samostatna zena - ako na vas posobi?
samostatna zena - ako na vas posobi?
Zdravim chlapci,
chcela by som sa vas opytat, ako sa pozerate na zeny ktore su sebavedome a samostatne?
Budem konkretnejsia. Ste v spolocnosti, zena vas zaujme, pridete k nej, zacne konverzacia, balenie a vdaka interakcii sa o nej dozviete, ze oplyva takym suborom schopnosti, zrucnosti, vedomosti, ,,ze jej ako chlap nemate co ponuknut". Napr. nepotrebuje ochranovat lebo ovlada bojove umenie a doma jej lezi krasna devina, nepotrebuje vas kufrik s naradim lebo ma svoj a o zavesenie policky sa bezpecne postara sama, nezavola vas ze jej blbne pc lebo sama odhali zlyhanie zdroju, ktory behom par hodin vymeni za novokupeny.
Takato zena vas zaujme ci skor vystrasi? Mali by ste chcenie sa jej ozvat?
chcela by som sa vas opytat, ako sa pozerate na zeny ktore su sebavedome a samostatne?
Budem konkretnejsia. Ste v spolocnosti, zena vas zaujme, pridete k nej, zacne konverzacia, balenie a vdaka interakcii sa o nej dozviete, ze oplyva takym suborom schopnosti, zrucnosti, vedomosti, ,,ze jej ako chlap nemate co ponuknut". Napr. nepotrebuje ochranovat lebo ovlada bojove umenie a doma jej lezi krasna devina, nepotrebuje vas kufrik s naradim lebo ma svoj a o zavesenie policky sa bezpecne postara sama, nezavola vas ze jej blbne pc lebo sama odhali zlyhanie zdroju, ktory behom par hodin vymeni za novokupeny.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: samostatna zena - ako na vas posobi?
Začne konzervácia?Anisana napísal:Zdravim chlapci,
Budem konkretnejsia. Ste v spolocnosti, zena vas zaujme, pridete k nej, zacne konzervacia, balenie a vdaka interakcii sa o nej dozviete, ze oplyva takym suborom schopnosti, zrucnosti, vedomosti, ,,ze jej ako chlap nemate co ponuknut". Napr. nepotrebuje ochranovat lebo ovlada bojove umenie a doma jej lezi krasna devina, nepotrebuje vas kufrik s naradim lebo ma svoj a o zavesenie policky sa bezpecne postara sama, nezavola vas ze jej blbne pc lebo sama odhali zlyhanie zdroju, ktory behom par hodin vymeni za novokupeny.
nj, priznavam, blba slovna hracka. Tak pre poriadok: zacne konverzacia
a? ako viem ze jej nemam co ponuknut? nemam sancu vediet ako sa zachova v krizovej situacii, nemam sancu vediet ako je na tom vo vztahoch... predsudok, ze chlap v domacnosti ma byt ochranca, opravar a hlavny zivitel je imho uz davno prec... dlho bojujete za samostatnost a emancipaciu, tak by hadam bolo aj nacase sa tak spravat aj v normalnejsich aspektoch ludskeho zivota, nie? ... takze nie, nemal by som s tym problem
-
audiotrack
VIP
no tak to je rôzne. Ak je tak skvelá, a všetko vie, určite by som mal záujem ju spoznať. Nie som typ čo by mal komplexy, skôr by som v nej videl možnosť naučiť sa niečo nové. A že jej nemám čo ponúknuť? Myslím že každý človek má čo ponúknuť. Niekto má viac humoru, niekto má súciť a pochopenie, niekto vie opravovať záchody. To je úplne jedno. Ak si dvaja sadnú povahovo, tak je úplne jedno že ona to vie a ja nie. Že ona je sebestačná a ja potrebujem zoznam surovín keď idem piecť koláč. Ľúbiť dokážeme všetci rovnakoAnisana napísal:nj, priznavam, blba slovna hracka. Tak pre poriadok: zacne konverzacia
Tiez by som v tom problem nevidel.... Naopak, pokial by mi nejaka slecna oznamila, ze ovlada bojove umenia a ze ma doma ''krasnu devinu'', prave tym by mi nahrala na smec, pretoze mam podobne zaujmy i profesiu.... By velmi rychlo nasledovala otazka, kedy dame stretko na strelnici.... Alebo v pripade ze by zafungovala trocha chemia a komunikacia bola trocha viaczmyselna, hned by som navrhol: ''Podme k Tebe, som zvedavy na tu hracku.... Ti aj ja potom ukazem riadnu ZBRAN''
....
schvalne som napisala ,,nemal co ponuknut"...ja hovorim o prvom dojme, je jasne, ze by doslova nemal co ponuknut, len vtedy, ak by boli na 100% identicki.
