tiez som byval s troma babami
V podnajme s 3 babami
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: V podnajme s 3 babami
rozluc sa s kupelnou 
nakoniec som tam nesiel, ostal som kde som bol, trochu sa zmenili podmienky, neodisiel ten s ktorym som tam byval takze som nepotreboval nic ine
-
Sovjet
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nechcem tu oživovať storočnú tému, no nakoľko si hľadám podnájom na kratšiu dobu 4 mesiace odpovedali mi z jedného inzerátu že by súhlasili. Nakoniec som zistil, že na byte bývajú 2 pracujúce v samostatných izbách. Ja by som bol tretí tiež v samostatnej izbe.
Nakoľko chcem krátkodobý podnájom neni ho tak jednoduché nájsť. Má zmysel to riešiť alebo to mám nechať radšej tak a snažiť sa hľadať niečo iné? Byt som ešte pozrieť nebol, nakoľko som ešte mimo mesta.
Nakoľko chcem krátkodobý podnájom neni ho tak jednoduché nájsť. Má zmysel to riešiť alebo to mám nechať radšej tak a snažiť sa hľadať niečo iné? Byt som ešte pozrieť nebol, nakoľko som ešte mimo mesta.
vzdy to zavisi od konkretnych ludi, kludne to skus a uvidis.
bez obhliadky velmi tazko poradit
ja som skusil podnajom s 2 cudzimi ludmi a NIKDY viac, po 3 mesiacoch som odisiel
ja som skusil podnajom s 2 cudzimi ludmi a NIKDY viac, po 3 mesiacoch som odisiel
v com konkretne boli problemy?CheZteR napísal: 27 dec 2020, 9:11 bez obhliadky velmi tazko poradit
neboli to vyslovene problemy, skor to bolo vo mne,
prides do kuchyne a v dreze riad, ktory nie je tvoj,
otvoris chladnicku a v nej veci, ktore nie su tvoje,
v pracke veci, ktore nie su tvoje,
v umyvadle a vo vani vlasy, ktore nie su tvoje,
vsade bordel a veci, ktore nie su tvoje
nemas chvilu sam, ak chces byt sam musis byt zavrety v izbe
rano boj o kupelnu a kuchynu
v kuse a vsade niekto,
vecer pri telke v obyvacke niekto, v kupelni vo vani niekto, na zachode niekto, v kuchyni niekto, chces si navarit? smola, sporak obsadeny
chces nieco pouzit z kuchyne tak po 5 minutovom hladani zistis ze to je spinave po niekom inom, alebo to niekto vzdy odlozi na ine miesto,
neskore navstevy do noci, vzdy hluk, ziadny klud...
a je uplne jedno ci je to muz+muz alebo baba+baba
uplne najhorsie je podla mna baba+muz
a hlavne v BA sa taketo byty pohybuju okolo 250-300 na osobu za mesiac, no mozem je*at, isiel som sam za 550 a bol som vysmiaty
prides do kuchyne a v dreze riad, ktory nie je tvoj,
otvoris chladnicku a v nej veci, ktore nie su tvoje,
v pracke veci, ktore nie su tvoje,
v umyvadle a vo vani vlasy, ktore nie su tvoje,
vsade bordel a veci, ktore nie su tvoje
nemas chvilu sam, ak chces byt sam musis byt zavrety v izbe
rano boj o kupelnu a kuchynu
v kuse a vsade niekto,
vecer pri telke v obyvacke niekto, v kupelni vo vani niekto, na zachode niekto, v kuchyni niekto, chces si navarit? smola, sporak obsadeny
chces nieco pouzit z kuchyne tak po 5 minutovom hladani zistis ze to je spinave po niekom inom, alebo to niekto vzdy odlozi na ine miesto,
neskore navstevy do noci, vzdy hluk, ziadny klud...
a je uplne jedno ci je to muz+muz alebo baba+baba
uplne najhorsie je podla mna baba+muz
a hlavne v BA sa taketo byty pohybuju okolo 250-300 na osobu za mesiac, no mozem je*at, isiel som sam za 550 a bol som vysmiaty
urcite ze je lepsie byt sam, ked to clovek financne utiahne. Hlavneje super ze si mozes priviest na noc koho chces a nikto do toho nemoze nic hovorit 
Isiel by som to urcite pozriet, ako to vyzera, ci uz byt, tie spolubyvajuce, resp. okolie byvania. Ak by to nebolo vyslovene zle, isiel by som do toho a ak nebudes mat nevyhodne postavenu zmluvu o podnajme, napr. 2-3 mesacna vypovedna lehota inak prepadne depozit, tak vlastne aj po par dnoch byvania v tomto podnajme si mozes hladat nieco ine, ak by si sa tam necitil dobre. Hlavne mat nieco obstojne, kde byvat/prespat, ako nemat nic - napriklad ked vies, ze musis mat byvanie do urciteho terminu - napr. praca, studium....
Na 4 mesiace by som to osobne prežil, ak chceš ušetriť a nechceš platiť za celý byt. Hlavne ak budeš mať samostatnú izbu, tak je to relatívne v pohode. Samozrejme budú nutné nejaké kompromisy, čo sa týka používania kúpeľne a kuchyne.
