OVB - skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako poznate spolocnost OVB?

Mam s nimi dobru/-e skusenost/-i
67
20%
Nemam s nimi dobru/-e skusenost/-i
112
33%
Nemam s nimi ziadnu skusenost / nepoznam ich
156
47%

Celkom hlasov: 335

p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: OVB - skusenosti

Príspevok od používateľa p4ra »

Cele OVB kratko povedane je dalsia pyramidova k*k**ina a neviem, preco to tu riesite na 19 stranach. Cele by to vyriesili 2 posledne prispevky od seth82.
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

markus & seth, presne to som sa snazil povedat. Ja som sa neobratil na financneho poradcu preto ze je z OVB. Ja som sa naneho obratil pretoze mu doverujem a viem ze k veciam pristupuje ferovo. Nikdy by som svoje financie nezveril niekomu kto prejde par prednaskami a citi sa ako financny sampion. Jednak by mi neporadil dobre ani keby chcel, a zaroven je zaslepeny peniazkami ktore mu mozem ako potencialny klient zarobit. A je uplne jedno z akej institucie by zamnou prisiel.
slant
Novice
Novice

Príspevok od používateľa slant »

Nasiel som super temu.
Zhodou okolnosti potrebujem nejake extra prachy, Prave som si nechal trochu "vymyt mozog" na ovb skoleni. Asi sa im to ale celkom nepodarilo, lebo stale mam pochybnosti, hladam na forach co si ludia o nich myslia. Trosku mi to tam prislo ako nejaka sekta, stale sme si podavali ruky - traaapne ako neviem co!! :x
Typek co nam tam prednasa, nam stale vtlka do hlavy ze klient je prvorady, vsetko treba robit tak, aby klient bol spokojny. Netreba robit vela, ale kvalitne.(to som zvedavy)
Kontakt: roztrubit nenapadne po okoli ze robim " s informaciami ktore mozu byt prospesne" - hodit udicu a cakat.
Ked sa niekto chyti, dojednat stretko, na nom vysvetlit k akym informaciam mam pristup a potom jednoducho cloveka treba postavit priamo pred otazku ci moje sluzby moze potrebovat alebo nie. Ak nie, zbalim kram a idem prec, ziadny natlak, ziadne presviedcanie. Od Klienta nepytat v ziadnom pripade nijake kontatky, mena ani cisla. Neotravovat. Ak bude spokojny, maximalne mu naznacit ze nas moze odporucit niekomu kto nas moze potrebovat. To je vsetko.
V kazdom pripade treba od neho vytiahnut vsetky info, priority atd...nenechat sa odbit tym, ze klient potrebuje napr len povinne zmulvne poistenie.
Nevyzdvihovat ze sme OVB, sme firma Meno Priezvisko, robim na seba, nezavisly, reprezentujem seba, ziadnom pripade nespomenut ze ide o poradenstvo. Mi vrta v hlave ze sa za to asi hanbia.
Sam seba si neviem stale predstavit v pozicii otravovaca- sam takych ludi nemam rad. Bol som tam len preto, ze tvrdi ze sa to da robit aj nevtieravou formou.
Podla toho co tu niektori pisu, asi velmi zalezi na tom, akeho OVBaka stretnete, ktora stuktura, kto je nadriadeny atd.
A ze je to pyramida- to ma az tak velmi nestve, pyramida je kazda firma, riaditel je hore, pesiaci dole.
Mozno to o cele 2 mesiace uplne zavrhnem, zatial som v stadiu cakatela na na dalsie informacie a na prveho klienta.
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

firma nieje pyramida, z jednoducheho dovodu, vo firme ma teoreticku sancu sa dostat na vrchol kazdy aj poslicek s postou, v MLM systeme nieco take neexistuje, kto sa registruje prvy ten na vrchu ostane nech sa deje co sa deje, nikto ta nemoze preskocit(z tych co su v tvojom strome)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

