Problém vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém vo vzťahu

Príspevok od používateľa RomanB »

Ach Janio , nerob zo seba cloveka co nikdy nespravil chybu.
Ako sa hovori prilezitost robi zlodeja , tak isto nie je nikde napisane , ze idealny vztah je garantom vernosti ...
Spravila chybu , resp. jej racionalne zmyslania zatemnila chemia ....

Nepoznam Maciatko ani teba , ale tak nejak by som chcel vidiet teba ak by ti dala nejaka buchtu na nos a bol by si zadany ...
Pochybujem , ze by si ani raz nezavahal ...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

RomanB - ale tu je rozdiel v tom, že ona si tú príležitosť sama vynútila...to nebolo tak, že on jej oprel penis o nos...ona za ním stále doliezala...to je niečo iné...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Romanko, ja som jasne napísal, že chyby robím, to robí každý, ale viem si povedať "aha, tu som spravil chybu" pokiaľ stačí ospravedlnenie ospravedĺním sa etc. No tak závažnú chybu som nespravil a dúfam, že ani nespravím...
Viac menej je jedno čo sa stalo, a prečo sa to stalo, hlavné je, že sa to stalo nie ?
A jasné, že keby mi niektorá oprala "buchtu" o nos, žeby som zaváhal no je rozdiel zaváhať, ako to, že ja by som svoj penis opieral o každú. Ja to poviem aj tu rovno, aj keď som zadaný a vidím peknú ženu tak sa obzriem... A keby, že mi dá nejaká buchtu na nos... neviem nezažil som, no len tak mi ju tam nedá... A preto by osm to ukončil skôr ako by k tomu došlo :)

// A síce to napíšem tvrdo, ale: "U niekoho láska keď ko*ot v pi*i mľaská" Nemôžem zato...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Odstupom casu sa na to da pozerat aj inak , chcelo to vela odvahy ist s pravdou von , aj tu na fore aj pred priatelom.
Netreba zrovna tento prklad hadzat do jedneho vreca s nadrzanymi 14 - kami , len tolko.
matto204
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matto204 »

Nemyslim si že je to take strašne aby sa tu museli ostatni uživatelia takto pohoršovať a nadavať ti. Sice z inej perspektivy, ale zažil som niečo dosť podobne. Najprv by si sa mala vysporiadať sama so sebou, pretože ešte ani sama isto nevieš čo chceš. A ak vieš čo chceš, tak si za tym choď. Ale snaž sa to riešiť čim rychlejšie, pretože čim viac to budeš naťahovať tym viac sa to zamota. A tvoj priateľ sa to dozvie, to si buď ista. Dôležita je uprimnosť. A ak ti možem poradiť, mala by si urobiť to čo ti radil ten kolega tvojho priateľa, zabudni na neho. :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nejdem obhajovať Jania, ale celkovo tak do pléna nadhodím otázku, môže prvý odpovedať Maki. Kto tu už zažil neveru na vlastnej koži a z ktorej strany barikády(podvádzaný/podvádzajúci/ s ním podvádzané) ?
Na jednej strane slečna sa s kolegom nevyspala, takže dejú sa aj horšie(nato, že sním nespala, ju to celkom vzalo)...na druhej ak som to správne pochopil, nespala sním len preto, lebo on sa zachoval tak, akoby sa tu na fore zachoval možno jeden z tisíc(takže akoby sním aj spala, je to jedno)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ja, z oboch stran barikady (podviedol som a bol som podvedeny). Z oboch stran to boli a ani jednu uz nechcem zazit.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ale ale ale....

Aj mne sa to stalo ze som bol podvedeny a ake to bolo? doverujes v jedneho cloveka a zrazu prask bublina nikde nasadis tmave okuliare a ides dalej a uz sa nikdy na danu osobu nepozries

ach az som si na to spomenul...ako nam bolo spolu dobre a potom praaask maceta do chrbta
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Bud rad, ze si sa o tom dozedel..Niektorym to priatelky robia a chlapy o tom ani neusia, alebo opacne ;)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Grim, prepáč, ale ty mi prídeš aj s Janiom tak trochu ako zadubnený, ani sa nedivím, že nemáte nikoho alebo ste dostali parohy, veď s takými názormi si nenájdete ani homosexuálneho partnera :) Ak môžem poprosiť kompetentných, aby tu narobili poriadky a poprípade tie ich nezmyselné kraviny aj premazali.

