GPU a zmena prúdu.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
GPU a zmena prúdu.
Dá sa meniť na grafike prúd pre lepšie taktovanie ako u procesorov? Dá sa také niečo nájsť v RivaTuner-i alebo podobnom programe? Grafika: Asus 9600GT
Zatiaľ som vytiahol len toto, viac nepustí:
Zatiaľ som vytiahol len toto, viac nepustí:
Re: GPU a zmena prúdu.
msi afterburner snad najlepsie co sa da najst na oc grafiky alebo nvidia inspector tiez podobny softik s ktorym sa daju robit aj rozne tweaky na ovladaci
-
Thommas
Addict
Skúsim, ja som totiž taktil RivaTuner-om. Dikes 
/ ani v jednom nedokážem meniť prúd
Drivery najnovšie, DX hore.
/ ani v jednom nedokážem meniť prúd
-
lollo
Professional
prud? asi nie
myslel si asi napatie a ako bolo spominane rivatuner je fajn ale ked ti nevyhovuje tak kasli nato a netaktuj
myslel si asi napatie a ako bolo spominane rivatuner je fajn ale ked ti nevyhovuje tak kasli nato a netaktuj
v afterburne 2.1.0 beta 6 alebo 7 >Settings > General > Unlock voltage Control /restartuj program/hore sa ti ukaze jazdec ktorym menis napatie
Nvidia inspector 1.9.4.4 >Show overclocking > napravo dole mas voltage a napatie menis jazdcom..ulozis kliknutim na > apply clocks and voltage
Ale neodpec si ju
Nvidia inspector 1.9.4.4 >Show overclocking > napravo dole mas voltage a napatie menis jazdcom..ulozis kliknutim na > apply clocks and voltage
Ale neodpec si ju
Lebo Afterburner funguje len na GK od MSI. 
tak ako to ze mi to funguje s gigabyte kartou?
-bigtome to preto lebo mas verziu 2.0.0 tebe treba 2.1.0 Beta 6 alebo 7
stiahni tu http://downloads.guru3d.com/Afterburner ... -2604.html
stiahni tu http://downloads.guru3d.com/Afterburner ... -2604.html
-
Thommas
Addict
Beta robí to isté.
imho tu kartu je zbytocne taktovat kedze tie DDR2 pamäte neuveritelne vela degraduju vykon jadra a teda aj celej karty takze v dnesnych hrach si pomozes len minimalne
a myslim ze na jadrach G94 sa nedalo len tak menit softwarovo napätie pokial nemali nejaky lepsi napätovy regulator napr. Volterra a pod.
a myslim ze na jadrach G94 sa nedalo len tak menit softwarovo napätie pokial nemali nejaky lepsi napätovy regulator napr. Volterra a pod.