Problémy s tým zvyknú mávať hlavne ľudia, ktorí nikdy nezažili študentské bývanie na intráku alebo na byte, kde často zdieľaš aj svoju izbu so spolubývajúcim, čo fakt nie je bohviečo. Samostatná izba je potom pre ľudí s týmito skúsenosťami totálny luxus
Problémy s tým zvyknú mávať hlavne ľudia, ktorí nikdy nezažili študentské bývanie na intráku alebo na byte, kde často zdieľaš aj svoju izbu so spolubývajúcim, čo fakt nie je bohviečo. Samostatná izba je potom pre ľudí s týmito skúsenosťami totálny luxus
Ja som uvazoval, ze by som si zobral k sebe do 3 izbaku do podnajmu do jednej izby nejaku studentku. Byvat by som ju tu nechal zadarmo, ale musela by upratovat komplet cely byt + prat + zehlit + obcas nakup vybavit.
Bohuzial nemam ziadnu taku babu v mojom okoli, predsa len uz davno nie som student
S takouto myslienkou sa pohravam uz posledny rok. Lebo precujem furt z domu, a furt sa mi zda ze je tu kvoli tomu dost spiny a nechce sa mi tymi rutinnymi cinnostami zabijat v priemere 1 den do tyzdna.
Myslite, ze by som niekoho zohnal? Neviem, ako teraz funguju podnajmy v BA, ci su stale tak vyhladavane ako boli. Najma ked vacsina vysokych skol podla mna nefunguje a ludia sa ucia z domu, cize mozu byvat u rodicov v pohodli.
Bohuzial nemam ziadnu taku babu v mojom okoli, predsa len uz davno nie som student
S takouto myslienkou sa pohravam uz posledny rok. Lebo precujem furt z domu, a furt sa mi zda ze je tu kvoli tomu dost spiny a nechce sa mi tymi rutinnymi cinnostami zabijat v priemere 1 den do tyzdna.
Myslite, ze by som niekoho zohnal? Neviem, ako teraz funguju podnajmy v BA, ci su stale tak vyhladavane ako boli. Najma ked vacsina vysokych skol podla mna nefunguje a ludia sa ucia z domu, cize mozu byvat u rodicov v pohodli.
myslis ze nejakej cudzej zene sa bude chciet riesit tvoje spinave slipy? ale tak skus dat inzerat, mozno motyka vystreli..
Pozri si kolko stoji upratovanie: https://www.domelia.sk/upratovanie-pomo ... pratovanie
Ja by som to radsej riesil touto cestou. Je to lepsie ako si k sebe niekoho nastahovat a vo vysledku to bude asi aj lacnejsie. Za taky najom by si mohol pytat 150-200 €, za upratovanie a zehlenie das mozno 80.
Nakupy sa uz daju zabezpecit online a tebe ostane sukromie vo vlastnom byte.
Ja by som to radsej riesil touto cestou. Je to lepsie ako si k sebe niekoho nastahovat a vo vysledku to bude asi aj lacnejsie. Za taky najom by si mohol pytat 150-200 €, za upratovanie a zehlenie das mozno 80.
Nakupy sa uz daju zabezpecit online a tebe ostane sukromie vo vlastnom byte.
nastahuj sa aj ty spat k matke, bude to pre teba najlepsieFrco napísal: 28 dec 2020, 13:41 Ja som uvazoval, ze by som si zobral k sebe do 3 izbaku do podnajmu do jednej izby nejaku studentku. Byvat by som ju tu nechal zadarmo, ale musela by upratovat komplet cely byt + prat + zehlit + obcas nakup vybavit.
Bohuzial nemam ziadnu taku babu v mojom okoli, predsa len uz davno nie som student![]()
uz davno som sa tak dobre nepobavilFrco napísal: 28 dec 2020, 13:41 Ja som uvazoval, ze by som si zobral k sebe do 3 izbaku do podnajmu do jednej izby nejaku studentku. Byvat by som ju tu nechal zadarmo, ale musela by upratovat komplet cely byt + prat + zehlit + obcas nakup vybavit.
Bohuzial nemam ziadnu taku babu v mojom okoli, predsa len uz davno nie som student![]()
ty chces vlastne zadarmo sluzbu este ktomu mladu studentku co ti zadarmo bude riesit tvoje osrate slipy a robit ti full servis?
ako no hate ale ty ponukas tej babe len izbu na byvanie a vyzadujes fullku.
kamos tak prispieval vysokoskolacke 700e mesacne aby nemusela pracovat popri skole a mal stoho len tu vyhodu ze spolu chodili obcas na veceru a max raz za dva tyzdne mu urobila full servis v spalni.
to len aby si mal predstavu ake su dnes mlade baby vychcane (cest vynimkam.....)
-
mirak2
Hardcore addict
nejaka fetka alebo bezdomovkyna by to zobrala s radostou, ver tomuFrco napísal: 28 dec 2020, 13:41 Ja som uvazoval, ze by som si zobral k sebe do 3 izbaku do podnajmu do jednej izby nejaku studentku. Byvat by som ju tu nechal zadarmo, ale musela by upratovat komplet cely byt + prat + zehlit + obcas nakup vybavit.
mirak taka fetka by mu toho hlavne vela pobrala z bytu 
o to mensi problem by mal nasledne pri upratovani
-
starysomar
Hardcore addict
"V posteli s 3 babami"
Chalani - kto by bol proti?
Chalani - kto by bol proti?
no ja potrebujem mat svoj vankus a perinu, takze....