Späť k veci:
V piatok sme boli s partiou von, stretli sme pár známych, tak z toho vznikla taká nečakaná akcia, niečo sa aj vypilo, zábava v plnom prúde. Pod vplyvom udalostí sme skončili nečakane na diskotéke a stretla som tam môjho ex, pričom sa s kamarátom a jeho partiou lúčili so slobodou, pretože sa tento víkend chystali na svadbu. Zábava bola v plnom prúde, tancovalo sa, pilo sa, až kým sme sa nestretli. Dali sme si pohárik, druhý, tretí, rozprávali sme sa a ja som neodolala a musela som ho pobozkať. Bolo to, niečo hrozné, zároveň však niečo krásne, cítila som jeho chvenie, neviem či to bolo z alkoholo alebo zo mňa. Potom sme ešte boli spolu zo hodinku, až kým sme sa nerozlúčili a nešli ďalej.

Dnešné ráno bolo ale dosť hrozné, bolesť v hlave, ale aj na srdci. Bolo mi zle z alkoholu, ale cítila som túžbu k nemu. Dúfala som, že mi aspoň správu napíše, zavolá, ale on nič. Tak som mu napísala správu, popísali sme pár správ a v tom krátkom komuniké uviedol, že mu strašne chýbam a že sa trápi :smt049
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

alkohol metla ludstva :)))))))

LASKA JE LASKA ALE ALKOHOL JE kur*a CARODEJ! :D

som rad ze ti bolo zle po chlastacke! :twisted: aj tak tomu nedavam sancu ze budete zase spolu

//btw preco si ho pobozkala? toto mi nejde do hlavy
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa halabaster »

To je klasicky pribeh zivota. Niekto urobi chybu, ten druhy mu ju bud neodpusti alebo odpusti a najdu si k sebe znova cestu.
Ty si svoju chybu olutovala, takze sa da povedat ze islo len o chvilkovi skrat. Clovek je tvor omylny, takze treba vediet aj odpustat. A ak nahodou nie aspon to bude pre Vas oboch cenna skusenost do dalsieho zivota
Na Jania netreba reagovat. Je to len trapna lama, ktory vsade bola vsetko vie. Samozrejme len v jeho mozocku. Tak ale ked je niekto parohac tak to snim zamava, ale snim to zamavalo poriadne. Co uz snad sa z toho dostane.
Grim si rad zaspamuje ale zial aj on uz je ozdobeny parohami, takze hold treba ho chapat.
Ked si obaja pani poplacu, ze ich byvale uz nabija niekto iny a asi aj lepsi, kedze im ich prebral, a im zostava uz len ta rucna samohonka (okrem jania samozrejme, ten asi este vag**u ani z rychlika nevidel, takze pre neho ziadna zmena. Len tych letmých polibkov bude pomenej) bude im lepsie a nebudu hned kazdeho odsudzovat. NO OFFENCE CHLAPI.
Takze sa nad nimi nerozculuj, treba ich pochopit.
GL
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

maciatko99 napísal:...a ja som neodolala a musela som ho pobozkať.
No vzhladom na to, ze si zena ti to asi prepacil. Ale pomaly dievca pomaly.
maciatko99 napísal:Potom sme ešte boli spolu zo hodinku, až kým sme sa nerozlúčili a nešli ďalej.
Tak pokial sa chcel este s tebou bavit tak je to na dobrej ceste. Aj ked bol mozno opity.
maciatko99 napísal:Dúfala som, že mi aspoň správu napíše, zavolá, ale on nič. Tak som mu napísala správu, popísali sme pár správ a v tom krátkom komuniké uviedol, že mu strašne chýbam a že sa trápi
Ani trochu sa mu necudujem. Evidentne ma v sebe chaos ci ta este chce. Pomaly dievca pomaly. Trpezlivost je v tychto pripadoch klucova. Ono mozno ten bozk ani nebola chyba, ale urcite v nom minimalne sposobila vacsi chaos. Opatrne s tymto
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Pomaly ďalej zájdeš, aj keď srdce by chcelo všetko hneď. Po bozku si mu minimálne spôsobila všelijaké myšlienkové pochody,ale aj sebe , preto buď trpezlivá. Aj on si to musí urovnať v hlave..
Niekedy opití ľudia sú najviac úprimní... ( a keď už tak, tak sa hovorí : láska je mocná víla, ale chlast je k*va čarodej :) ) držím palce..
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ach vy zeny, chceli by ste vsetko hned... ale co uz, treba vas brat a milovat take :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Určite máte pravdu, že treba ísť na to pomaly. Boli sme spolu veľmi dlhý čas a tak na odlúčenie sa zvykalo o to ťažšie, ešte aj to spoločné bývanie a preto by som to tak rada vrátila späť, že si to neviete ani len predstaviť, hlavne, aby to bolo čím skôr. Preto takéto moje konanie.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

halabaster :D To som už napísal aj mikimu... a nechce sa mi to písať. A poviem ti: Nemyslí si, že keď je kur*a tak dá aj tebe... Pretože nedá ;) Takže nemusíš ju tu brániť a vtierať sa :)

A pre mača - Môj názor je taký istý ako keď ti niekto povie ako si dobre spravila... A ak sa nemažú tamte, tak prečo by mali moje ?
Len preto, že sa ti to nepáči, alebo ako ?

