alebo Manchestru a navyse posledne dve sezony uz ani nema formu. Nechapem naco ho riesite. V cheslea zostane tak 2-3 sezony a ide spat do Atletika.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Fernando Torres neprošel vstupní prohlídkou v Chelsea. Nenašli mu srdce, prý zůstalo v Liverpoolu... :D
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

podla mna by prestup Torresa nemal byt vnimany ako nejaka velezrada.
1. predsa tam hral len 3 a pol roka
2. neni ani ich odchovanec
3. Chelsea neni rivalmi LFC vobec- ich rivalmi su Everton a Man Utd
4. Liverpool za tu dobu od kedy tam je Torres tusim nevyhral ziadnu trofej, takze je to logicke, ze chce posun v kariere,
a skusit nieco nove. predsa mu bude 27 rokov teraz v marci, cize je v najlepsich rokoch. a kebyze zostane s LFC
este nejake roky, tak za tie roky by relativne nic nemusel vyhrat.

a to, ze povedal, ze miluje LFC, a ze neprestupi. tak to sme mohli pocut uz u par futbalistoch tiez, a tie slova mnoho krat netreba brat vazne.
//btw muffi okomentoval prestup torresa velmi spravne. k+
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

hojko napísal:Fernando Torres neprošel vstupní prohlídkou v Chelsea. Nenašli mu srdce, prý zůstalo v Liverpoolu... :D
Pekne, ale nieje to tak.. ukázal že je len obyčajný rentboy.
matto204
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matto204 »

Jedno slovo : peniaze. Ak máš šancu byť najdrahším hráčom v Premier League, tak prečo to nevyužiť? Veď 50 melonov je pekny balik. Ale v mojich očiach klesol, mal som ho celkom rad, ale k Chelsea mam odpor odjakživa.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

matto204 napísal:Jedno slovo : peniaze. Ak máš šancu byť najdrahším hráčom v Premier League, tak prečo to nevyužiť? Veď 50 melonov je pekny balik. Ale v mojich očiach klesol, mal som ho celkom rad, ale k Chelsea mam odpor odjakživa.
si myslis, ze Torresovi islo o to aby bol jeho prestup najdrahsi v historii anglickej ligy? :mrgreen: tak to mi pripada ako smiesny dovod.
a tych 50 melonov dostal Liverpool a nie Torres.
a tie dovody som spomenul hore, hrac Torresovych kvalit nebude chcet zostat v time, ktory nic nevyhral za posledne roky, a asi ani nevyhra v najblizsej dobe. spravil spravny krok.
// a co si fansikovia CFC mozu mysliet o J. Coleovi? i ked mu vyprsala zmluva, tak ju mal v plane predlzit (len pytal moc, a vedenie mu nebolo ochotne tolko platit) a vzdycky hlasal ako miluje chelsea. a predsa stravil 7 rokov v CFC.
a ja som osobne jeho prestup nevnimal ako nejaku velku velezradu, skor nenazranost z penazi. a teraz sa tam akurat tak pekne zakopal.
matto204
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Master osobne si myslím, že ak sa tímu nedarí, tak to nie je dôvod na prestup. A jasne že tych 50 melonov dostane klub, ale mysliš si že bude mať nižši plat ako mal? Určite to bude viac, oveľa viac. Podľa mňa je veľký hráč niekto ako Trezeguet, ktorý napriek tomu, čo jeho meno znamenalo, ostal v Turíne, ktorý bo obrovskej afére "získal" zostup do prvej ligy. Toto je hráč so srdcom! A Torres bude ľutovať, tak ako ľutuje Backham že nie je v Miláne.
kali520
Darca
Darca

Master osobne si myslím, že ak sa tímu nedarí, tak to nie je dôvod na prestup.
Pokial chces vyhravat trofeje tak rozhodne to dovod je.
Určite to bude viac, oveľa viac. Podľa mňa je veľký hráč niekto ako Trezeguet, ktorý napriek tomu, čo jeho meno znamenalo, ostal v Turíne, ktorý bo obrovskej afére "získal" zostup do prvej ligy. Toto je hráč so srdcom! A Torres bude ľutovať, tak ako ľutuje Backham že nie je v Miláne.
Poznas podrobnosti okolo Trezegeuta, preco neodisiel? Lebo pokial viem tak teraz hraje v Herculese takze asi to srdce tiez nebude mat az tak velke.