Mne ide o to, ze uz dvaja muzi sa mi priznali, ze uspesnych a samostatnych zien sa boja, otvorene povedali, ze zranitelnost zeny je pre nich pritazliva. Tak ma zaujimaju aj ine pohlady, ci je to nazor vacsinovy.. Takze doterajsie reakcie ma potesili
Mne ide o to, ze uz dvaja muzi sa mi priznali, ze uspesnych a samostatnych zien sa boja, otvorene povedali, ze zranitelnost zeny je pre nich pritazliva. Tak ma zaujimaju aj ine pohlady, ci je to nazor vacsinovy.. Takze doterajsie reakcie ma potesili
ale ono to je jasne ze chlapovi to lichoti a tesi ho ked je on "pan dolezity" a pre svoju neznu polovicku nenahraditelny... ale zasa bat sa uspesnej samostatnej zeny? preco? tak ked ma na to schopnosti, je to len jej plus...
btw: aby som potesil skupinu ludi ako shark, gothar, mi-chau a podobne co teraz krutia hlavami ze co to JA pisem... tak napisem este toto.... co tu zakladas blbe temy? PADAJ DO KUCHYNE!!!!
btw: aby som potesil skupinu ludi ako shark, gothar, mi-chau a podobne co teraz krutia hlavami ze co to JA pisem... tak napisem este toto.... co tu zakladas blbe temy? PADAJ DO KUCHYNE!!!!
Pinhead: Ak by si mal doma daky kusok ako napr. M134 tak slecna by sa k tebe asi aj sama pozvala 
Maki: Do kuchyne??? O takomto case? Neblazni...
-
lollo
Professional
Anisana napísal:Pinhead: Ak by si mal doma daky kusok ako napr. M134 tak slecna by sa k tebe asi aj sama pozvala
hlad je svina
budem reagovat na prvy post a to ma musi mat rada na zaklade toho ze jej mam co ponuknut? hmm trosku pritiahnute za vlasy, a ked take veci ma ? naj ma ja som len rad ze ja nemusim potom neskor davat (joke)... Samozrejme ze sikovna zena je velke plus, ale ja som za ze radsej jedno a poriadne ako x a nahovno...
a ako pisal maky v tretom ci druhom prispevku ako viem co jej mam ponuknut ked neviem ako sa zachova v kriz.situacich?
-
Bushido
Medium Professional
No aby som sa vyjadril k téme, tak ženy, ktoré sa vedie o seba postarať sami, ma priťahujú. O niekoľko starostí menej
Ale na druhej strane, musí mi to dievča dávať na javo, že ma potrebuje, nie priamo k nejakej činnosti, ale k akejsi citovej podpore, alebo ako to nazvať.
Nie je mi uplne jasne, preco berete doslova vetu: ,,ze jej ako chlap nemate co ponuknut". Myslim, ze vsetci tu vieme, co to znamena ked sa urcita skupina slov da do uvodzoviek, tak sa prosim netvarme ako keby tam neboli 
Ako som pisala vyssie, narazam na zenou vytvoreny dojem prudkej samostatnosti a ci tento prvy dojem sposobuje chcenie sa jej ozvat alebo prave naopak.
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2011, 1:45)
(toto su len moje domnienky, je doost mozne ze sa mylim a pisem ciste nezmysly)
Ako som pisala vyssie, narazam na zenou vytvoreny dojem prudkej samostatnosti a ci tento prvy dojem sposobuje chcenie sa jej ozvat alebo prave naopak.
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2011, 1:45)
Nj, to je presne ten kamen urazu. Chlapovi casto nestaci vedomie, ze zena ho "len" chce do svojho zivota. Vyzaduje aby ho urcitiym sposobom potrebovala.Bushido napísal:No aby som sa vyjadril k téme, tak ženy, ktoré sa vedie o seba postarať sami, ma priťahujú. O niekoľko starostí menejAle na druhej strane, musí mi to dievča dávať na javo, že ma potrebuje, nie priamo k nejakej činnosti, ale k akejsi citovej podpore, alebo ako to nazvať.