Som zvedavý či mi za toto dajú módi ban, pretože sa riadia "Môžem ? Dam!" To, že on mňa spolu s mikim urazia je v pohode, ale keď ja napíšem pravdu to už je zlé ? Tak si len premyslíte koho potrestáte...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

budem OT ale janio (pripadne ostatny co sa spravaju v tejto teme podobne), skusim ti vysvetlit preco to chce premazat
skus si precitat toto http://www.hojko.com/search.php?t=152299&author=janio
v tejto teme mas zatial 14 prispevkov z toho vo vacsine si do autora temy kopnes, pripadne sa bavis s inymi preco mas nazor aky mas a stale dookola to iste... a kedze sa tak nespravas sam (aj ked v tom vynikas) dost to zneprehladnuje celu temu pre tych, ktorych zaujma ako sa situacia vyvija (a tie reakcie ked sa vyvoj javi byt pozitivny, proste ani nedoprajes, akoby si bol ty ten zradeny)

aj ked to sice komplikuje citanie temy, nemyslim ze by to malo byt premazane, nie je to OT, v diskusii konfrontujete svoje nazory (aj ked v tomto pripade s poriadnou davkou redundancie) a nemyslim si zeby sa ktoremukolkvek autorovy temy vyhoviet v tom, aby diskusia smerovala podla jeho predstav...

a k teme: maciatko vsetci vieme preco sa chces vratit a ze to chces cim skor, ale taketo konanie je ako ist lyzovat so zlomenou nohou... aby sa pre teba mohol znova slobodne a hodnotne rozhodnut, musi sa ta istym sposobom zriect, inak jeho rozhodnutie nebude pevne, on sa proste z vasho stareho vztahu musi vymanit, ci uz ma zacat novy s tebou alebo s inou... nepoznam vas pripad do uplnych detailov, preto sa mozno v tychto poslednych riadkoch mylim, ale jedno viem naisto - kracas po pekne tenkom lade
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

maciatko99 napísal:Určite máte pravdu, že treba ísť na to pomaly. Boli sme spolu veľmi dlhý čas a tak na odlúčenie sa zvykalo o to ťažšie, ešte aj to spoločné bývanie a preto by som to tak rada vrátila späť, že si to neviete ani len predstaviť, hlavne, aby to bolo čím skôr. Preto takéto moje konanie.

preco chces byt zase s nim spolu?
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

takze mam teraz trocha casu a precital som tuto temu celu...
k comu som dospel:

Prvy dojem:
Mal som pred chvilou perfektny obed a mam problem aby ostal tam kde ma byt. Naozaj nechutne.

No a teraz racionalny nazor bez zbytocnych emocii ( pokusim sa pisat bez pejorativnych vyrazov ):
Toto sa ospravedlnit neda, bolo to vedome, dlhodobe a nechutne ako si sa vnucovala cudziemu muzovi. Pochopenie u nikoho nehladaj, pretoze u normalneho cloveka ho najst nemozes.
Ak ho naozaj lubis alebo chces este nieco pre neho spravit tak mu viacej nepis, nevolaj, nechaj ho ist svojou vlastnou cestou. Ak s nim ostanes budes mu sposobovat iba bolest a vzbudzovat v nom obavy. On ti to v hlbke duse nikdy neodpusti, pretoze sa to neda a vzdy bude pochybovat, bude ho to zozierat.
Ako som postrehol z tvojich prispevkov rada ides s kamaratkami na disco, nieco vypit, zabavit. V poriadku, na tom nie je nic zle. Ale predstav si jeho pocity...
Niekde v hlbke tam bude vzdy nedovera. Rozhodni sa sama, ci chces zit v takom vztahu resp., cudujem sa dotknutemu, ze nad takym niecim vlastne premysla.

A to, ze by si to uz nikdy nespravila, nepis. To si si vravela aj pred tym osudnym momentom a spravila si to. Kde beries tu istotu...

Boli to mozno tvrde slova ale nie slova prehnane cez nejake zidealizovane ruzove okuliare.

Napriek tomu ti prajem vela uspechov :smt006
Napísať odpoveď