Otazka ohladom prihlsky na VS
Otazka ohladom prihlsky na VS
Zdravim
n MATFYZE je napisane
"Bakalárske štúdium
Fakulta nevyžaduje lekárske potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti na vysokoškolské štúdium a na výkon povolania.
Súčasťou prihlášky je životopis, výpis známok z vysvedčení (v prihláške - týka sa uchádzačov maturujúcich v roku 2011) alebo overené kópie vysvedčení z 1. až 4. ročníka strednej školy (uchádzači maturujúci pred rokom 2011). Uchádzači nalepia na 3. stranu prihlášky doklad o zaplatení poplatku za prijímacie skúšky."
chcem sa opytat ako to mam chapat ci mam napisat aj znamky za 4 rocnik 1. polrok alebo ako? BTW maturujem tento rok
dakujem
n MATFYZE je napisane
"Bakalárske štúdium
Fakulta nevyžaduje lekárske potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti na vysokoškolské štúdium a na výkon povolania.
Súčasťou prihlášky je životopis, výpis známok z vysvedčení (v prihláške - týka sa uchádzačov maturujúcich v roku 2011) alebo overené kópie vysvedčení z 1. až 4. ročníka strednej školy (uchádzači maturujúci pred rokom 2011). Uchádzači nalepia na 3. stranu prihlášky doklad o zaplatení poplatku za prijímacie skúšky."
chcem sa opytat ako to mam chapat ci mam napisat aj znamky za 4 rocnik 1. polrok alebo ako? BTW maturujem tento rok
dakujem
Re: Otazka ohladom prihlsky na VS
Ano, prvy polrok.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak sú v tej prihláške políčka na polročné známky, a budeš mať vysvedčenie pred podaním prihlášky, tak áno
praveze na prihlaske na vysoku skolu su policka len na koncorocne znamky. Som z toho jelen
-
audiotrack
VIP
tak načo sa pýtaš?
Veď tam dolož len overené kópie vysvedčení a nevypisuj tam nič. Jedná strana stojí cca 36sk (1,20€) na matrike, tak za 4 vysvedčenia + maturitné to máš 5x1,20 - 6€.
-
audiotrack
VIP
jimmy_xp napísal:Veď tam dolož len overené kópie vysvedčení a nevypisuj tam nič. Jedná strana stojí cca 36sk (1,20€) na matrike, tak za 4 vysvedčenia + maturitné to máš 5x1,20 - 6€.
výpis známok z vysvedčení (v prihláške - týka sa uchádzačov maturujúcich v roku 2011) alebo overené kópie vysvedčení z 1. až 4. ročníka strednej školy (uchádzači maturujúci pred rokom 2011)
mi-chau ti už odpovedal, za 1.-3. ročník tam napíš koncoročné známky, za 4. ročník polročné.. koniec koncov, mali by ste mať v škole nejakú poradkyňu ohľadom VŠ, tak môžeš skočiť za ňou, keď si si neistý.
Cavte, mal by som aj ja otázku ohladom prihlašky na VŠ...Otázka je ohladom elektronickej formy prihlášky na EUBA, takže toto som našiel - Uchádzač, ktorý si podá elektronickú prihlášku, je povinný zároveň poslať na adresu príslušnej fakulty aj riadne vyplnenú prihlášku v písomnej podobe (vytlačenú verziu elektronickej prihlášky, resp. na tlačive pre podávanie prihlášok na vysokoškolské štúdium) a uhradí znížený poplatok vo výške 25 Eur. To mám chápať akože mám poslať aj elektronickú prihlášku aj + ešte vyplnenú klasickú ?
to co vyplnis elektronicky si vytlacis a posles im to postou
No však to sa ale robí všade, kam podávaš elektronickú prihlášku predsa, tak načo to tam píšu...beardie napísal:to co vyplnis elektronicky si vytlacis a posles im to postou
vsade nie, v rozvinutom svete je elektronicka prihlaska iba elektronicka, ziaden papier, ziadna posta
No dobre, tak diky za info
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 10:55)
ak sa možem ešte opýtať...napr. na SPU - FEM možem do prihlášky vyplniť 3 rozne študijné programy, čo zvačšuje pravdepodobnost že ma príjmu...je to tak aj na iných vysokých školách, napr. na EU BA? že si dám FPM a do prihlášky (študijný program) vyplním aj Ekonomika a manažment podniku a dám si aj Finančný manažment alebo iba jedno možem, iba SPU má túto výhodu ??