slant napísal:Nasiel som super temu.
Zhodou okolnosti potrebujem nejake extra prachy, Prave som si nechal trochu "vymyt mozog" na ovb skoleni. Asi sa im to ale celkom nepodarilo, lebo stale mam pochybnosti, hladam na forach co si ludia o nich myslia. Trosku mi to tam prislo ako nejaka sekta, stale sme si podavali ruky - traaapne ako neviem co!! :x
Typek co nam tam prednasa, nam stale vtlka do hlavy ze klient je prvorady, vsetko treba robit tak, aby klient bol spokojny. Netreba robit vela, ale kvalitne.(to som zvedavy)
Kontakt: roztrubit nenapadne po okoli ze robim " s informaciami ktore mozu byt prospesne" - hodit udicu a cakat.
Ked sa niekto chyti, dojednat stretko, na nom vysvetlit k akym informaciam mam pristup a potom jednoducho cloveka treba postavit priamo pred otazku ci moje sluzby moze potrebovat alebo nie. Ak nie, zbalim kram a idem prec, ziadny natlak, ziadne presviedcanie. Od Klienta nepytat v ziadnom pripade nijake kontatky, mena ani cisla. Neotravovat. Ak bude spokojny, maximalne mu naznacit ze nas moze odporucit niekomu kto nas moze potrebovat. To je vsetko.
V kazdom pripade treba od neho vytiahnut vsetky info, priority atd...nenechat sa odbit tym, ze klient potrebuje napr len povinne zmulvne poistenie.
Nevyzdvihovat ze sme OVB, sme firma Meno Priezvisko, robim na seba, nezavisly, reprezentujem seba, ziadnom pripade nespomenut ze ide o poradenstvo. Mi vrta v hlave ze sa za to asi hanbia.
Sam seba si neviem stale predstavit v pozicii otravovaca- sam takych ludi nemam rad. Bol som tam len preto, ze tvrdi ze sa to da robit aj nevtieravou formou.
Podla toho co tu niektori pisu, asi velmi zalezi na tom, akeho OVBaka stretnete, ktora stuktura, kto je nadriadeny atd.
A ze je to pyramida- to ma az tak velmi nestve, pyramida je kazda firma, riaditel je hore, pesiaci dole.
Mozno to o cele 2 mesiace uplne zavrhnem, zatial som v stadiu cakatela na na dalsie informacie a na prveho klienta.
fiiha zmenili strategiu uz sa nepotrebuju vsade chvastat ze su ovbaci,ze su najlepsi na trhu a jedinecni ? :lol: "ved staci len polhodinka pri kavicke stouto slecnou a ona vam vsetko vysvetli" :lol: :lol: nezabudnem na to
slant
Novice
Novice

Príspevok od používateľa slant »

V kazdom pripade sympaticke na tom je, ze klient a jeho zaujmy su prvorade, nie?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

spokojnost klienta ti prizenie dalsich zakaznikov, preto su jeho zaujmy prvorade
potom asi preto ze sa to vola financne poradenstvo, takze odporucas najlepsiu moznu variantu pre klienta

ono ta praca je na prvy pohlad pekna - pomahas ludom, pricom klient ti za to neplati lenze...

1. ludia sa v tomto nevyznaju, staci ze im niekto pri pive povie ze ich zmluva je nevyhodna a uz budes zly a im to z hlavy nevyhodis....
2. aj ty budes chciet zarobit a nie vzdy sa budu spajat tvoje preferencie s preferenciami klienta
3. je dost casovo narocne dostat sa vedomostami a schopnostami na uroven kedy budes moct tuto pracu vykonavat naozaj na urovni
4. ludia financne poradenstvo povazuju skor za otravovanie ludi za ucelom zisku ako za pracu, nechapu ze proviziu zo zmluvy tym padom dostane pracovnicka danej financnej institucie ktora ti bude prezentovat produkty len jednej spolocnosti
5. ak chces robit financneho poradcu tak to rob z presvedcenia a zo zaujmu o financie (predovsetkym), inak budes uzatvarat svojim klientom zmluvy aby si zarobil ty a proste s tym po par rokoch skoncis (ako vacsina poradcov) + budes robit zle meno spolocnosti ktora ta zastresuje

mam kamosa co to robi popri vyske (ale nie OVB) a ked som bol s nim a s jednym poradcom (co robi poradenstvo uz 15 rokov) na pive tak na OVB som toho vela dobreho nepocul (a to som nebol na pive ako klient podotykam)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Zase sa tu hádate, že ide o to na akého poradcu natrafím a to má byť argument. Zopakujem niečo čo som napísal pred pár stranami:
To tu čítam počas celej témy.
Lenže OVB je firma a mňa nezaujíma, že nie je každý rovnako dobrý. Firma ručí za kvalitu jej zamestnancov, lebo v konečnom dôsledku je to jej kvalita.
Určite by som nezveril 7000 € nejakému OVBakovi a dúfal, že som natrafil na toho "správneho".
smejko789
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa smejko789 »

zaujimave je citat ako nas tu vsetkych ohovarate:) ked si chcete vsetko obiehat tak kludne nech sa paci..ale nikdy vam tam neponuknu to co mi lebo ich tam nezaujima vasa financna situaci ci si to budete vediet platit alebo nie oni vas nahovoria na nieco co ani nebudete vediet co tam je..cim viac budu o tom hovorit ako to je pre vas dobre tak viac sa toho chytite..a budete mat nevyhodnu zmluvu napr IZP kde vlozite 10 000 za celkovy cas a dostanenete 6000 vsak:)

a v banke peniaze od kedy zarabaju? fory..veurope sa uz ludia zobudili to len u nas slovakov to akosi drieme:)

ale z jednou vecou suhlasim...bolo vela ludi ktori kazili aj kazia meno firme..treba si vyberat jedntlivca..a urcite kamarat z nejakej poistovne vas neposle do dalsej lebo natom nezarobi on..my chceme zarobit ale vam ponukneme stych ktorych to je vyhodne..ale je to na vas..ludi pridu ked je neskoro :D

priklady? ludia prichadzaju hladat pomoc ked maju hypoteky ktore nevedia splacat.preco neprisli skor? ked bolo treba tu hypoteku vybavit? lebo slovensky rozum a potom pomoc hladat je uz neskoro..viete ako sa hovori komu niet rady tomu niet pomoci :) prajem pekne diskutovanie
Son-Goku
Darca
Darca

