Tunnig bedne
-
vikko78
Medium Professional
Re: Tunnig bedne
A nieje to náhodou mATX?
nejaké malé mi to príďe
vikko78 - musí íst dole fan
rain3R - je to mATX, aj doska, aj case (nemám rád velké prečačkané case)
peesko: ak by niekto namietal, že mATX je zle chladený, tak na def. hodnotách s intake fanom na 7V, a Cooler Master A12025-12CB-3BN-F1 fanom na chladiči to dá po cca. 15min. v OCCT Linpack max. 36st na jadro (neskúšal som dlhšie, ale nie je problém)
case je Thermaltake VI5000BNS WingMA
rain3R - je to mATX, aj doska, aj case (nemám rád velké prečačkané case)
peesko: ak by niekto namietal, že mATX je zle chladený, tak na def. hodnotách s intake fanom na 7V, a Cooler Master A12025-12CB-3BN-F1 fanom na chladiči to dá po cca. 15min. v OCCT Linpack max. 36st na jadro (neskúšal som dlhšie, ale nie je problém)
case je Thermaltake VI5000BNS WingMA
Nieje to tá case čo preávaš v bazari? máš novú, alebo čo? 
-
gameloft1223
Light Expert
dáte mi sem link na alzu na tie neóny a tak ?
Tu mas na Alzu:http://www.alza.sk/tuning-pc/osvetlenie/18844717.htm
ale lepsi vyber je podla mna na tichepc.sk: http://www.tichepc.sk/Modding-PC/Katody ... 17006.html
ale lepsi vyber je podla mna na tichepc.sk: http://www.tichepc.sk/Modding-PC/Katody ... 17006.html
Kazdy tu upravuje bednu, len ja mam ntb
tak som si stunoval podlozku
P.S. kupil som RGB led takze o taky tyzden mozno bude aj blikat
P.S. kupil som RGB led takze o taky tyzden mozno bude aj blikat
-
gameloft1223
Light Expert
a dáva sa ich tam ťažko ?FUZE napísal:Tu mas na Alzu:http://www.alza.sk/tuning-pc/osvetlenie/18844717.htm
Tazko?
Teraz neviem ako to myslis,dostanes k nim take prichitky,urcis si kde v bedni ich chces osadit (podla toho sa aj kupuju napr.10cm,30cm atd.),pripojis normalne vecsinou na molex a je to
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2011, 21:50)
Teraz neviem ako to myslis,dostanes k nim take prichitky,urcis si kde v bedni ich chces osadit (podla toho sa aj kupuju napr.10cm,30cm atd.),pripojis normalne vecsinou na molex a je to
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2011, 21:50)
A este som zabudol,budes mat k nim aj napetovi inventor ale pri zapojeni sa nemas kde pomilitFUZE napísal:Tazko?
Ty vole to máš aké teploty? -10°C ?
EDIT: Myslel som Mordecai-a, ale nevšimol som si, že som bol na 17-tej strane.
EDIT: Myslel som Mordecai-a, ale nevšimol som si, že som bol na 17-tej strane.
Ak by sa niekomu nechcelo prplat s katodami tak odporucam tento vetracik: http://www.youtube.com/watch?v=1VD2Z0HlGWw
svieti fakt perfektne (ako keby ste mali katodu) a navyse vyzera luxusne+moznost regulacie otacok a 7 modov podsvietenia.Len tak pre zaujmavost
svieti fakt perfektne (ako keby ste mali katodu) a navyse vyzera luxusne+moznost regulacie otacok a 7 modov podsvietenia.Len tak pre zaujmavost
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Môj Low-Emd home made panel s vypinacmi.
Cele to dokopy stalo - panel so skrine - 0€
vypinace - 3,60€
Proste sa citim ako v nejakom lietadle. Je to paradicka. Stisilo to pc o 60%
Cele to dokopy stalo - panel so skrine - 0€
vypinace - 3,60€
Proste sa citim ako v nejakom lietadle. Je to paradicka. Stisilo to pc o 60%
-
uplink
VIP
Sabertooth, síce je ho počuť viac ako vodu, ale tak každé cca 3 mesiace ako mi to finance dovolia ho budem dopovať novinkami
najbližší plánovaný upgrade je 8 8cm noctuí.
Aky tam mas osadeny procak?
-
Thommas
Addict
Čo za skriňu máš? A to veľa miesta hore je na vodníka?
To vela mieste hore by vzniklo aj dole kedze zdroj je dole,ci?Ale hore je zrejme 140 fan.BiGTomEE napísal:Čo za skriňu máš? A to veľa miesta hore je na vodníka?
-
uplink
VIP
CPU mám Core i7 2600 non-K a skrinka je vhodná len na 260ku radiátor, ak sa nachádza zdroj dole. Vzhľadom na plánované časté upgrady nebudem mať vodu. Zdroj môže byť teda aj hore, aj dole. Mám ho dole, lebo dole je chladnejší vzduch, teplo stúpa hore. Plánujem dať hore 2 8mičky.
-
phatres1994
Star
phantom....krasa 
-
uplink
VIP
Práveže neni
phantoma som nevzal, lebo vyfukuje do bedničky od PCBčka karty, čo mi je dosť proti srsti. Chcel som pôvodne MSi Twin Frozr, ale ho vypredali a potom som si povedal že nechcem v bedničke udržiavať "heat" tak som vzal Gainwarda, ktorý vyfukuje všetok heat von. Trochu hučí [Twin Frozr má -9db od ref. a Gainward má -6db od ref] ako je grafika vyťaźená na 100% a má 72 stupňov po hodine hrania, ale tak je to lepšie ako stocková 480ka. Samozrejme neporovnateľné s vodou, tá mala stále tých 23-25 db
Počkám si na nejaký pekný nereferenčný chladič, dačo od AC a ten tam asi hodím.
Samozrejme že Phantom je ináč super riešenie, ale tak je tam ešte jeden dôvod a to ten, že Phantom papá 2.5 slotu, a tento papá len 1.8 slotu. Potrebujem ten pľac na zvukovku.
Samozrejme že Phantom je ináč super riešenie, ale tak je tam ešte jeden dôvod a to ten, že Phantom papá 2.5 slotu, a tento papá len 1.8 slotu. Potrebujem ten pľac na zvukovku.
-
phatres1994
Star
..takze som spravil chybu ked som vzal phantoma?