Otazka ohladom prihlsky na VS

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Otazka ohladom prihlsky na VS

Príspevok od používateľa D3m1 »

Zdravim

n MATFYZE je napisane
"Bakalárske štúdium

Fakulta nevyžaduje lekárske potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti na vysokoškolské štúdium a na výkon povolania.
Súčasťou prihlášky je životopis, výpis známok z vysvedčení (v prihláške - týka sa uchádzačov maturujúcich v roku 2011) alebo overené kópie vysvedčení z 1. až 4. ročníka strednej školy (uchádzači maturujúci pred rokom 2011). Uchádzači nalepia na 3. stranu prihlášky doklad o zaplatení poplatku za prijímacie skúšky."

chcem sa opytat ako to mam chapat ci mam napisat aj znamky za 4 rocnik 1. polrok alebo ako? BTW maturujem tento rok

dakujem
mi-chau
Darca
Darca

Re: Otazka ohladom prihlsky na VS

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ano, prvy polrok.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak sú v tej prihláške políčka na polročné známky, a budeš mať vysvedčenie pred podaním prihlášky, tak áno
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D3m1 »

praveze na prihlaske na vysoku skolu su policka len na koncorocne znamky. Som z toho jelen
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tak načo sa pýtaš?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Veď tam dolož len overené kópie vysvedčení a nevypisuj tam nič. Jedná strana stojí cca 36sk (1,20€) na matrike, tak za 4 vysvedčenia + maturitné to máš 5x1,20 - 6€.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jimmy_xp napísal:Veď tam dolož len overené kópie vysvedčení a nevypisuj tam nič. Jedná strana stojí cca 36sk (1,20€) na matrike, tak za 4 vysvedčenia + maturitné to máš 5x1,20 - 6€.
výpis známok z vysvedčení (v prihláške - týka sa uchádzačov maturujúcich v roku 2011) alebo overené kópie vysvedčení z 1. až 4. ročníka strednej školy (uchádzači maturujúci pred rokom 2011)
Danthe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Danthe »

mi-chau ti už odpovedal, za 1.-3. ročník tam napíš koncoročné známky, za 4. ročník polročné.. koniec koncov, mali by ste mať v škole nejakú poradkyňu ohľadom VŠ, tak môžeš skočiť za ňou, keď si si neistý.
rr900
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa rr900 »

Cavte, mal by som aj ja otázku ohladom prihlašky na VŠ...Otázka je ohladom elektronickej formy prihlášky na EUBA, takže toto som našiel - Uchádzač, ktorý si podá elektronickú prihlášku, je povinný zároveň poslať na adresu príslušnej fakulty aj riadne vyplnenú prihlášku v písomnej podobe (vytlačenú verziu elektronickej prihlášky, resp. na tlačive pre podávanie prihlášok na vysokoškolské štúdium) a uhradí znížený poplatok vo výške 25 Eur. To mám chápať akože mám poslať aj elektronickú prihlášku aj + ešte vyplnenú klasickú ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to co vyplnis elektronicky si vytlacis a posles im to postou
rr900
Medium Expert
Medium Expert

beardie napísal:to co vyplnis elektronicky si vytlacis a posles im to postou
No však to sa ale robí všade, kam podávaš elektronickú prihlášku predsa, tak načo to tam píšu...
beardie
Redeemer
Redeemer

vsade nie, v rozvinutom svete je elektronicka prihlaska iba elektronicka, ziaden papier, ziadna posta
rr900
Medium Expert
Medium Expert

No dobre, tak diky za info

//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 10:55)
ak sa možem ešte opýtať...napr. na SPU - FEM možem do prihlášky vyplniť 3 rozne študijné programy, čo zvačšuje pravdepodobnost že ma príjmu...je to tak aj na iných vysokých školách, napr. na EU BA? že si dám FPM a do prihlášky (študijný program) vyplním aj Ekonomika a manažment podniku a dám si aj Finančný manažment alebo iba jedno možem, iba SPU má túto výhodu ??
novacik0
Novice
Novice

Príspevok od používateľa novacik0 »

zdravím vás, potreboval by som od vás pomoc...takže rozhodol som sa dnes vyplniť elektronickú prihlášku cez Ais2 a narazil som na problém a to na taký, že neviem ako mám do tejto elektronickej prihlášky uviesť klasifikáciu maturitnej skúšky...podla mna sa to robí niekde tam, kde sa uvádza prospech...no napr. Nemčinu viem uviesť do tej klasifikácie a to tak že to stĺpca Úroveň vybierem z možností B1...ale čo pri ostatných ?? sú tam možnosti úrovne tušim A, B, C, B1, B2, N...a iba ked vyberiem niektorú z týchto úrovní tak iba vtedy sa ten predmet objaví (ked dám ukážka tlače) aj v tej klasifikáci...a čo mám akože vybrať pri SJL, Teoretická časť odbornej zložky a Praktická časť odbornej zložky ? aké úrovne ? dakujem
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

rr900 napísal:No dobre, tak diky za info

//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 10:55)
ak sa možem ešte opýtať...napr. na SPU - FEM možem do prihlášky vyplniť 3 rozne študijné programy, čo zvačšuje pravdepodobnost že ma príjmu...je to tak aj na iných vysokých školách, napr. na EU BA? že si dám FPM a do prihlášky (študijný program) vyplním aj Ekonomika a manažment podniku a dám si aj Finančný manažment alebo iba jedno možem, iba SPU má túto výhodu ??
každá škola to má inak, SPÚ má túto výhodu, treba pozerať podmienky na konkrétnych školách

čo sa týka tých známok zo 4. ročníka píšu sa tam koncoročné, čo myslíš prečo sa tam píše:
Uchádzač maturujúci v bežnom školskom roku nevyplní prospech v poslednom ročníku...
lebo koncoročné známky ešte nevieš, zatiaľ čo polročné ktoré ich nezaujímajú áno

novacik0 pozri či tam niekde nie sú výsvetlivky, ja by som dal to N (akože nie je úroveň)

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2011, 19:28)
beardie napísal:vsade nie, v rozvinutom svete je elektronicka prihlaska iba elektronicka, ziaden papier, ziadna posta
beardie, aj keď pošleš elektronickú prihlášku, musíš ju potom vytlačiť, priložiť podpísaný životopis a doklad o zaplatení...

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2011, 19:29)
beardie napísal:to co vyplnis elektronicky si vytlacis a posles im to postou
tuto to zas píšeš dobre tak neviem ako si to myslel ;)
beardie
Redeemer
Redeemer

citaj postupne ako to pisem a nemiesaj 2 posty dohromady

a nie, nemas pravdu, na normalnych skolach je elektronicka prihlaska iba elektronicka, ziadna posta, ziaden papier, ak mas otazky tak icq
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

možno to tak je ale súčasťou každej prihlášky má byť PODPISANY životopis, tak mi to nedáva zmysel, ok dosť OT ;)
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

na každú školu musíš poslať potvrdenie o zaplatení + životopis + niekde aj zdravotne potvrdenie, neviem či z teba ubudne keď tam priložíš aj prihlášku vypísanú na nete, na niektorých školách je el. prihláškach podstatne lacnejšia ako papierová ale poslať musíš obi dve
beardie
Redeemer
Redeemer

dobre pani, na Slovensku to funguje ako popisujete, v rozvojovych krajinach nie, dohodneme sa?

btw why the fuck zivotopis?
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

beardie napísal:dobre pani, na Slovensku to funguje ako popisujete, v rozvojovych krajinach nie, dohodneme sa?

btw why the fuck zivotopis?

byrokracia aj tak to nečítajú
Napísať odpoveď