zato si mozete sami ake meno mate..
smejko789
Amateur
Amateur

meno? :) mna oni nezaujimaju..ja mam dobre meno mne ludia volaju..len ma mrzi ze ked chcem niekomu pomoct tak mi to trva strasne dlho kym mi zacne doverovat kvoli takymto saskom...
Son-Goku
Darca
Darca

kazdy uteka od ovb len neznaly si od ovb nechava poradit
smejko789
Amateur
Amateur

utekaju ludia ktory citaju takuto zlu reklamu tiez..inak vacsina ludi co tu pise ake to je zle tak su z konkurencie :) to je tiez smutne ze konkurencia musi takto kazit meno ale hovorim boli tu taky aj su co to meno kazia..

ja ludom vezmem zmluvy na audit..na to co je zle dam lepsi navrh a co je dobre ponecham..ja vobec neviem ako sa da inak podvadzat. :D tak ale ked sa niekto necha oklamat je jedno ci je od nas aleob od inakadial..proste nepodpisat nic co nieje vysvetlene..a tak ci tak bude teraz vela podvednych ludi ak schvalia povinny treti pilier zbohatnu institucie a nie klienti..fakt je to indivudalne kebyze prides zamnou tak ti narovinu poviem co ano co nie..
mne je lepsia pozitivna reklama ako negativna

//autoeditácia príspevku (06 Feb 2011, 18:29)
ja hlavne obdivujem poistovakou :) ako dokazu ludom ponuknut take nehorazne nevyhodne zmluvy..a ked az tym clovekom pridem dam mu navrh od 3 roznych poistovni tak mi neveri ze sa daju dosiahnut az take vynosy a nie smiesch 5000 eur za 40 rokov
Son-Goku
Darca
Darca

davno by sme boli popredu keby sa tu nesnazil kazdy kazdeho okradnut vcetne pracovnikov ovb.neverim vam ze ste sa polepsili pol roka dozadu som mal tu cest :D
smejko789
Amateur
Amateur

preco stale hovoris v mnoznom cisle? bohuzial zijeme vo svete kde su peniaze..okradanie ber to co ti povie teta za sklickom ktora ta neposle ku konkurencii lebo tam to dostanes lepsie a podpises hlupost.. by ma zaujimalo co sa ti take stalo..

a vysvetlite mi ako sa da podvadzat?? ja fakt neviem.. mozno to ze niekomu nenavrhnem poistku za 20 ale za 50 eur? ak to ten clovek nechce taku ciastku tak mu tam dame tych 20 co ma vpohodke krasne setrenie do dochodku z poistnou sumou 20 000.-

a ohodnotenie? vsetky tieto poistky su ohodnotene rovnakym koeficentom iba jedna poistovna ponuka o nieco vyssie ale kvoli tomu tam neuzatvorim predsa klientovi zmluvu ked budem mat stoho o par eur viac..

son-goku fakt ma zaujima ako si bol oklamany ty
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

v OVB musia byť asi v riadnych s*ačkách, keď si musia vylepšovať povesť takýmito PR príspevkami na diskusných fórach :D
na posledných dvoch stranách diskusie evidujem hneď troch OVB-fighterov, ktorí sa sem registrovali evidentne len preto, aby ospevovali OVB.

:smt006
smejko789
Amateur
Amateur

neviem preco by sme mali byt v srackach..ja tu nikomu nepotrebujem vylepsovat povest..moja je dobra..nikoho som neokradol nikomu som neublizil.. to skor vy tu neviete dat priklad na to ako ste boli oklamany..lebo ma to fakt zaujima.. ja fungujem stoho ze ludom poradim co je pre nich vyhodne a snazim sa ist vzdy na co najnizsiu sumu a oni su spokojny..a daju mi dalsich ludi..kebyze spravim niekomu zle tak mi spravia reklamu a dalsich 2000 sa mi vyhyba :D tak mi uz vysvetlite ako oklamali vas?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Istotne. A zmluvu o provízií má OVB so všetkými finančnými inštitúciami však? Aha, prepáč vy máte rating spoločností.

Najviac humorné je na tom to, že ani ty sám a možno ani tvoj "nadriadený" a možno ani ten nad ním neviete, ako si seriete do huby.
smejko789
Amateur
Amateur

PINCO :D nejaky antitalent na internet ktory je asi aj lenivi si otvorit stranku nasej spolocnosti kazi renome tym ze tu pise nieco ako mi nevieme a on berie tieto fakty asi neviem skadial..

ked uz chces niekoho urazat tak si to premysli. hej a z bankami pracujem od AAA,AA,A,BBB z ostanymi nie
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Beriem tie fakty na základe vlastnej skúsenosti s OVB, keďže som pre nich isté obdobie pracoval. Vďaka tomu som spoznal niekoľko maklérov s ktorými sa stretávam dodnes, takže môžem povedať, že sa tam nič nezmenilo.

A keďže tvrdíš, že ohováranie je trestné, tak s tým niečo sprav. Zase len silné reči a "skutek utek", veď tieto žvásty učia na každom školení.
Napísať odpoveď