ak sa možem ešte opýtať...napr. na SPU - FEM možem do prihlášky vyplniť 3 rozne študijné programy, čo zvačšuje pravdepodobnost že ma príjmu...je to tak aj na iných vysokých školách, napr. na EU BA? že si dám FPM a do prihlášky (študijný program) vyplním aj Ekonomika a manažment podniku a dám si aj Finančný manažment alebo iba jedno možem, iba SPU má túto výhodu ??
zdravím vás, potreboval by som od vás pomoc...takže rozhodol som sa dnes vyplniť elektronickú prihlášku cez Ais2 a narazil som na problém a to na taký, že neviem ako mám do tejto elektronickej prihlášky uviesť klasifikáciu maturitnej skúšky...podla mna sa to robí niekde tam, kde sa uvádza prospech...no napr. Nemčinu viem uviesť do tej klasifikácie a to tak že to stĺpca Úroveň vybierem z možností B1...ale čo pri ostatných ?? sú tam možnosti úrovne tušim A, B, C, B1, B2, N...a iba ked vyberiem niektorú z týchto úrovní tak iba vtedy sa ten predmet objaví (ked dám ukážka tlače) aj v tej klasifikáci...a čo mám akože vybrať pri SJL, Teoretická časť odbornej zložky a Praktická časť odbornej zložky ? aké úrovne ? dakujem
-
DanielDevil
Addict
každá škola to má inak, SPÚ má túto výhodu, treba pozerať podmienky na konkrétnych školáchrr900 napísal:No dobre, tak diky za info
čo sa týka tých známok zo 4. ročníka píšu sa tam koncoročné, čo myslíš prečo sa tam píše:
lebo koncoročné známky ešte nevieš, zatiaľ čo polročné ktoré ich nezaujímajú ánoUchádzač maturujúci v bežnom školskom roku nevyplní prospech v poslednom ročníku...
novacik0 pozri či tam niekde nie sú výsvetlivky, ja by som dal to N (akože nie je úroveň)
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2011, 19:28)
beardie, aj keď pošleš elektronickú prihlášku, musíš ju potom vytlačiť, priložiť podpísaný životopis a doklad o zaplatení...beardie napísal:vsade nie, v rozvinutom svete je elektronicka prihlaska iba elektronicka, ziaden papier, ziadna posta
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2011, 19:29)
tuto to zas píšeš dobre tak neviem ako si to myslelbeardie napísal:to co vyplnis elektronicky si vytlacis a posles im to postou
citaj postupne ako to pisem a nemiesaj 2 posty dohromady
a nie, nemas pravdu, na normalnych skolach je elektronicka prihlaska iba elektronicka, ziadna posta, ziaden papier, ak mas otazky tak icq
a nie, nemas pravdu, na normalnych skolach je elektronicka prihlaska iba elektronicka, ziadna posta, ziaden papier, ak mas otazky tak icq
-
DanielDevil
Addict
možno to tak je ale súčasťou každej prihlášky má byť PODPISANY životopis, tak mi to nedáva zmysel, ok dosť OT 
na každú školu musíš poslať potvrdenie o zaplatení + životopis + niekde aj zdravotne potvrdenie, neviem či z teba ubudne keď tam priložíš aj prihlášku vypísanú na nete, na niektorých školách je el. prihláškach podstatne lacnejšia ako papierová ale poslať musíš obi dve
dobre pani, na Slovensku to funguje ako popisujete, v rozvojovych krajinach nie, dohodneme sa?
btw why the fuck zivotopis?
beardie napísal:dobre pani, na Slovensku to funguje ako popisujete, v rozvojovych krajinach nie, dohodneme sa?
byrokracia aj tak to nečítajú