(toto su len moje domnienky, je doost mozne ze sa mylim a pisem ciste nezmysly)
-
Bushido
Medium Professional
Áno, napr. ja to vyžadujem, žena by mala byť chlapovi oporou a tiež by to malo byť aj naopak... Keď chceš chlapa "len" do svojho života, tak ho to nebude baviť... Aspoň mňa by to nebavilo.
Tiež v tom nejaký veľký problém nevidím, no ak to už prechádza do podoby presadzovania dákych feministických postojov tak to ma veru odrádza silno.
peace
peace
- Prílohy
-
- In_the_kitchen.gif
- (21.2 KiB) 855 stiahnutí
andone7:
nice pic
Ale neviem ako presne posobi taka zena na muzov, niekto si to moze vylozit aj ako feminizmus.
Ale neviem ako presne posobi taka zena na muzov, niekto si to moze vylozit aj ako feminizmus.
-
Grim
Darca
...mám pocit, že taká žena neexistuje, aj keď v kútiku duše verím, že takú nájdem...ale ak by sme sa bavili v čisto teoretickej úrovni, tak to, že je samostatná je len obrovské + a stále jej mám čo ponúknuť, lebo citové záležitosti si sama nenahradí...romantickú večeru pri sviečkach si veru sama nevychutná...nemá sa s kým úprimne porozprávať a samota je sviňa...samozrejme, tu by ale musel byť záujem aj z druhej strany...
-
p4ra
Redeemer
Vidim, ze tu mame zopar /b/tardov, tak pre poriadok.
Women on my forumz? Back to kitchen, where you belong, lady!
A k teme. Vobec by som s tym nemal problem. Predstava, ze mi napr. nevola, resp. nepise kazdu chvilu, ze kde ma ikonku z plochy, preco jej nebootuje Windows a podobne, a ze to dokaze riesit sama je celkom zaujimava. Ale vobec mi nevadi, aj ked to nevie. Jednoducho to nie su veci, ktore by ma az tak trapili. Ale samostatna zena je niekedy vyhoda.
Women on my forumz? Back to kitchen, where you belong, lady!
A k teme. Vobec by som s tym nemal problem. Predstava, ze mi napr. nevola, resp. nepise kazdu chvilu, ze kde ma ikonku z plochy, preco jej nebootuje Windows a podobne, a ze to dokaze riesit sama je celkom zaujimava. Ale vobec mi nevadi, aj ked to nevie. Jednoducho to nie su veci, ktore by ma az tak trapili. Ale samostatna zena je niekedy vyhoda.
-
P3Bo
Guru wannabe
Pekná téma. Pri ženách nie je problém v tom aký široký záber ich vedomostí je. Väčšina žien s ktorými sa na vyške stretávam sú pravdepodobne sčítanejšie a často s lepšími známkami napriek tomu nejdem po radu ja k nim ale ony ku mne. Ak by mi žena povedala, že ju baví niečo iné než je bežné hobby (ako už spomínal pinhead tú streľbu) tak mi je to totálne jedno.Nie je totiž znak toho aký charakter má a či je múdra(v zmysle ktorý vysvetlím). Emancipácia nespočíva v tom či jazdíte na bagroch, ale v tom, že so sebou prestanete nechávať manipulovať a začnete logicky riešiť situácie. Takúto ženu by chcel každý chlap lebo by si povedal, že keď už raz takú získa tak jej aj môže veriť.
-
jin
VIP
O ženách mám veľmi vysokú mienku, nie som zástnacom teórie "Get back to the kitchen!!!" (aj keď pobaviť to vieAnisana napísal:Zdravim chlapci,
Teoreticky, aj keby som sa dostal s takouto dievčinou do vzťahu, bolo by však zaujímavé sledovať, ako by fungovalo spolunažívanie v takejto domácnosti - partnerské hádky o tom, aké hmoždiny použiť na navŕtanie nosnej konzoly v garáži by mohli byť zaujímavé !!
Tu devinu som naopak myslela velmi vaznejin napísal:...Teda okrem tej deviny - to by ma skôr odpudzovalo, ale zrejme si to použila iba ilustračne....