Uvedomte si ze futbal je biznis a ludia aj futbalisti su nenzrany a chcu stale viac, futbalisti hovoria to co fanuskovia chu pocut ale robia vzdy podla svojho svedomia a vedomia plus mnoho dalsich okolnosti ktore ich ovplyvnuje.

Torres chcel vyhravat trofeje preto aj odisiel z Atletika (co tiez nejak nebolo povazovane za zradu), s Liverpoolom trofeje neprichadzali preto ide znova tam kde tie sance su vacsie. Neviem z akeho dovodu sa za tym hlada zrada, lebo podla tychto meritok sa za rovnakeho zradcu moze povazovat aj Mascherano alebo bars kto iny kto prestupil do ineho klubu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

namiesto trezegueta by som skor vyzdihol Buffona. Ten hrac je pravy club patriot. Trezegueta nechcelo az tak silno 90% poprednych svetovych klubov ako jeho

wooow tak dnes tie zapasy riadne divoke. arsenal to riadne zoral. spurs hrali tiez zaujimavy zapas s tymi penaltami, nakoniec krasny gol nika kranjcara. spokojnost 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nepozeral som zapas, ale z pohladu vysledku luxusny - Newcastle vs Arsenal, po prvom polcase 0:4, v druhom polcase cervena karta pre hosti a v poslednych desiatich minutach dva goly znamenajuce vyrovnanie na 4:4.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Uf, to bolo kolo. Prvé miesto prehralo s posledným, dotiahnutý štvorgólový rozdiel :D Ešte sa teším na zajtrajší zápas, dúfam, že tiež prinesie niečo zaujímavé.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Presrat 4:0 po polcase? To sa mi snad zda. A este navyse v kole ked ManU pukne. Ach jaj
matto204
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Fuha je mi ľúto diablov, kedže im fandím odjakživa, veľmi si zaslúžili ten rekord v histórii klubu predĺžiť aspoň na tých 30 zápasov bez prehry. A navyše zakopli s posledným mužstvom ligy. Jediné pozitívum je asi len to, že Kanonieri pustili z rúk už vyhratý zápas s Newcastlom.
kali520
Darca
Darca

Ja nechapem jak jedno spickove muzstvo moze pustit vysledok 4:0 (t osa v takom Manchestri aleb oChelsea nestalo snad nikdy). Ako respektujem Wengera ale doprdele v tom muzstve mu chybaju skusenosti. S tymi maldymi zasranmi moze hrat dobre ale trofeje mu to neprinesie.

A este ohlado mTorrsovho prstupu tu je jeho vyjadrenie http://www.eurofotbal.cz/clanky/torres- ... le-139318/

Pre tych co ho povazuju za zradcu hlavne posledny odstavec:

"Myslím si, že označení zrádce nedává smysl. Odehrál jsem tu tři velice dobré sezóny, nechal tu spoustu peněz, nastřílel plno gólů a se vším, co jsem udělal, jsem spokojen," reagoval na chování fanoušků Torres a přiznal, že jediným klubem, který kdy doopravdy podporoval je Atlético. "Když přicházíte do týmu, chcete předvádět ty nejlepší výkony a to je vše. Někteří líbají znak klubu, ale já chci jen střílet góly a dělat svou práci. Nikdy jsem nebyl fanoušek Liverpoolu nebo Chelsea, byl jsem fanouškem Atlética a tím jsem i nadále. Právě jeho znak budu líbat jako jediný," upravil vše na pravou míru odchovanec madridského klubu.
susko8
Medium Star
Medium Star

Chelsea FC 0 : 1 Liverpool FC slaby zapas s liverpoolskej strany fantasticky takticky zvladnuty..
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Čakal som, že Chelsea využije zavaháne ManU a Arsenalu a stiahne stratu ale takto odohrať zápas. Liverpool hral hrozne ako Chelsea len sa priklonilo štastie na ich stranu. Torres toho veľa neukázal hádam naňho niekto nakričí nech už niečo začne hrať.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Chelsea tiež veľa vody nenamútila, ale Liverpool čakal na svoju šancu a tá aj prišla. :)
susko8
Medium Star
Medium Star

United zahviezdili.. Vždy radšej United ako Arabov..
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

este keby tak chelsea stratila body vo fulhame v pondelok bolo by to idealne :)
Napísať odpoveď