smutok alebo depka?
smutok alebo depka?
Zdravím už dlhšiu dobu si všímam že som stále bez chuti do života proste ma tento môj život už nebaví.Myslel som si že ma to prejde ale už je to viac ako 3 mesiace a stále je to horšie.Stále sa zamýšlam nad svojim životom a vždy mam divné myšlienky o sebe že som troska nikto ma nemá rád a podobne.Nemám ani partiu kamátov ani babu (mam depky že som špatný niekedy ked idem napríklad v autobuse mám strašné stresy) ale vždy si pomyslím že tu mam rodinu to jediné ma tu drží.Niekedy si želám aby som umrel proste že chcem iný život.Neviem rozmýšlam aj o odbornej pomoci čo vy nato? 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: smutok alebo depka?
Najprv začni chodiť veľa po vonku - hlavne cez deň, nájdi si babu, začni športovať, endorfíny pomáhajú krásne - aspoň posilka a beh na začiatok. Až začneš mať divné stavy, ako točenie hlavy, nízky, alebo vysoký tlak, pocit dusenia a úzkostný pocit, vyhľadaj odborníka. Toto je len ľahká depresia, akou trpí väčšina obyvateľstva, nie je dôvod ísť ani za psychológom, ani za psychiatrom.
ono aj to zimné počasie moc do šťastia nepridáva no a s tou babou máš pravdu 
ako vieš že keď zomrieš budeš mať iný život?
kúp si bike, začni športovať, posilovať + turistika (aby si uvidel aku krásnu prírodu máme) začni chodiť do neakých klubov/krúžkov, čo ja viem basketball, voleyball...
kúp si bike, začni športovať, posilovať + turistika (aby si uvidel aku krásnu prírodu máme) začni chodiť do neakých klubov/krúžkov, čo ja viem basketball, voleyball...
no ja verím v posmrtný život
no s tím športom začnem určite len nech už príde jar.
teraz v zime je prekrásna príroda
kašli na ten, radšej si užívaj tento ktorý máš...Luky810 napísal:no ja verím v posmrtný život![]()
o tom je snáď polovica blackmetalových songovFilipito napísal:teraz v zime je prekrásna príroda
v prvom rade ti poviem - čím viac na to budeš myslieť, tým viac sa do toho budeš zaplietať. ako tu už bolo napísané, treba viac pohybu, spoločnosti, možno dáku babenku a budeš fit.
ale ak by sa to prehlbovalo tak neváhaj a choď za psychológom.
aj jemna depka neni obcas na skodu a mozno je aj zrava lebo clovek rozmysla nad fylozofickejsimi vecami a ROZMYSLA
Ale ked je dlhotrvajuca tak s tym treba nieco robit a ani by som tak nepovedal ze ist k odbornikovy ako skusit stastie s nejakou babou alebo co alebo zacat nejake sporty nove a podobne 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Staci horsi den v praci a mam podobne stavy..Ale pridem domov, vypeciem hudbu a je po probleme
Pivo taktiez zachranuje a posilka je dobra na uvolnenie a poobzeranie dakych tych zadockov 
Nehladaj pomoc, to ti nepomoze, sam musis chciet nieco zmenit a najst si zabavu, ktoru zacnes vykonavat..Takze hor sa do toho..
Nehladaj pomoc, to ti nepomoze, sam musis chciet nieco zmenit a najst si zabavu, ktoru zacnes vykonavat..Takze hor sa do toho..
Co to znamena, ked ma clovek pocit dusenia a uzkostny pocit?uplink napísal:Najprv začni chodiť veľa po vonku - hlavne cez deň, nájdi si babu, začni športovať, endorfíny pomáhajú krásne - aspoň posilka a beh na začiatok. Až začneš mať divné stavy, ako točenie hlavy, nízky, alebo vysoký tlak, pocit dusenia a úzkostný pocit, vyhľadaj odborníka. Toto je len ľahká depresia, akou trpí väčšina obyvateľstva, nie je dôvod ísť ani za psychológom, ani za psychiatrom.
Mam podobne stavy dakedy si myslim ze sa uz asi zabijem no ked uz to idem spravit vzdy ma nieco potesi 
co ti sibe?Whiteboss napísal:Mam podobne stavy dakedy si myslim ze sa uz asi zabijem no ked uz to idem spravit vzdy ma nieco potesi
vieš prečo tie stavy máš? ja mám pocit že to máš z toho "neviem čo mám robiť, poďme zabijme sa"Whiteboss napísal:Mam podobne stavy dakedy si myslim ze sa uz asi zabijem no ked uz to idem spravit vzdy ma nieco potesi
Nájdi si priateľov, ak stým máš problém prihlás sa do športového klubu a skús sa tam začleniť. Hlavne nevysedávaj celé dni doma. Výhovorky, že športovať alebo akúkoľvek aktivitu budem vyvíjať až keď bude vonku pekne, vypusť z hlavy a začni hneď. Neklam sám seba.
Držím palce
Držím palce